Easy School of Languages Malta, Valletta

kielimatka englannin kielikurssi malta valletta
kielimatka englannin kielikurssi malta vallettakielimatka englannin kielikurssi malta vallettakielimatka englannin kielikurssi malta vallettakielimatka englannin kielikurssi malta valletta 50+kielimatka englannin kielikurssi malta vallettakielimatka englannin kielikurssi malta vallettakielimatka englannin kielikurssi malta vallettakielimatka englannin kielikurssi malta vallettakielimatka englannin kielikurssi malta valletta

Rentoa englannin opiskelua historiallisessa Vallettassa

Vallettan loistava kielikoulu Easy School of Languages sijaitsee Maltan pääkaupungin sydämessä, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä keskusaukiolta.

Voit opiskella englantia myös etänä tehokkaalla online-kurssilla! 

Koulun 12 ilmastoitua, modernisti varusteltua luokkahuonetta, itseopiskelukeskus ja kirjasto tarjoavat loistavat puitteet englannin kielen opiskelulle. Kielikoulun tiloissa on langaton internet-yhteys. Koululla on myös oma terassi, josta on huikea näkymä Grand Harbourin lahden yli.

Lähistöltä löytyy paljon kahviloita ja ravintoloita, eikä Vallettan pääostoskatukaan ole kaukana kielikoululta. Vallettan pääbussiasemalta on lyhyt kävelymatka koululle.

Video: Vallettan moderni ja viehättävä kielikoulu

Englannin kielikurssit ja opetus

Easy Schoolin valikoimasta löytyy varmasti sopiva englannin kielen kurssi! Valita voi perus- tai intensiivikurssin, tai vaikka yksityiskurssin. Viikkomäärän ja aloituspäivän voi päättää itse yleiskielen kursseilla. Vallettassa yksityisopetus on tasokasta ja edullista.
 

 • Peruskurssilla opetusta on ryhmässä 20 oppituntia viikossa, intensiivikurssilla 30 oppituntia. Intensiivikurssi koostuu peruskurssin yleiskielen tunneista sekä keskustelutunneista.
 • Yhdistelmäkurssilla opiskellaan 20 oppituntia viikossa yleisenglantia ryhmässä, ja saat 5-10 oppituntia viikossa yksityisopetusta. Yhdistelmäkurssi 20+5 sopii hyvin kielistipendin saaneille.
 • Easy School of Languagesissa voi valita myös kokonaan yksityisen kurssin. Yksityisopetuksessa voi harjoitella yleiskieltä tai vaikka matkailuun liittyvää englantia.
 • Kielikoulu järjestää myös talouspainotteisia sekä eri alojen ammattisanastoon keskittyviä spesialistikursseja. Ota meihin yhteyttä, jos kaipaat esimerkiksi juridiikkaan, lääketieteeseen tai muuhun erikoisalaan liittyvää yksityisopetusta.
   

Vallettan kielikoulun opettajilla on usean vuoden kokemus englannin opetuksesta vieraana kielenä. Säännölliset jatkokoulutukset takaavat opettajien pätevyyden ja opetuksen ajankohtaisuuden. Opettajat ovat erittäin motivoituneita ja heille on tärkeää, että englannin opiskelu on tehokasta sekä hauskaa.

Malta on kaksikielinen maa, joten paikalliset opettajatkin ovat yleensä kaksikielisiä. Koululla on myös opettajia muista englanninkielisistä maista.

Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa todistuksen. Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Englannin kielikurssit 50+

Easy School of Languagesin suositun kurssin yli 50-vuotiaille voi aloittaa keväällä tai syksyllä. Aloituspäiviä on vuodessa yhteensä viisi. Kurssiin sisältyy 20 oppituntia englannin ryhmäopetusta viikossa, vapaa-ajan ohjelma, majoitus sekä lentokenttäkuljetukset.

Löydät vuoden 2020 hinnat ja aloituspäivät hinnaston alareunasta.

Englannin opetus järjestetään aikuisten opetusryhmissä, mutta vapaa-ajan ohjelma on 50+ -kurssilaisille oma. Kurssin pakettihintaan kuuluu majoitus isäntäperheessä puolihoidolla, mutta kurssin voi varata myös ilman majoitusta tai opiskelija-asunnossa lisähinnasta. Hintaan kuuluvat myös lentokenttäkuljetukset.

Vapaa-ajan ohjelman puitteissa tutustutaan erittäin laajasti lähes koko Maltan saareen. Opastetuilla kierroksilla maan kulttuuri tulee tutuksi, ja samalla englannin kielen taidotkin kehittyvät kansainvälisessä porukassa. Retkiä järjestetään muun muassa seuraavilla teemoilla: Traditional Harbour CruiseTour of the NorthGozo Highlights, The Medieval Three Cities ja Flavours of Malta.
 

kielimatka 50+ englannin kurssi malta

Majoitus

Isäntäperhe

Maltalla voi majoittua paikalliseen isäntäperheeseen. Maltalaisessa perheessä eletään keskellä maltalaista kulttuuria, ja kielen käyttö kehittyy nopeasti. Isäntäperheessä asuessa englantia oppii kuin huomaamatta osana maltalaisen perheen arkielämää.

Perheissä puhutaan yleensä myös maltan kieltä, joka on Maltan toinen virallinen kieli. Kaikki perheet puhuvat kuitenkin englantia erinomaisesti.

Perheet ovat kielikoulun tarkoin valitsemia ja asuvat noin 10-30 minuutin matkan päässä koulusta kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä. Iso osa perheistä asuu läheisellä Slieman alueella. Kaikki perheet tarjoavat kalustettuja yhden tai kahden hengen huoneita puoli- ja täysihoidolla. Lisämaksua vastaan voi varata myös huoneen omalla kylpyhuoneella.

Mahdollisista erityisruokavalioista sekä allergioista tulee ilmoittaa kurssin varaamisen yhteydessä. 

Opiskelija-asunto   

Opiskelija-asunto jaetaan muiden opiskelijoiden kanssa. Asunnossa voi nauttia kansainvälisestä ilmapiiristä!

Useimmat Vallettan kielikoulun jaetuista asunnoista sijaitsevat Sliemassa, joka on noin 15-25 minuutin bussi- tai lauttamatkan päässä koululta. Asunnosta voi varata yhden tai kahden hengen huoneen,  ja muiden majoittujien kanssa jaetaan keittiö, kylpyhuone ja ilmastoitu olohuone.

Kaikki Maltan jaetut huoneistot on varusteltu pesukoneella sekä tuulettimella tai ilmastoinnilla. Asunnot siivotaan ja liinavaatteet sekä pyyhkeet vaihdetaan kerran viikossa. Lisämaksusta on mahdollista varata huone myös omalla kylpyhuoneella. Kysy meiltä lisää tämän vaihtoehdon saatavuudesta sekä hinnoista! 

Lentokenttäkuljetus sisältyy opiskelija-asunnon hintaan.

Opiskelija-asuntoon saavuttaessa maksetaan 100 € suuruinen takuumaksu, joka palautetaan majoituksen päättyessä, kun huone palautetaan asianmukaisessa kunnossa. Opiskelija-asunnon ikäraja on 18 vuotta. 

Studio

Studioasunnot sijiaitsevat hyvällä alueella Vallettassa, vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä kielikoulusta. Studioasunnot ovat täysin kalustettuja ja ne sisältävät hyvin varustellun keittiön, makuuhuoneen 1-2 hengelle, ruokapöydän ja sohvan.  Asunnossa on myös oma kylpyhuone, mutta ei ilmastointia.

Asunnot siivotaan kerran viikossa. Lentokenttäkuljetus sisältyy asunnon hintaan. 

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Esimerkiksi läheisellä Slieman alueella on hyvä hotellivalikoima, ja Vallettaan pääsee matkustamaan helposti lautalla tai bussilla.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Maksullinen, henkilökohtainen kuljetus Maltan lentokentältä majoitukseen on mahdollista varata etukäteen. Jos varaat majoituksen opiskelija-asunnossa tai studiossa, kuljetus sisällytetään hintaan.

Lennot eivät sisälly kielimatkan hintaan, vaan ne tulee varata omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen varaamisessa!

Vapaa-ajan ohjelma

Kielen opiskelu onnistuu helpoiten, kun sitä pääsee harjoittamaan rennossa ilmapiirissä. Tämän takia Easy School of Languages tarjoaa kurssien lisäksi viikoittain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa.

Päivittäin on tarjolla vähintään yksi aktiviteetti. Maltalla on rantojen lisäksi myös paljon muuta: runsas kulttuuritarjonta, joka puolella näkyvä värikäs menneisyys, harrastusmahdollisuuksia sekä eloisa yöelämä.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä. Ohjelma vaihtelee sesongin mukaan.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Satamaristeily
 • Tervetulojuhla
 • Elokuvailtoja
 • Pubikierros
 • Museovierailuja
 • Mdina
 • Cominon sininen laguuni
 • Gozon saari

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30*
Lisätietoa * Pääsesongin aikana oppitunnit voivat olla iltapäivällä: 13:00 - 16.30.
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 14:30
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:30*
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Talousenglannin yhdistelmäkurssi Plus 10 Talousenglanti
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Talousenglanti viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,66 / 10

Arvioiden määrä: 26

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
8.25 9.00 7.70 8.50
7.82 7.00 7.60 9.60
9.30 9.00 10.00 0.00
9.35 9.00 9.30 10.00
8.78 10.00 8.20 8.40
9.46 10.00 9.10 0.00
8.66 8.30 8.90 8.60
8.65 10.00 8.50 7.00
9.15 9.70 9.20 8.20
8.83 8.00 9.50 8.40
9.21 8.70 9.60 9.00
8.19 7.30 9.20 7.00
9.06 9.00 9.10 0.00
10.00 10.00 10.00 0.00
8.09 8.30 8.00 8.00
9.76 10.00 9.60 0.00
8.07 8.00 7.90 8.60
7.65 7.00 7.90 8.00
8.50 8.00 8.60 9.00
8.59 8.30 8.80 8.50
8.60 9.00 9.00 7.00
6.40 8.00 8.00 7.00
8.80 9.00 9.00 8.00
8.60 9.00 9.00 7.00
8.80 9.00 9.00 8.00
8.60 9.00 9.00 7.00