Englannin kielikurssit Swieqi

Swieqi on moderniksi muodostunut kunta Maltan itäosassa. Loistavan sijainnin Swieqi on rauhallinen asuinalue lähellä St. Julian’sin hotellialuetta ja Pacevillen yöelämäkeskittymää. Myös Vallettaan pääsee alle puolessa tunnissa.

Kielimatkakohteena Swieqissa yhdistyvät rauhallinen alue mutta loistavat yhteydet lähikaupunkien aktiviteettien äärelle. Swieqin tiivis tunnelma luo parhaat olosuhteet uusien tuttavuuksien muodostamiselle. Kohteena se sopiikin hyvin niin yksin kuin yhdessä matkustaville.

Kielimatkalle Swieqiin - ota nämä huomioon

  • Milloin Swieqiin kannattaa matkustaa? Maltalla paistaa tunnetusti aurinko 300 päivää vuodessa. Kuumimmat paahteet voi välttää keväällä tai syksyllä.
  • Mihin varata lennot? Helsinki-Vantaalta lähtee kesäkaudella suoria lentoja Maltan kansainväliselle kentälle Luqaan. Swieqiin pääsee helposti kentältä julkisilla tai ennakkoon varatulla kuljetuksella.
  • Kenelle Swieqi sopii parhaiten? Swieqi sopii kohteeksi kaikenikäisille. Sekä nuoret että aikuiset viihtyvät lukuisten aktiviteettien parissa. Yksin matkustaville Swieqi on erinomainen kohde.
  • Mihin majoittua? Swieqissä voi osallistua pelkälle kielikurssille ja majoittua vaikka St. Julian’sin alueen hotellissa.

Kirjava kulttuuri

Malta on kooltaan vain noin 247 neliökilometrin kokoinen. Sen 400 000 asukkaan elämäntavat ovat sekoitus englantilaista, arabialaista ja välimerellistä kulttuuria.

Malta on kaksikielinen maa, ja englannin kielikurssin aikana opittuja taitoja pääsee käyttämään päivittäin arjessa. Vaikka maltalaisten ensimmäinen kieli olisi malta, he puhuvat erinomaista englantia.

Monipuoliset vapaa-ajan aktiviteetit

Englannin kielikurssilla Swieqissa on oivallinen tilaisuus tutustua maltalaiseen kulttuuriin ja sen moniin vaikutteisiin, ja samalla viettää lomaa rentoutumisen parissa. Vapaa-aikana Swieqissa kielikurssilaisilla on lyhyt matka rannalle ja viihdetarjonnan pariin nauttimaan Maltan parhaista puolista.

Paikallisissa ravintoloissa voi nauttia etenkin herkullista tuoretta kalaa. Läheinen Pacevillen kaupunginosa on kuuluisa ilta- ja yöelämästään, ja tanssilattialla tutustuukin helposti uusiin ihmisiin.

Retkille lähelle ja kauas

Malta on pieni saari, jonka eri puolille kannattaa tehdä kielimatkan aikana retkiä. Hienoja kohteita ovat esimerkiksi Gozon saari sekä Mdinan kaupunki, joihin molempiin pääsee helposti myös paikallisbussilla ja lautalla.

Jos viihdyt englannin kurssilla Swieqissä pidempään, voit lähteä vaikka viikonlopuksi Sisiliaan. Lauttoja lähtee Vallettasta Sisiliaan päivittäin, ja matkassa menee vain noin kaksi tuntia.

Liikkuminen Swieqissä

Swieqi on pieni kaupunki Vallettan pohjoispuolella. Kaupungissa ja sen läheisyydessä liikkuu helposti kävellen, mutta matkustaessa kaupungista toiseen kannattaa käyttää paikallisbusseja. Julkisen liikenteen hinnat ovat huomattavasti halvemmat, kuin Suomessa.

Maaston korkeuseroihin ja kapeisiin katuihin kannattaa varautua. Muistathan myös, että Maltalla on vasemmanpuoleinen liikenne! Lisäksi voit matkustaa vesibussilla Sliemasta pääkaupunkiin Vallettaan.

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,79 / 10

Arvioiden määrä: 14

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
17 Suomi 2 Clubclass Malta 9.74
47 Suomi 1 Clubclass Malta 9.76
37 Suomi 1 Clubclass Malta 8.76
20 Suomi 4 Clubclass Malta 8.95
43 Suomi 2 Clubclass Malta 8.28
31 Suomi 1 Clubclass Malta 8.34
37 Suomi 1 Clubclass Malta 8.50
43 Suomi 2 Clubclass Malta 8.83
19 11 Swieqi 7.90
26 3 Clubclass Malta 8.80
24 3 Clubclass Malta 8.60
25 2 Clubclass Malta 8.80
23 2 Clubclass Malta 8.80
25 2 Clubclass Malta 9.00