Clubclass Residential Language School Swieqi

kielimatka aikuisille malta swieqi englannin kurssi intensiivikurssi
kielimatka aikuisille malta swieqi englannin kurssi intensiivikurssikielimatka aikuisille malta swieqi englannin kurssi intensiivikurssikielimatka aikuisille malta swieqi englannin kurssi intensiivikurssi speak and funkielimatka aikuisille malta swieqi englannin kurssi intensiivikurssi speak and funkielimatka aikuisille malta swieqi englannin kurssi intensiivikurssi speak and funkielimatka aikuisille malta swieqi englannin kurssi intensiivikurssi speak and fun

Rentoa englannin opiskelua Maltalla

Swieqin kielikoulu Clubclass English Language School sijaitsee Maltan itäosassa, lähellä St. Juliansia, Sliemaa ja Vallettaa. Koululta on matkaa meren rannalle vain noin kymmenen minuuttia!

Swieqin kielikoulu Clubclass on residential school, jossa opetus- ja majoitustilat sijaitsevat samassa rakennuksessa. Clubclassilla on 22 ilmastoitua luokkahuonetta, kahvila, taukotila ja tietokoneluokka.

Opiskelijoiden käytössä on lisäksi uima-allas ja kuntosali. Koulun vieressä on myös englantilaistyyppinen pubi sekä ravintola, josta saa ruokaa ja kahvia aamusta iltaan.

Englannin kielen kurssit

Clubclass järjestää englannin kursseja vuoden ympäri aina vasta-alkajista edistyneille kielen opiskelijoille. Yleisenglannin kielikurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai.

Opetusta järjestetään Clubclassilla maanantaista perjantaihin. Ennen kurssin alkua tehdään kielitesti, jonka perusteella uudet opiskelijat sijoitetaan tasoaan vastaaviin ryhmiin.

Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. Kaikkien kielikurssien hintaan sisältyy lisäksi eLearning -etämateriaalien käyttöoikeus. Materiaaleja pääsee käyttämään jo kurssivarauksen yhteydessä, ja käyttöoikeus on voimassa 3kk kurssin päättymisen jälkeen.

Clubclassin kurssivalikoimasta löytyy englannin perus- ja intensiivikursseja, tehokkaita yhdistelmäkursseja sekä yksityiskursseja. Clubclass järjestää myös talousenglannin kursseja sekä eri kielitutkintoihin tähtääviä valmennuskursseja.

 • Peruskurssiin kuuluu 20 oppituntia ryhmäopetusta viikossa. Kurssi on kevyt ja mahdollistaa monipuolisen vapaa-ajan vieton.
 • Intensiivikurssilla viikottaisia oppitunteja on 30. Ryhmäkurssilla on aikaa keskittyä etenkin suulliseen tuottamiseen.
 • Yhdistelmäkurssilla opiskellaan 20 oppituntia ryhmässä, ja 10 oppituntia yksityisopetuksena. Yhdistelmäkurssi on hyvä valinta, jos haluaa selkeitä oppimistuloksia lyhyessä ajassa.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa. Kurssin päätyttyä saa jokainen kurssilainen todistuksen. 

Swieqin kielikoulu on jäsen lukuisissa eri ammattijärjestöissä, kuten FELTOM:ssa, WYSE:ssä ja ALTO:ssa. Opettajat ovat kokeneita, ja heillä on korkeakoulututkinto.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Huoneisto St. Andrews

Vuonna 2018 remontoidut huoneistot ovat uudenaikaisia ja käytännöllisiä. Huoneistoissa on keittiö, ruokailutila, makuuhuone ja kylpyhuone, ja niissä voi majoittua 1-2 henkeä. Huoneistoja on myös neljälle hengelle.

Käyttää voi ilmastointia tai lämmitystä, riippuen vuodenajasta. Huoneistoissa on myös työpöydät opiskelua varten. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan, ja huoneistot siivotaan kerran viikossa.

Erikokoiset huoneistot sijaitsevat asuntolarakennuksessa, koulun viereisessä korttelissa. Huoneistoissa majoittuvilla on oikeus käyttää koulun uima-allasaluetta ja kuntosalia.

Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Opiskelija-asunto Dusk Court / Garden View

Swieqin kielikoulu tarjoaa sinulle mahdollisuuden majoittua yhteen koulun kanssa samassa rakennuksessa tai viereisessä korttelissa sijaitsevista opiskelija-asunnoista. Asunnot koostuvat useista yhden tai kahden hengen huoneista.

Voit halutessasi jakaa huoneen matkakumppanisi tai toisen kurssilaisen kanssa. Asunnon voi varata myös kokonaan omaan käyttöön, jos kielikurssille lähtee isommalla porukalla. 

Kaikkiin asuntoihin kuuluu vähintään yksi kylpyhuone, keittiö ja olohuone, josta löytyy televisio. Yhteiset tilat jaetaan muiden majoittujien kanssa. Liinavaatteet ja pyyhkeet vaihdetaan säännöllisesti ja viikoittainen siivous sisältyy hintaan.

Isäntäperhe

Kielikurssisi aikana voit majoittua paikallisen perheen parissa. Maltalaisessa perheessä elät keskellä paikallista kulttuuria ja opit tuntemaan maan tapoja ja perinteitä.

Isäntäperheessä asuessasi opit englantia kuin huomaamattasi osana maltalaisen perheen arkipäivää. Perheessä puhutaan todennäköisesti englannin lisäksi myös maltaa, sillä Maltalla on kaksi virallista kieltä. Kaikki perheet puhuvat kuitenkin englantia erinomaisesti, joten voit kehittää kielitaitoasi juttelemalla heidän kanssaan. 

Perheet ovat kätevän noin 15-20 minuutin matkan päässä kielikoululta joko kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä. Kaikki Swieqin isäntäperheet tarjoavat kalustettuja yhden, kahden tai usean hengen huoneita täysihoidolla. Oman kylpyhuoneen voi varata lisämaksusta, jos sopiva perhe on vapaana. 

Ilmoitathan mahdollisista erityistoiveista ja allergioista englannin kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi. Halutessasi voit majoittua kielikurssin ajan ystäväsi kanssa samaan isäntäperheeseen. Samassa perheessä saattaa majoittua muitakin opiskelijoita eri maista.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Budjettimatkailijalle hyvä vaihtoehto on majoitus hostellissa. Hostelli sijaitsee muutaman minuutin matkan päässä koululta, ja tarjoaa 2-4 hengen huoneita.

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Voit tilata maksullisen kuljetuksen Maltan lentokentältä (Luqa) majoitukseesi. Kielikoulun tästä palvelusta veloittamat hinnat löydät hinnastosta. Lennot kohteeseen tulee varata itse.

Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Kielen opiskelu onnistuu parhaiten, kun englantia voi harjoitella rennossa ilmapiirissä. 

Swieqin kielikoulu järjestää kurssien lisäksi viikoittain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa yhdessä paikallisen matkanjärjestäjän kanssa. Tämä tarjoaa sinulle mahdollisuuden parantaa englannin kielen taitojasi, tutustua uusiin ihmisiin ja saada mahtavia kokemuksia Maltalla.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä.

Maltan kielimatkasi täydentyy, kun käytät oppimiasi englannin kielen taitoja myös vapaa-ajalla!

Seuraavia aktiviteettejä järjestetään säännöllisesti:

 • Tervetulojuhla
 • Elokuvailtoja
 • Viininmaistelu
 • Golden Bayn ranta
 • Veneretki Cominon saarelle
 • Gozon kierros
 • Valletta
 • Mdina

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 14:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
IELTS Yhdistelmäkurssi Plus 0 Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 0 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS viikossa, oppitunnin pituus 0 minuuttia
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,86 / 10

Arvioiden määrä: 13

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
9.74 10.00 9.80 9.20
9.76 10.00 9.60 0.00
8.76 9.00 8.60 0.00
8.95 9.00 9.10 8.50
8.28 8.60 9.40 5.00
8.34 7.30 9.30 7.50
8.50 9.00 8.60 7.50
8.83 8.60 9.30 8.00
8.80 9.00 9.00 8.00
8.80 9.00 9.00 8.00
8.80 9.00 9.00 8.00
8.60 9.00 9.00 7.00
9.00 9.00 9.00 9.00