BELS Language School St. Paul's Bay

kielimatka malta englannin kielikurssi speak and fun
kielimatka malta saint pauls bay englannin kielikurssikielimatka maltalle saint pauls bay englannin kielikurssikielimatka malta saint pauls bay englannin kielikurssikielimatka maltalle saint pauls bay englannin kielikurssikielimatka maltalle saint pauls bay englannin kielikurssikielimatka maltalle saint pauls bay englannin kielikurssikielimatka malta saint pauls bay englannin kielikurssi

Englannin opiskelua Maltalla aikuisille ja perheille

Maltan St. Paul's Bayssa, saaren itäosassa sijaitsevassa kielikoulu BELS:ssä voit opiskella englantia miellyttävässä ympäristössä.

BELS sijaitsee aivan merenrannan tuntumassa, ja sen ympäristössä on kaikki tärkeimmät palvelut, kahviloita ja ravintoloita. Kielikoulu sijaitsee aivan pääbussilinjan varrella, joten tavoitat helposti kaikki Maltan nähtävyydet St. Paul's Bayn kurssikohteesta käsin.

Kaksikerroksinen koulurakennus on ilmastoitu. BELS:n tiloissa on 15 luokkahuonetta, kirjasto, taukotilat ja tietokonepiste opiskelijoille. Koulussa on myös langaton nettiyhteys opiskelijoiden käyttöön sekä kahvi- ja juoma-automaatteja.

Pienehkön koulun ilmapiiri on kodinomainen ja rento!

VIDEO: Opiskele englantia St. Paul’s Bayssa

Englannin kielikurssit

BELS:n kurssivalikoimasta löydät tasokkaita englannin ryhmäkursseja sekä yksityiskursseja. Lisäksi BELS:ssä voi opiskella oman perheen kanssa. 

BELS:n opettajat ovat erittäin motivoituneita ja heille on tärkeää, että englannin opiskelu on sekä tehokasta että hauskaa. Kokeneet opettajat St. Paul's Bayssa ovat maltalaisia tai brittejä, ja heillä on korkeakoulututkinto.

Kielikoulu on Maltan opetusministeriön hyväksymä, ja koululla on jäsenyys myös arvostetussa International Association of Languages Abroad -järjestössä. Molemmat näistä tunnustuksista kertovat kielikoulun korkeasta laadusta.

Oppimateriaalit saa lainaksi Maltan kielikurssin ajaksi. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen. Huomaa, että opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivällä. BELS pidättää oikeuden muuttaa kurssiaikataulua.

Aikuisten kurssit

Englannin kielikurssin voi aloittaa BELS:ssä mikä tahansa maanantai, ympäri vuoden. Ennen kurssin alkua tehdään kielitesti, jonka perusteella uudet opiskelijat sijoitetaan tasoaan vastaavaan opetusryhmään.

 • Ryhmäopetus: Interaktiivista englannin opetusta kansainvälisissä ryhmissä. Ryhmäopetuksen painotus on kommunikaatiotaitojen kehittymisessä, samalla kun muuta kieliosaamista vahvennetaan.
 • Yksityisopetus: Tehokkaaseen oppimiseen yksityisopetus on paras vaihtoehto. Yksityiset englannin oppitunnit ovat erittäin intensiivisiä, ja niillä voi keskittyä omiin haasteisiin englannin kielessä.
 • Yhdistelmäopetus: Ryhmäopetusta ja yksityistunteja voi yhdistää, ja saada molempien opetusmuotojen hyödyt.

Kielikurssien hintaan sisältyy eLearning -etämateriaalien käyttöoikeus. Materiaaleja voi hyödyntää myös ennen kurssin alkua sekä sen jälkeen.

Perhekurssit

BELS järjestää kielikursseja ryhmäopetuksena sekä aikuisille että nuorille kesäkaudella, syyslomalla ja pääsiäisenä. Sopivan viikkomäärän voi valita perhekurssille itse; kesäkaudella maksimi on 10 viikkoa, muina kausina kaksi viikkoa. Yksityiskurssin voi varata mihin aikaan vuodesta tahansa.

Perheen kielimatkalla Maltalla opiskellaan englantia ikää ja osaamistasoa vastaavissa ryhmissä, kaikki saman katon alla!

Nuorten englannin kurssit BELS:ssä on suunnattu 7-15-vuotiaille. Aikuisten kielikurssien alaikäraja on 16 vuotta. Aikataulut on helppo sovittaa yhteen koko perheen kielikurssilla, sillä opetus tapahtuu aina aamupäivisin.

Kielikurssin ajaksi voi majoittua omalla porukalla yksityisessä asunnossa. Majoituksen voi varata myös itsenäisesti, vaikka hotellista.

Perhekursseilla on räätälöidyt hinnat. Kysy lisää perheen kielikursseista ja parhaista ajankohdista asiakaspalvelustamme!

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Maltalla majoittuvien on hyvä huomioida, että vanhemmissa rakennuksissa ei yleensä ole hissiä. Opiskelijoille suunnattu majoitus on hinta-laatusuhteeltaan hyvää, mutta ei vastaa hotellia.

Opiskelija-asuntola Premium

Maltan kielimatkasi ajan voit majoittua St. Paul's Bayn modernissa asuntolassa, joka koostuu useista asunnoista. Uusi rakennus sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta, aivan meren rannalla, Xemxijan lahden poukamassa.

Asuntolan tilavissa ja moderneissa asunnoissa majoitutaan yhdessä muiden kielimatkalaisten kanssa. Osasta asuntoja on kaunis näköala merelle. Asunnon voi varata myös kokonaan omaan käyttöön, esimerkiksi perhekurssin yhteydessä.

Jokaiseen asuntoon kuuluu useita ilmastoituja yhden ja kahden hengen huoneita. Asunnon yhteisiä tiloja ovat keittiö, kylpyhuone ja oleskelutila. Lisämaksua vastaan voit varata myös huoneen omalla kylpyhuoneella. 

Hyvin varustellusta keittiöstä löytyy kaikki tarvittava ruoanlaittoa varten, ja liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät majoituksen hintaan. Asunnot siivotaan ja liinavaatteet vaihdetaan kerran viikossa. Käytettävänäsi myös langaton internet-yhteys.

Isäntäperhe

St. Paul's Bayssa voit majoittua mukavien maltalaisten isäntäperheiden kanssa. Isäntäperheessä sinulla on mahtava tilaisuus harjoittaa englannin kieltä paikallisten kanssa ja tutustua maltalaiseen kulttuuriin ja elämäntapaan.

Isäntäperheet ovat suurimmaksi osin kaksikielisiä, joten saatat kuulla oleskelusi aikana sekä englantia että maltaa. Perheet osaavat kuitenkin englantia erinomaisesti. Kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua: matkaa isäntäperheestä St. Paul's Bayn kielikoululle on kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä vain noin 10-30 minuuttia.

Isäntäperheissä on mahdollista majoittua joko yhden tai kahden hengen huoneessa. Vuodevaatteet, pyyhe ja viikkosiivous sisältyvät hintaan. 

Myös yksin matkustavien on mahdollista varata kahden hengen huone, jolloin huonekaveriksi tulee toinen kielikurssilainen. Lisämaksua vastaan voit varata huoneen ilmastoinnilla ja/tai omalla kylpyhuoneella. 

Maltan isäntäperheissä saat aamiaisen sekä illallisen. Lounaan voit nauttia koulun taukotiloissa tai hyödyntää kaupungin ravintolatarjontaa.

Opiskelija-asunto

St. Paul's Bayn kielikoulu tarjoaa majoitusta myös yksinkertaisissa opiskelija-asunnoissa, jotka sijaitsevat noin viiden minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta. Asuntoihin kuuluu useita yhden ja kahden hengen huoneita, vähintään yksi kylpyhuone, olohuone ja täysin varusteltu keittiö. 

Myös tämän majoituksen hintaan kuuluvat liinavaatteet ja pyyhkeet. Asunnot siivotaan viikoittain.

Kesäaikaan käytössä on enemmän asuntoja eri sijainneilla.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Helsingistä voi lentää suoraan tai yhdellä vaihdolla Maltalle. Lentokenttäkuljetus tulomatkalle sisältyy majoituksen hintaan, paluumatkan kuljetuksen voi varata lisähinnasta. Voit varata kuljetuksen myös itse varaamaasi hotelliin. Lennot kohteeseen tulee varata itse.

Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Kielimatkalla jää englannin opiskelun ohelle myös paljon vapaa-aikaa. Vapaa-ajan viettoon Maltalla on paljon mahdollisuuksia, ja St. Paul's Bayn kielikoulu järjestää viikoittain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa.

BELS:n järjestämien aktiviteettien parissa pääsee kehittämään englannin kielen taitoja entisestään. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä.

Erilaisilla retkillä esimerkiksi historialliseen Mdinan kaupunkiin tai Maltan pääkaupunkiin Vallettaan tutustut Maltan historiaan sekä kulttuuriin. Myös retki rannalle tai veneretki naapurisaarille ovat erittäin suosittuja aktiviteetteja. Maltalla erilaiset vesiurheilulajit, kuten sukellus, ovat erityisen suosittuja.

Jos viivyt Maltalla pidempään, kannattaa käydä tutustumassa myös Sisiliaan viikonloppuretkellä!

Perhekurssille osallistuville nuorille järjestetään omaa ohjelmaa kesäkaudella ja syyslomalla. Kielikoulun henkilökunta auttaa mielellään vapaa-ajan ohjelman suunnittelussa!

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Tervetulojuhla
 • Päivä rannalla
 • Snorklausta
 • Ratsastusta
 • Veneretki Cominon saarelle
 • Viikonloppuretki Sisiliaan

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 – 12:45
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:15 – 14:45
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,75 / 10

Arvioiden määrä: 16

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
10.00 10.00 10.00 0.00
9.00 9.00 9.00 9.00
7.88 8.30 7.60 0.00
9.82 10.00 9.70 0.00
8.36 8.30 8.40 0.00
7.95 8.00 7.90 8.00
8.85 9.00 9.50 7.00
8.60 9.00 8.20 9.00
8.30 8.00 8.20 9.00
8.97 9.40 9.30 7.50
8.80 9.00 9.00 8.00
8.80 8.00 8.70 8.00
8.80 9.00 9.00 8.00
8.60 9.00 8.20 8.00
8.60 9.00 9.00 7.00
8.60 9.00 9.00 7.00