Easy School Saint Paul's Bay

kielimatka nuorille maltalla speak and fun
kielimatka maltalle englannin kielikurssi maltalla kielimatka maltalle englannin kielikurssi maltalla kielimatka maltalle englannin kielikurssi maltalla kielimatka maltalle englannin kielikurssi maltalla kielimatka maltalle englannin kielikurssi maltalla kielimatka maltalle englannin kielikurssi maltalla kielimatka maltalle englannin kielikurssi maltalla

Rentoa englannin opiskelua ja rantaelämää Maltalla

Easy School of Languages järjestää monipuolista nuorten kesäkurssia St. Paul’s Bayssa, Maltan pohjoisosassa. Nuorten kurssilla Easyssa opit englantia hauskassa ja innostavassa ympäristössä! 

Nuorten kurssilla St. Paul's Bayssa majoitutaan hotellissa, joka toimii kesäisin nuorten kurssin asuntolana. Kurssilaiset pääsevät käyttämään myös hotellin uima-allasta!

Englannin opetus järjestetään paikallisessa koulussa, joka sijaitsee noin 10 minuutin bussimatkan päässä majoituksesta. Joka arkipäivä oppitunneille matkustetaan omalla koulubussilla.

Hinnasto 2020

VIDEO: Nuorten kielimatkat St. Paul's Bayssa

Kurssin aikaväli ja hinnat

Voit osallistua St. Paul's Bayn kielikurssille heinä-elokuussa 2020

Viikkomäärän saa valita itse. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy lisää!

Englannin kurssit

St. Paul's Bayn koulussa opetus on nuorille sopivaa ja aiheet valitaan osittain oppilaiden kiinnostuksenkohteiden mukaan. Mukavien opettajien johdolla opiskelu on helppoa ja hauskaa, ja tunneilla keskitytään puheen kehittämiseen erilaisten harjoitusten avulla. Sinulla on joka viikko 20 oppituntia opetusta, ja yksi oppitunti kestää 45 minuuttia. 

Ensimmäisenä koulupäivänä Maltalla suoritat lyhyen englannin tasokokeen. Tasokokeen perusteella sinut sijoitetaan ryhmään, joka vastaa parhaiten englannin kielen tasoasi. Opettajasi voi siten suunnitella opetuksen juuri ryhmäsi tasoa vastaavaksi, eikä ryhmässäsi ole lainkaan oppilaita, joiden taso on paljon heikompi tai parempi kuin omasi. Yhdessä ryhmässä on enintään 15 oppilasta ja oppilaat tulevat eri puolilta maailmaa. Opit englantia lähes itsestään!

Kurssilaisia saapuu St. Paul's Bayhin pääasiassa muista Euroopan maista. Kielikoulun englanninkieliset opettajat ovat opettaneet vieraskielisiä oppilaita jo usean vuoden ajan. Opettajat ovat maltalaisia tai tulevat muualta englanninkielisestä maailmasta.

Ohjaus

Maltan kielimatkasi aikana koulun henkilökunta pitää kurssilaisista huolen. Nuorten kurssin ohjaajat ovat aina tavoitettavissa, jos sinulla on huolia, toivomuksia ja parannusehdotuksia. Kielimatkalla St. Paul’s Bayssa sinua kuunnellaan aina!

Paikallinen henkilökunta pitää huolen, että kaikki sujuu ongelmitta ja sovituista säännöistä pidetään kiinni. Ongelmatilanteissa suomenkieliseen asiakaspalveluumme voi olla yhteydessä koska tahansa.

Ohjaajat majoittuvat nuorten asuntolassa, joten apua on saatavilla kellon ympäri.

 

Majoitus Maltan kielimatkalla

Jos sinulla on allergioita, jokin erityisruokavalio tai muita toiveita majoituksen suhteen, kerrothan asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.

Asuntola

Nuorten oma asuntola sijaitsee kolmen tähden hotellissa, ja kielimatkalaisten käytössä on uima-allas ja minimarket. Koulun henkilökuntaa yöpyy myös asuntolassa.

Majoitut usean hengen huoneessa enintään kolmen muun kurssilaisen kanssa, ja huoneisiin kuuluu kylpyhuone, parveke ja ilmastointi. Jos osallistut kurssille kaverisi kanssa, teidät voidaan sijoittaa samaan huoneeseen. Asuntola sijaitsee noin 10 minuutin bussimatkan päässä koululta, ja koulukyydit sisältyvät kurssin hintaan.

Kokkaamisesta sinun ei tarvitse huolehtia, sillä majoitukseen kuuluu täysihoito. Buffet-ateriat tarjoillaan hotellin ravintolassa. Lounaseväät jaetaan bussissa, sillä heti oppituntien jälkeen siirrytään yleensä vapaa-ajan ohjelman pariin.

Asuntolassa asuvilta pyydetään takuumaksu, joka palautetaan kurssin päätteeksi huoneen tarkistuksen jälkeen. Huone tulee pitää siistissä kunnossa, tai maksua ei palauteta.

 

residence Malta

Isäntäperhe

Majoittua voit halutessasi kurssin ajan isäntäperheessä. Asut mukavan ja vieraanvaraisen englanninkielisen perheen luona, jotka ovat majoittaneet kielikurssilaisia jo monina vuosina. Huomaa, että Malta on kaksikielinen maa, ja isäntäperheissä kuulet todennäköisesti englannin lisäksi myös maltaa. 

Maltalla majoitut kahden hengen huoneessa toisen kielikurssilaisen tai kaverisi kanssa. Perheet asuvat yleensä noin 15-30 minuutin matkan päässä koululta, ja pidemmät matkat kuljetaan koulubussilla. Perhemajoituksessa saa täysihoidon.

Erityisen tärkeää on, että viihdyt Maltan isäntäperheessäsi. Jutellessasi päivittäin isäntäperheesi kanssa englanniksi, kielitaito kehittyy tehokkaasti!

Easy School valvoo perheiden tasoa ja vierailee perheiden kodeissa säännöllisesti. Perheet ovat olleet mukana toiminnassa jo vuosia. Easyn isäntäperheillä on Maltan valtion lisenssi isäntäperhetoimintaan.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin. Lisäöitä on varattavissa tarvittaessa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Kurssin hintaan sisältyy lentokenttäkuljetukset Maltan kentältä majoitukseesi. Koulun työntekijä odottaa sinua lentokentän tuloaulassa.

Saapumis- ja lähtöpäivän on oltava sunnuntai, mutta toiveesta lentokenttäkuljetus järjestyy myös lauantaisin.

Lennot Maltalle tulee varata itse. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Kielikoulun ohjaajatiimi St. Paul’s Bayssa järjestää vapaa-ajan ohjelmaa, jonka parissa ei aika käy pitkäksi. Ensimmäisenä Maltan kielimatkasi päivänä järjestetään suuri tervetulojuhla, jossa tutustut heti kielimatkasi alussa kurssikavereihisi.

Maltan kielimatkalla kielikoulusi tarjoaa sinulle monenlaista ohjelmaa: retkiä rannalle, monenlaista urheilua ja erilaisia päiväretkiä. Ohjelma ja kaikki kuljetukset kuuluvat kielimatkan hintaan.

Nuorten kielimatkasi aikana Maltalla voit osallistua retkille esimerkiksi Cominon saarelle, pääkaupunkiin Vallettaan, ostoksille Sliemaan tai historialliseen Mdinan kaupunkiin. Mahdollisia ovat myös vierailu Splash & Fun Water Parkiin, Paradise Bayn rannalle ja rento ilta nuorten Beach Clubissa.

Ilmoittautuminen

St. Paul's Bay'n nuorten kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@speakfun-kielimatkat.com

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Nuorten kurssi - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,91 / 10

Arvioiden määrä: 7

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
9.00 9.00 9.00 9.00
8.80 9.70 8.50 8.40
8.80 9.00 9.00 8.00
9.00 10.00 8.70 8.50
8.80 9.00 9.00 8.00
9.00 9.00 9.00 9.00
9.00 8.00 9.10 8.50