Easy School of Languages Marsascala

Malta kielikurssi opi englantia kielikoulu
Malta kielikurssi opi englantia kielikouluMalta kielikurssi opi englantia kielikouluMalta kielikurssi opi englantia kielikouluMalta kielikurssi opi englantia kielikouluMalta kielikurssi opi englantia kielikouluMalta kielikurssi opi englantia kielikouluMalta kielikurssi opi englantia kielikouluMalta kielikurssi opi englantia kielikoulu

Easy Schoolin nuorten kurssit järjestetään Marsascalan kaupungissa, Maltan eteläosassa. Merenrantaan on vain muutaman minuutin aurinkoinen kävelymatka koulurakennukselta, ja matkan varrella voi nauttia upeista maisemista!

Kurssin aikaväli

Voit osallistua Marsascalan kielikurssille aikavälillä 1.7.-26.8.2018. Kurssilla voi olla 1-8 viikon ajan!

Kansainvälinen ilmapiiri ja natiivit opettajat

Kurssilaisia Marsascalaan saapuu eri puolilta maailmaa, ja kielimatkakokemuksesta englannin kielen parissa tulee varmasti erittäin kansainvälinen. Kielikoulun paikalliset opettajat ovat opettaneet englantia nuorille jo usean vuoden ajan. Marsascalan kielikoulu on modernisti varusteltu, ja kouluun kuuluu myös urheilukenttä.

Kurssit

Kielikurssilla opetuksessa keskitytään nuoria kiinnostaviin aiheisiin, ja opettajat muokkaavat opetusta kurssilaisten toiveita vastaavaksi. Kurssiin kuuluu joka viikko 20 oppituntia opetusta, ja yksi oppitunti kestää 45 minuuttia. Etenkin erilaisten keskusteluharjoitusten avulla opit tehokkaasti englantia.

Ensimmäisenä koulupäivänä Maltalla suoritetaan lyhyt englannin tasokoe. Tasokokeen perusteella oppilaat sijoitetaan ryhmiin, jotka vastaavat parhaiten heidän englannin kielen tasoa. Opettajat voivat siten suunnitella opetuksen juuri ryhmän tasoa vastaavaksi, eikä ryhmässä ole lainkaan oppilaita joiden taso olisi paljon heikompi tai parempi kuin muiden. Yhdessä ryhmässä on enintään 15 oppilasta.

Kysy lisää kurssista ja sen sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com 

Majoitus

Majoittua voit kurssin ajan isäntäperheessä. Asut mukavan ja vieraanvaraisen englanninkielisen perheen luona, jotka ovat majoittaneet kielikurssilaisia jo monen vuoden ajan. Huomaa, että Malta on kaksikielinen maa, ja isäntäperheissä kuulet todennäköisesti englannin lisäksi myös maltaa. Maltalla majoitut kahden hengen huoneessa toisen kielikurssilaisen kanssa.

Perheet asuvat noin 10–15 minuutin kävelymatkan päässä koululta. Helpommin ja rennommin ei englantia voisi oppia! Myös Marsascalan keskustasta on lähellä isäntäperheitä.

Erityisen tärkeää on, että viihdyt Maltan isäntäperheessäsi, sillä siten opit kieltä vielä nopeammin. Jutellessasi päivittäin isäntäperheesi vanhempien ja/tai sisarusten kanssa englanniksi, ja viettäessäsi vapaa-aikaasi perheen kanssa kielitaito kehittyy tehokkaasti. Jos jokin asia ei miellytä sinua isäntäperheessäsi, autamme löytämään ongelmaan ratkaisun ja tarvittaessa myös uuden isäntäperheen.

Jos lähdet kielimatkalle ystäväsi kanssa, voitte majoittua yhdessä samaan isäntäperheeseen. Erityistoiveet pyritään ottamaan huomioon! Oletko kasvissyöjä, haluatko majoittua perheessä jossa ei ole lemmikkieläimiä tai onko sinulla allergioita? Muistathan vain mainita toiveistasi ilmoittautumisen yhteydessä.

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin. Lisäöitä on varattavissa tarvittaessa saatavuuden mukaan.

Kuljetus

Kurssin hintaan sisältyy kahdensuuntainen lentokenttäkuljetus Maltan kentältä majoitukseesi. Isäntäperhe tai koulun työntekijä on vastassa lentokentällä. Saapumis- ja lähtöpäivän on oltava sunnuntai, mutta toiveesta lentokenttäkuljetus järjestyy myös lauantaisin. Lennot eivät sisälly kielimatkan hintaan, vaan ne tulee varata itse. 

Vapaa-ajan aktiviteetit

Marsascalan nuorten kurssien ohjaajat järjestävät paljon hauskaa vapaa-ajan ohjelmaa. Heti ensimmäisenä päivänä järjestetään suuri tervetulojuhla, jossa tutustuu helposti kurssikavereihin.

Maltan kielimatkalla kielikoulu tarjoaa monenlaista ohjelmaa: rantalenttistä, retkiä rannalle ja erilaisia päiväretkiä viikonloppuisin.

Nuorten kielimatkan aikana Maltalla voi osallistua retkille naapurisaarelle Cominoon, pääkaupunkiin Vallettaan, ostoksille Sliemaan tai historialliseen Mdinan kaupunkiin. Usein tehdään myös vierailuja Splash&Fun Water Parkiin ja Paradise Bayn rannalle. Joka viikko on yksi vapaa iltapäivä, ja lisäksi yksi tai kaksi vapaata iltaa, jolloin voi halutessaan kuitenkin osallistua erilaisiin aktiviteetteihin.

Kielikoulun henkilökunta pitää huolen, että kaikki sujuu Marsascalassa ongelmitta. Koulun laatimia sääntöjä tulee noudattaa kielimatkalla.

malta Kurssit marsascala

Ohjaus

Koulun henkilökunta on tukena koko Maltalla oleskelun ajan: koulun opettajat ja nuorten kurssin ohjaajat ovat mukavia ja helposti lähestyttäviä. Apua saa tarvittaessa myös Maltan isäntäperheiltä, tai opiskelija-asuntolassa majoittuessa ohjaajilta. Ohjaajat ovat aina tavoitettavissa, ja myös Speak&Fun Kielimatkojen suomenkielinen etäasiakaspalvelu auttaa tarvittaessa. 

Tarjolla olevat kurssit

Nuorten kurssi - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,73 / 10

Arvioiden määrä: 9

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
8.71 9.00 8.10 9.80
9.02 9.70 9.10 7.80
8.50 9.00 8.00 9.00
8.80 9.00 9.00 8.00
8.80 9.00 9.00 8.00
8.80 9.00 9.00 8.00
8.32 9.00 9.00 5.60
8.80 9.00 9.00 8.00
8.80 9.00 9.00 8.00