Englannin kielikurssit Edinburgh

Englannin kielikurssit Edinburgh Speak & Fun Kielimatkat

 

Kielimatka Edinburghiin sopii sinulle, jos haluat oppia englantia taiteellisessa ja persoonallisessa ympäristössä. Skotlannin pääkaupunki Edinburghin menneisyys on pitkä ja tapahtumarikas, ja kaupungin erilaisten historiallisten rakennusten ansiosta se tunnetaan yhtenä Euroopan maalauksellisimmista kaupungeista. Edinburgh onkin upea kielikurssikohde, kun haluat oppia englantia! Edinburghin tasokkaissa kielikouluissa on valittavissa eritasoisia englannin kielikursseja, oma kurssi nuorille ja suosittu 50+ -erikoiskurssi. 

Edinburghilla on myös vaikuttava menneisyys kirjallisuuden saralla, ja monille maailmankuuluille kirjailijoille se on ollut inspiroiva kaupunki. Robert Luis Stevenson, Arthur Conan Doyle, Walter Scott ja JK Rowling ovat kaikki eläneet ja kirjoittaneet Edinburghissa. Tästä aiheesta voit oppia lisää mielenkiintoisessa Writers’ Museumissa.  Kuuluisa Edinburgh Castle, joka on rakennettu sammuneen tulivuoren rinteille, symbolisoi Skotlannin synkkää menneisyyttä. Edinburghin vanhan kaupungin yllä mahtavana kohoava linnoitus on menneisyydessä kestänyt monta hyökkäystä. Kaupungin vanhasta kaupungista löydät myös nykyisin monia vanhoja rakennuksia kuten Royal Mile, St. Giles Cathedral ja Royal Museum of Scotland.

Mielenkiintoisen historian lisäksi Edinburgh tarjoaa myös paljon muuta kiinnostavaa. Lukuisat ostoskeskukset, leffateatterit, taidegalleriat, teatterit, ravintolat ja pubit siinä missä vauhdikas yöelämäkin hurmaavat jokaisen, joka vierailee Edinburghissa. Edinburgh on myös ihanteellinen tukikohta eri puolille Skotlantia suuntautuvien retkien tekemiseen. Kielikurssin oppituntien jälkeen sinulla on runsaasti aikaa sekä tutustua Edinburghiin, että tehdä tehdä retkiä ympäri Skotlantia! 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,99 / 10

Arvioiden määrä: 3

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
48 Suomi 1 Wallace College Edinburgh 9.28
49 Suomi 1 Wallace College Edinburgh 8.85
31 Italia 1 Wallace College Edinburgh 8.85