Easy School of Languages Marsascala

kielimatka 2019 nuoret malta
Malta kielikurssi opi englantia kielikouluMalta kielikurssi opi englantia kielikouluMalta kielikurssi opi englantia kielikouluMalta kielikurssi opi englantia kielikoulu

Nuorten kielimatka rantakaupungissa Maltalla

Easy Schoolin nuorten kurssi järjestetään Marsascalan kaupungissa, Maltan eteläosassa. Merenrantaan on vain muutaman minuutin aurinkoinen kävelymatka koulurakennukselta! 

Kurssilaisia Marsascalaan saapuu eri puolilta maailmaa, joten porukka on todella kansainvälinen. Kielikoulun paikalliset opettajat ovat opettaneet englantia nuorille jo monena kesänä, ja myös oppitunneilla on hauskaa.

Marsascalan nuorten kesäkurssi järjestetään paikallisen koulun tiloissa. Koulurakennus on modernisti varusteltu, ja alueella on myös urheilukenttä.

Maltalle voi lähteä yksin, kaverin kanssa tai pienellä porukalla!

Marsascalaan ei järjestetä kielimatkoja vuonna 2020.

Nuorten kurssit St. Paul's Bay

 

Englannin kielikurssi ja opetus

Kielikurssilla opetuksessa keskitytään ajankohtaisiin ja kiinnostaviin aiheisiin, ja opettajat muokkaavat opetusta kurssilaisten toiveita vastaavaksi. Kurssiin kuuluu joka viikko 20 oppituntia opetusta, ja yksi oppitunti kestää 45 minuuttia. Etenkin erilaisten keskusteluharjoitusten avulla opit tehokkaasti lisää englantia.

Ensimmäisenä koulupäivänä Maltalla suoritetaan lyhyt englannin tasokoe. Tasokokeen perusteella oppilaat sijoitetaan ryhmiin, jotka vastaavat parhaiten heidän englannin kielen tasoa. Opettajat voivat siten suunnitella opetuksen juuri ryhmän tasoa vastaavaksi, eikä ryhmässä ole lainkaan oppilaita joiden taso olisi paljon heikompi tai parempi kuin muiden. Yhdessä ryhmässä on enintään 15 oppilasta.

Malta on kaksikielinen maa, joten osa opettajista on itsekin kaksikielisiä. Henkilökuntaa tulee myös muista maista, mutta kaikki puhuvat englantia äidinkielenään.

 

Ohjaus ja tuki

Koulun henkilökunta on tukena koko Maltalla oleskelun ajan. Koulun opettajat ja nuorten kurssin ohjaajat ovat mukavia ja helposti lähestyttäviä. Apua saa tarvittaessa myös Maltan isäntäperheiltä. Ohjaajat ovat aina tavoitettavissa, ja myös suomenkielinen etäasiakaspalvelumme auttaa tarvittaessa.

Koulun laatimia sääntöjä tulee noudattaa kielimatkalla, jotta kaikilla on kivaa!

Majoitus

Majoittua voit kurssin ajan isäntäperheessä. Asut mukavan ja vieraanvaraisen englanninkielisen perheen luona, jotka ovat majoittaneet kielikurssilaisia jo monina vuosina. Huomaa, että Malta on kaksikielinen maa, ja isäntäperheissä kuulet todennäköisesti englannin lisäksi myös maltaa. 

Maltalla majoitut kahden hengen huoneessa toisen kielikurssilaisen tai kaverisi kanssa. Perheet asuvat yleensä noin 15-30 minuutin kävelymatkan päässä koululta. Helpommin ja rennommin ei englantia voisi oppia! Myös Marsascalan keskusta on lähellä isäntäperheitä.

Erityisen tärkeää on, että viihdyt Maltan isäntäperheessäsi. Jutellessasi päivittäin isäntäperheesi kanssa englanniksi, kielitaito kehittyy tehokkaasti. Jos jokin asia ei miellytä sinua isäntäperheessäsi, autamme löytämään ongelmaan ratkaisun.

Jos sinulla on allergioita, jokin erityisruokavalio tai muita toiveita, kerrothan asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Easy School valvoo perheiden tasoa ja vierailee perheiden kodeissa säännöllisesti. Perheet ovat olleet mukana toiminnassa jo vuosia. Easyn isäntäperheillä on Maltan valtion lisenssi isäntäperhetoimintaan.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin. Lisäöitä on varattavissa tarvittaessa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Kurssin hintaan sisältyy lentokenttäkuljetukset Maltan lentokentältä majoitukseesi ja takaisin. Isäntäperhe tai koulun työntekijä on vastassa lentokentällä.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen varaamisessa!

Nuorelle voi varata lentoyhtiön yksin matkustavan lapsen palvelun, jos siirtyminen kentällä jännittää. Palvelu on pakollinen alle 12-vuotiaille.

malta Kurssit marsascala

Vapaa-ajan ohjelma

Marsascalan nuorten kurssien ohjaajat järjestävät paljon hauskaa vapaa-ajan ohjelmaa. Heti ensimmäisenä päivänä järjestetään suuri tervetulojuhla, jossa tutustuu helposti kurssikavereihin.

Maltan kielimatkalla tehdään esimerkiksi retkiä rannalle, kokeillaan eri urheilulajeja ja pidetään yhteisiä illanviettoja. Lisäksi tehdään pidempiä päiväretkiä viikonloppuisin.

Nuorten kielimatkalla Maltalla tehdään retkiä Gozon saarelle, pääkaupunkiin Vallettaan, ostoksille Sliemaan tai historialliseen Mdinan kaupunkiin. Usein tehdään myös vierailuja Splash&Fun Water Parkiin ja Paradise Bayn rannalle. Joka viikko on yksi vapaa iltapäivä, ja lisäksi 1-2 vapaata iltaa.

Vapaa-ajan ohjelman parissa tutustuu paremmin Maltaan ja muihin kurssilaisiin. Lisäksi englantia tulee käytettyä luokkahuoneen ulkopuolella!

Ilmoittautuminen

Marsascalan nuorten kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@speakfun-kielimatkat.com

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,73 / 10

Arvioiden määrä: 9

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
8.71 9.00 8.10 9.80
9.02 9.70 9.10 7.80
8.50 9.00 8.00 9.00
8.80 9.00 9.00 8.00
8.80 9.00 9.00 8.00
8.80 9.00 9.00 8.00
8.32 9.00 9.00 5.60
8.80 9.00 9.00 8.00
8.80 9.00 9.00 8.00