EASY School of Languages Malta, Valletta

EASY School of Languages Malta - Valletta
EASY School of Languages Malta - Valletta - Speak and FunEASY School of Languages Malta - Valletta - Speak and FunEASY School of Languages Malta - Valletta - Speak and FunEASY School of Languages Malta - Valletta - Speak and FunEASY School of Languages Malta - Valletta - Speak and Fun

Vallettan loistava kielikoulu Easy School of Languages sijaitsee Maltan pääkaupungin sydämessä, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä keskusaukiolta.

Koulun 12 ilmastoitua, modernisti varusteltua luokkahuonetta, itseopiskelukeskus ja kirjasto tarjoavat loistavat puitteet englannin kielen opiskelulle. Kielikoulun tiloissa on langaton internet-yhteys. Aivan läheltä löytyy paljon kahviloita, eikä Vallettan pääostoskatukaan ole kaukana kielikoululta.

Koululla on myös oma terassi, josta on huikea näkymä Grand Harbourin lahden yli. 

Kotoisa ilmapiiri, osaavat opettajat

Kaikki Vallettan kielikoulun opettajilla on jo usean vuoden kokemus englannin opetuksesta vieraana kielenä. Säännölliset jatkokoulutukset takaavat opettajien pätevyyden ja opetuksen ajankohtaisuuden. Opettajat ovat erittäin motivoituneita ja heille on tärkeää, että englannin opiskelu on tehokasta sekä hauskaa. Kielikoululla on FELTOM:in (Federation of English Language Teaching of Malta) jäsenyys.

Malta on kaksikielinen maa, joten paikalliset opettajatkin ovat yleensä kaksikielisiä. Koululla on myös opettajia muista englanninkielisistä maista.

Kurssit

Easy Schoolin valikoimasta löytyy varmasti sopiva englannin kielen kurssi! Valita voi perus- tai intensiivikurssin, tai vaikka yksityiskurssin.

Peruskurssilla opetusta on ryhmässä 20 viikkotuntia, intensiivikurssilla 30 viikkotuntia. Lisäksi yksityistunteja voit valita viikoksi 10 tai 20. 

Kielikoulu järjestää myös talouspainotteisia sekä eri alojen ammattisanastoon keskittyviä spesialistikursseja yhdistelmäopetuksena. Yhdistelmäkurssilla opiskelet 20 tuntia viikossa yleisenglantia ryhmässä, ja 10 tuntia viikossa keskityt yksityisopettajan johdolla tarvitsemaasi erikoiskieleen (esim. taloussanasto, lääketieteellinen sanasto, lakisanasto). 

Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen. Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. 

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com 

50+

Easy School of Languagesin suositun kurssin yli 50-vuotiaille voi aloittaa keväällä tai syksyllä. Aloituspäiviä on vuodessa yhteensä viisi.

Englannin opetus järjestetään aikuisten opetusryhmissä, mutta vapaa-ajan ohjelma on 50+ -kurssilaisille oma. Kurssin pakettihintaan kuuluu majoitus isäntäperheessä puolihoidolla, mutta kurssin voi varata myös ilman majoitusta tai opiskelija-asunnossa lisähinnasta. Hintaan kuuluvat myös lentokenttäkuljetukset.

Vapaa-ajan ohjelman puitteissa tutustutaan erittäin laajasti lähes koko Maltan saareen. Opastetuilla kierroksilla maan kulttuuri tulee tutuksi, ja samalla englannin kielen taidotkin kehittyvät kansainvälisessä porukassa. Retkiä järjestetään muun muassa seuraavilla teemoilla: Traditional Harbour CruiseTour of the NorthGozo Highlights, The Medieval Three Cities ja Flavours of Malta.

Majoitus

Isäntäperhe

Maltalla voi majoittua paikalliseen isäntäperheeseen. Maltalaisessa perheessä eletään keskellä maltalaista kulttuuria, ja kielen käyttö kehittyy nopeasti. Isäntäperheessä asuessa englantia oppii kuin huomaamatta osana maltalaisen perheen arkielämää.

Perheissä puhutaan yleensä myös maltan kieltä, joka on Maltan toinen virallinen kieli. Kaikki perheet puhuvat kuitenkin englantia erinomaisesti.

Perheet ovat kielikoulun tarkoin valitsemia ja asuvat noin 10-30 minuutin matkan päässä koulusta kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä. Iso osa perheistä asuu läheisellä Slieman alueella. Kaikki perheet tarjoavat kalustettuja yhden tai kahden hengen huoneita puoli- ja täysihoidolla. Lisämaksua vastaan voi varata myös huoneen omalla kylpyhuoneella.

Mahdollisista erityisruokavalioista sekä allergioista tulee ilmoittaa kurssin varaamisen yhteydessä. 

Opiskelija-asunto   

Opiskelija-asunto jaetaan muiden opiskelijoiden kanssa. Asunnossa voi nauttia kansainvälisestä ilmapiiristä!

Useimmat Vallettan kielikoulun jaetuista asunnoista sijaitsevat Sliemassa, joka on noin 15-25 minuutin bussi- tai lauttamatkan päässä koululta. Asunnosta voi varata yhden tai kahden hengen huoneen,  ja muiden majoittujien kanssa jaetaan keittiö, kylpyhuone ja ilmastoitu olohuone.

Kaikki Maltan jaetut huoneistot on varusteltu pesukoneella sekä tuulettimella tai ilmastoinnilla. Asunnot siivotaan ja liinavaatteet sekä pyyhkeet vaihdetaan kerran viikossa. Lisämaksusta on mahdollista varata huone myös omalla kylpyhuoneella. Kysy meiltä lisää tämän vaihtoehdon saatavuudesta sekä hinnoista! 

Lentokenttäkuljetus sisältyy opiskelija-asunnon hintaan.

Opiskelija-asuntoon saavuttaessa maksetaan 100 € suuruinen takuumaksu, joka palautetaan majoituksen päättyessä, kun huone palautetaan asianmukaisessa kunnossa. Opiskelija-asunnon ikäraja on 18 vuotta. 

Studioasunto

Studioasunnot sijiaitsevat hyvällä alueella Vallettassa, vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä kielikoulusta. Studioasunnot ovat täysin kalustettuja ja ne sisältävät hyvin varustellun keittiön, makuuhuoneen 1-2 hengelle, ruokapöydän ja sohvan.  Asunnossa on myös oma kylpyhuone, mutta ei ilmastointia.

Asunnot siivotaan kerran viikossa. Lentokenttäkuljetus sisältyy asunnon hintaan. 

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus

Maksullinen kuljetus Maltan lentokentältä on mahdollista varata etukäteen. Kielikoulun palvelusta veloittamat hinnat voit katsoa koulun Hinnasto-sivulta. Kuljetus on varattavissa vuorokauden ympäri. Lennot eivät sisälly kielimatkan hintaan. 

Vapaa-ajan ohjelma

Kielen opiskelu onnistuu helpoiten, kun sitä pääsee harjoittamaan rennossa ilmapiirissä. Tämän takia Easy School of Languages tarjoaa kurssien lisäksi viikoittain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa.

Päivittäin on tarjolla vähintään yksi aktiviteetti. Maltalla on rantojen lisäksi myös paljon muuta: runsas kulttuuritarjonta, joka puolella näkyvä värikäs menneisyys, harrastusmahdollisuuksia sekä eloisa yöelämä.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä. Ohjelma vaihtelee sesongin mukaan.

Seuraavaa vapaa-ajan ohjelmaa tarjotaan säännöllisesti:

 • Satamaristeily
 • Tervetulojuhla
 • Elokuvailtoja
 • Pubikierros
 • Museovierailuja
 • Maltan yöelämä

Seuraavia retkiä tarjotaan säännöllisesti:

 • Golden Bay
 • Mdina
 • Cominon sininen laguuni
 • Gozon saari
 • Jeeppisafari

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30*
Lisätietoa * Pääsesongin aikana oppitunnit voivat olla iltapäivällä: 13:00 - 16.30.
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 14:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
50 Plus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30
Lisätietoa Vallettan kielikoulumme 50 Plus kurssi on suunnattu ihmisille, jotka haluavat opiskella aikuisryhmässä ja yhdistää englannin opiskelun ja Maltan kiehtovan historian ja kulttuurin. Opetus kurssilla on rentoa ja kurssilaisten toiveet ja mielenkiinnonkohteet otetaan huomioon kurssin sisältöä ja teemoja suunnitellessa. Oppitunteja on viikossa 20 ja kurssi kestää 2 viikkoa. Opetustuntien lisäksi kurssiin kuuluu monipuolinen aktiviteettipaketti, joka sisältää 6 järjestettyä retkeä tai aktiviteettia viikossa. Pääset esimerkiksi vierailemaan hurmaavassa Gozon kaupungissa, ihastelemaan Vallettan historiallista keskustaa ohjatulla kaupunkikierroksella, tutustumaan Hagar Qim ja Mnajdra muinaisiin temppeleihin, veneretkelle sekä nauttimaan perinteisen maltalaisen illallisen. Kurssin aikana majoitut maltalaisessa isäntäperheessä yhden hengen huoneessa ja perhe tarjoaa sinulle puolihoidon. Kurssille ilmoittautumiseen vaaditaan englannin perustietojen hallintaa. Kurssien aloituspäivät ja hinnat näet Hinnasto -sivultamme.
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE Plus 10 Valmennuskurssi kielitutkinto FCE
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto FCE viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 14:30
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE Plus 10 Valmennuskurssi kielitutkinto CAE
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto CAE viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 14:30
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Talousenglannin yhdistelmäkurssi Plus 10 Talousenglanti
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Talousenglanti viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,65 / 10

Arvioiden määrä: 21

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
9.46 10.00 9.10 0.00
8.66 8.30 8.90 8.60
8.65 10.00 8.50 7.00
9.15 9.70 9.20 8.20
8.83 8.00 9.50 8.40
9.21 8.70 9.60 9.00
8.19 7.30 9.20 7.00
9.06 9.00 9.10 0.00
10.00 10.00 10.00 0.00
8.09 8.30 8.00 8.00
9.76 10.00 9.60 0.00
8.07 8.00 7.90 8.60
7.65 7.00 7.90 8.00
8.50 8.00 8.60 9.00
8.59 8.30 8.80 8.50
8.60 9.00 9.00 7.00
6.40 8.00 8.00 7.00
8.80 9.00 9.00 8.00
8.60 9.00 9.00 7.00
8.80 9.00 9.00 8.00
8.60 9.00 9.00 7.00