Kielikurssit Skotlannissa

Lähde hurmaavaan Skotlantiin kielimatkalle opiskelemaan englantia! Skotlannilla on paljon tarjottavaa, ja kielikurssillasi voit oppia englantia yhdessä Euroopan ainutlaatuisimmista maista. Skotlantilaiset ovat tunnettuja vahvasta aksentistaan, ja kielimatkalla Skotlannissa opit halutessasi varmasti puhumaan englantia myös skotlantilaisittain!

Skotlanti on tunnettu henkeäsalpaavan kauniista ja vehreästä luonnostaan, ja kielimatkasi aikana voit tehdä retkiä eri puolille Skotlantia. Suosittu retkikohde on esimerkiksi Skotlannin Highlands, jossa pidetään myös vuosittain tunnetut Highland Games -kisat. Skotlantilaiset ovat kaiken lisäksi mutkattomia ja erittäin ystävällisiä ihmisiä. Kielimatkallasi Skotlantiin tunnet olosi varmasti kotoisaksi heti alusta lähtien, ja saat varmuutta englannin käyttämiseen kaikissa tilanteissa!

Kattavasti kursseja

Yhteistyökielikoulumme tarjoaa Skotlannissa yksityis- ja ryhmäopetuksen lisäksi yhdistelmäkursseja, talousenglannin kursseja sekä erityisesti yli 50-vuotiaille suunniteltua kielikurssia laajemmalla kulttuuriohjelmalla. Tarjolla on myös laadukas englannin kurssi nuorille! 

Autamme sinua mielellämme löytämään sinulle sopivimman englannin kielikurssin!

Kulttuuria ja historiaa

Linnoista, nummista ja golfista tunnettuun Skotlantiin yhdistetään myös laadukas viski, perinneruoka haggis, säkkipillit ja kiltit. Modernissa Skotlannissa ruokakulttuuria monipuolistavat suosiotaan kasvattaneet etniset ravintolat. Skotlannin kuvankaunis pääkaupunki Edinburgh on innoittanut lukuisia kirjailijoita ja taiteilijoita, mikä on helppo uskoa maalauksellista kaupunkia ihaillessaan. 

Skotlannin historia ulottuu aina esihistoriallisiin aikoihin asti. Skotlannin ja Englannin rajalle rakennettu Hadrianuksen muuri esti pohjoisen heimoja hyökkäilemästä etelän vallanneiden roomalaisten kimppuun. Kristinuskon yhdistettyä alueen heimot Skotlannin vehreille nummille alkoi kohota luostareita ja kirkkoja, näistä ensimmäisenä Ionan saarelle perustettu luostari. Skotlannin myöhempää historiaa leimaa valtataistelut Englannin kanssa, kunnes unionisopimuksen myötä nykyisen Iso-Britannian alueen kuningaskunnat yhdistyivät. 

Nähtävää ja koettavaa

Joka puolella Skotlantia löytyy upeita keskiaikaisia linnoja, luostareita ja kirkkoja. Museoista ainakin Skotlannin kansallismuseo on vierailun arvoinen kohde, ja taiteen ystävän kannattaa varata aikaa City Art Centrelle ja Skotlannin kansallisgallerialle. Edinburghin linna kuuluu ehdottomasti kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin.

Skottien tapakulttuuriin kuuluu ajanvietto pubeissa, ja tämä onkin mainio tapa harjoittaa englantia samalla kuin tutustut paikalliseen kulttuuriin.