Englannin kielimatkat Saint Paul's Bay

St. Paul´s Bay on yksi suosituimmista englannin kielimatkakohteista Maltalla. Tämä eloisa pikkukaupunki Maltan pohjoisosassa on täydellinen paikka englannin oppimisen ja rentouttavan rantaloman yhdistämiseen.

Malta on pienen koonsa vuoksi erittäin kompakti kielimatkakohde. Saarella vallitsee miellyttävä ilmasto lähes ympäri vuoden, ja St. Paul´s Bayn kalaravintolat sekä vilkas yöelämä ovat vain murto-osa kokonaistarjonnasta.

Kielimatkalle St. Paul’s Bayhin - ota nämä huomioon

  • Milloin kannattaa matkustaa? Maltalla paistaa aurinko noin 300 päivää vuodessa. Kuumimmat kuukaudet voi välttää matkustamalla saarelle syksyllä, talvella tai keväällä.
  • Mihin varata lennot? Maltan ainoa kansainvälinen lentokenttä Luqa sijaitsee noin 20km päässä St. Paul’s Baysta. Suorilla lennoilla pääsee Helsingistä Maltalla touko-joulukuussa.
  • Kenelle St.Paul´s Bay sopii parhaiten? St. Paul’s Bay on oivallinen kohde kaikenikäisille kielimatkailijoille ja perheille. Hauskaa vapaa-ajan tekemistä riittää iästä riippumatta kaikille.
  • Hintataso? Lähtökohtaisesti hintataso Maltalla on hieman alhaisempi kuin Suomessa. Lennot ja majoitus kielimatkan ajaksi on hyvä varata ajoissa, jotta saa parhaat hinnat.
  • Majoitus? St. Paul’s Bayn alueella on lukuisia hotelleja ja loma-asuntoja myös omatoimiseen majoittumiseen. Voit siis varata pelkän kielikurssin, ja majoittua toivomallasi tavalla.

Rantaelämään ja vesiurheilua Välimerellä

St. Paul´s Bayn läheisillä rannoilla voi harrastaa monipuolisia aktiviteetteja englannin kielen oppimisen ohella. Maltan rannikon kirkkaat vedet luovat otolliset olosuhteet esimerkiksi snorklauksen harrastajille. Hurjapäät voivat ajaa vesiskootterilla tai kokeilla vaikka vesihiihtoa.

Rantaelämä sopii kaikenikäisille, ja kaikki voivatkin St. Paul’s Bayssa nauttia lämpimästä hiekasta. Porukalla on myös loistava tilaisuus lähteä veneajelulle ja bongailemaan eksoottisia kaloja.

St. Paul’s Baysta käsin voi lähteä viettämään ranta- ja merielämää myös vaikka Gozon ja Cominon saarille. Cominon kuuluisa sininen laguuni on ehdottomasti vierailun arvoinen kielimatkan aikana.

Liikkuminen St. Paul´s Bayssa

Lyhyiden etäisyyksien vuoksi St. Paul´s Bayssa liikkuminen paikasta toiseen on otollisinta kävellen. Kielikurssin aikana kannattaa hyödyntää paikallista bussiliikennettä, ja matkustaa tutustumaan Maltan muihin kaupunkeihin. Muistathan myös, että Maltalla on vasemmanpuoleinen liikenne!

Maaston korkeuseroihin ja kapeisiin katuihin kannattaa varautua koko Maltan saarella. St. Paul’s Bay on kuitenkin sopiva kohde esteettömälle kielimatkalle, sillä kaupungista löytyy esteetön kielikoulu.

Vilkasta yöelämää ja monipuolisia retkikohteita

St. Paul’s Bayn alue on pitkään ollut suosittu kielimatkakohde. Kaupungin rantabulevardilla ja kahviloissa on hauskaa viettää aikaa myös muiden kielikurssilaisten kanssa. Kielimatkan aikana St. Paul’s Bayssa voi tutustua myös viereisen Bugibban vilkkaaseen yöelämään.

Hyvien kulkuyhteyksien takia Maltalla on helppo liikkua kaupungista toiseen. St. Paul´s Baysta kannattaa matkata tutustumaan historialliseen Mdinan kaupunkiin tai pääkaupunki Vallettaan. Shoppailijoiden kannattaa tutustua Slieman tarjontaan.

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,80 / 10

Arvioiden määrä: 23

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
35 Venäjä 2 BELS St. Paul's Bay 10.00
46 Suomi 2 BELS St. Paul's Bay 9.00
31 Suomi 1 BELS St. Paul's Bay 7.88
46 Suomi 1 BELS St. Paul's Bay 9.82
43 Suomi 1 BELS St. Paul's Bay 8.36
16 Espanja 3 Easy St.Paul´s Bay - Junior 9.00
42 Suomi 1 BELS St. Paul's Bay 7.95
21 Suomi 1 BELS St. Paul's Bay 8.85
Suomi 1 BELS St. Paul's Bay 8.60
41 Suomi 1 BELS St. Paul's Bay 8.30
56 Suomi 2 BELS St. Paul's Bay 8.97
23 2 BELS St. Paul's Bay 8.80
30 3 BELS St. Paul's Bay 8.80
15 3 Easy St.Paul´s Bay - Junior 8.80
25 2 BELS St. Paul's Bay 8.60
27 Espanja 2 BELS St. Paul's Bay 8.60
26 3 BELS St. Paul's Bay 8.60
16 2 Easy St.Paul´s Bay - Junior 8.80
15 3 Easy St.Paul´s Bay - Junior 9.00
16 3 Easy St.Paul´s Bay - Junior 9.00
15 3 Easy St.Paul´s Bay - Junior 8.80
16 Espanja 3 Easy St.Paul´s Bay - Junior 9.00
19 2 BELS St. Paul's Bay 8.80