Englannin kielikurssit Skotlannissa

Englannin kielikurssit Skotlannissa. Speak & Fun Kielimatkat.

Kielimatkalla Skotlannissa opit englantia historiallisessa ympäristössä! 

Skotlanti on tunnettu kuvankauniista ja vehreästä luonnostaan. Skotlannin pääkaupunki Edinburgh on innoittanut lukuisia kirjailijoita ja taiteilijoita, mikä on helppo uskoa maalauksellista kaupunkia ihaillessa.  

Skotlantilaiset ovat tunnettuja vahvasta aksentistaan, ja kielimatkalla opit halutessasi varmasti puhumaan englantia skotlantilaisittain! Kielikoulujen opetuksessa käytettävä englanti on kuitenkin lähempänä yleiskieltä.

Kielikurssilla oppiminen tapahtuu nopeasti

Edinburghin yhteistyökoulussamme on kielikursseja nuorille ja aikuisille. Yksityis- ja ryhmäopetuksen lisäksi voi valita vaikka yhdistelmäkursseja. Autamme mielellämme löytämään sinulle sopivimman englannin kielikurssin!

Kielimatkasi aikana voit tehdä retkiä eri puolille Skotlantia. Suosittu retkikohde on esimerkiksi Skotlannin Highlands, jossa pidetään myös vuosittain tunnetut Highland Games -kisat. 

Keskiaikaisia nähtävyyksiä kulttuurinnälkäiselle

Joka puolelta Skotlantia löytyy upeita keskiaikaisia linnoja, luostareita ja kirkkoja. Museoista ainakin Skotlannin kansallismuseo on vierailun arvoinen kohde, ja taiteen ystävän kannattaa varata aikaa City Art Centrelle ja Skotlannin kansallisgallerialle. Lisäksi Edinburghin linna kuuluu ehdottomasti kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin.

Linnojen, ylämaiden ja golfin lisäksi Skotlantiin yhdistetään myös laadukas viski, perinneruoka haggis, säkkipillit ja kiltit. Skotlanti on kuitenkin monipuolinen alue, josta löytyy myös moderneja kaupunkiympäristöjä.

Skottien tapakulttuuriin kuuluu ajanvietto pubeissa ruoan ja juoman merkeissä, ja tämä onkin mainio tapa harjoitella englantia samalla kun tutustuu paikalliseen kulttuuriin.

 

Mitä kannattaa huomioida ennen kielimatkalle lähtöä? Lue lisää täältä!