Englannin kielikurssit Edinburgh

Englannin kielikurssit Edinburgh Speak & Fun Kielimatkat

 

Skotlannin vanha pääkaupunki on perustettu jo 1100-luvulla. Tämä UNESCOn maailmanperintökohde siivittää englannin kielikurssilaisen keskelle kilttien ja säkkipillien kulttuuria. Edinburghia ei turhaan pidetä yhtenä maalauksellisimmista kaupungeista Euroopassa.

Skotlannin itärannikolla sijaitsevaa Edinburghia ympäröivät korkeat kukkulat, ja kuuluisa kalliomuodostuma Salisbury Crags. Kielimatkan aikana pääsee tutustumaan kaupungin uuteen ja vanhaan osaan, jotka erottaa toisistaan Princess Street Gardensin puistovyöhyke.

Kielimatkalle Edinburghiin - ota nämä huomioon

  • Milloin kannattaa matkustaa? Leuto meri-ilmasto vallitsee Edinburghissa ympäri vuoden. Talvella käydään nollan lähettyvillä, mutta kesäkuukausina keskilämpötila pysyttelee 18 asteen paikkeilla. Hellekelejä ei siis yleensä ole kesälläkään luvassa.
  • Mihin varata lennot? Edinburghiin lähtee Helsinki-Vantaan lentokentältä suoria lentoja viikottain. Myös välilaskun kautta on mahdollista päästä perille päivittäin.
  • Kenelle Edinburgh sopii? Edinburgh sopii kohteeksi kaikille Skotlannista ja sen kulttuurista kiinnostuneille. Skotlannin vahvasta aksentistakaan ei tarvitse olla huolissaan, sillä kielikurssilla opettajat puhuvat ainaa selkeää englantia.
  • Mitä pakata mukaan? Lämpimiä vaatteita kannattaa pakata mukaan vuodenajasta riippumatta. Myös hyvät kengät retkeilyyn ja sadevarusteet on hyvä ottaa Edinburghin kielimatkalle. Myös puntia voi vaihtaa pienen määrän jo Suomessa.

Monikasvoinen Edinburgh

Erityisen mielenkiintoiseksi englannin kielikurssin kohteeksi Edinburghin tekee sen monipuolisuus. Vanhakaupunki kätkee sisälleen vanhaa kelttiläistä historiaa. Katuja kulkiessaan törmää upeisiin vanhoihin kortteleihin ja rakennuksiin.

Edinburghin linna ja Holyroodin palatsi ovat tärkeimpiä nähtävyyksiä kielikurssin aikana. The Royal Mile on vanhankaupungin pääkatu, joka kulkee Edinburghin linnalta Holyroodin palatsille. Vaihtaessaan puolta uudelle Edinburghille, pääsee tutkimaan modernimpaa Skotlantia.

Perinteistä ja etnistä ruokakulttuuria

Edinburghissa asukasta kohden on enemmän ravintoloita kuin muissa Britannian kaupungeissa. Kielikurssin aikana Edinburghissa pääseekin tutustumaan paikallisiin ravintoloihin lähes jokaisessa kadunkulmassa. Myös Edinburghiin ovat rantautuneet kansainväliset ruokatrendit, joten valinnanvaraa on todella paljon.

Hintoja kannattaa vertailla ruokapaikkaa varatessa, sillä vaihtelua on paljon. Myös vanhasta kaupunginosasta löytyy paljon ravintoloita, joissa ruokailee hyvinkin halvalla. Edinburghissa on paljon etenkin hyviä intialaisen ruoan ravintoloita.

Liikkuminen Edinburghissa

Edinburghin keskustassa liikkuu hyvin jalan. Kuitenkin vanhassakaupungissa ja uuden keskustan välillä on varauduttava hyvin mäkiseen maastoon.

Kaupungissa operoi myös kaksi bussiyhtiötä. Bussit kuljettavat ympäri kaupunkia tarvittaessa, ja lippujen hinnat ovat edullisia. Halutessaan kielimatkalainen voi käyttää takseja; taksiin hypätessä kannattaa kuitenkin varmistaa, ettei kyseessä ole pimeä taksi.

Yhdistä kohteita

Jos aikaa englannin opiskeluun on useampi viikko, opintoja voi jatkaa helposti vaikka Yorkissa tai Liverpoolissa. Autamme suunnittelemaan parhaan kielimatkan juuri sinulle!

Pyydä tarjous!

 

 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,86 / 10

Arvioiden määrä: 4

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
46 Suomi 2 Wallace College Edinburgh 8.45
48 Suomi 1 Wallace College Edinburgh 9.28
49 Suomi 1 Wallace College Edinburgh 8.85
31 Italia 1 Wallace College Edinburgh 8.85