Wallace College - Edinburgh

kielimatka skotlanti edinburgh englannin kurssi
Kielimatka skotlanti edinburgh speakandfun wallace collegeKielimatka skotlanti edinburgh speakandfun wallace collegeKielimatka skotlanti edinburgh speakandfun wallace college

Opiskele englantia historiallisessa Edinburghissa

Edinburghin kielikoulu Wallace College sijaitsee viktoriaanisessa rakennuksessa Edinburghin historiallisessa keskustassa, lähellä Edinburgh Castlea sekä pääostoskatua. Perheomisteisessa kielikoulussa on kahdeksan viihtyisää luokkahuonetta ja oleskelutila taukojen viettämistä varten. Aivan koulun vieressä on myös Edinburghin kaupunginkirjasto, jonka lukutiloja voit myös käyttää halutessasi.

Kielikoulu Wallace College on ollut toiminnassa jo yli 35 vuoden ajan!

Englannin kurssit 

Wallace College järjestää englannin kielikursseja vuoden ympäri. Tasoryhmiä on useita, aloittelijoista edistyneisiin opiskelijoihin. Sopiva tasoryhmä löytyy kielitestin avulla. Oppituntien pituus on aina 45 minuuttia.  

Voit valita näistä kursseista:

 • Peruskurssi, jossa on 20 oppituntia ryhmäopetusta viikossa

 • Intensiivikurssi, jossa on 30 oppituntia ryhmäopetusta viikossa

 • Talousenglannin intensiivikurssi, jossa on 30 oppituntia ryhmäopetusta viikossa, sopii esimerkiksi kaupallisella alalla työskentelevälle.

 • Yhdistelmäkurssi, jossa on 20 oppituntia ryhmäopetusta viikossa sekä viisi oppituntia yksityisopetusta viikossa

 • Voit valita myös täysin yksityisen kurssin

Kaikilla Wallace Collegen opettajilla on korkeakoulututkinto ja monivuotinen kokemus englannin opetuksesta vieraana kielenä. Opettajat puhuvat aina selkeää englantia, ja opetus mukautetaan osaamistasoon. Kaikki kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja erityisesti tehokkaaseen englannin kielen opiskeluun kehitettyjä. Oppimateriaalit eivät sisälly kurssin hintaan, mutta niitä voi lainata kielikoululta kurssin ajaksi. Kurssin päätyttyä saa jokainen kurssilainen todistuksen.

Huomaa, että opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Kansallisina juhlapäivinä järjestetään opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Kielimatkasi ajan voit majoittua joko isäntäperheessä. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta noin kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Edinburghin kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa skotlantilaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat noin 20-30 minuutin matkan päässä kielikoululta, ja koulumatka sujuu helposti joko kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä.

Kielikoulun isäntäperheet tarjoavat majoituksen kalustetussa yhden tai kahden hengen huoneessa, johon sisältyy valintasi mukaan aamiainen, puolihoito. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa kielikoulussa oppimiasi englannin kielen taitoja, vaan myös tutustua paremmin skotlantilaiseen elämäntapaan.

Opiskelijat voivat halutessaan majoittua Edinburghin kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista englannin kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Heinä-elokuussa majoitusta on varattavissa opiskelija-asuntolassa. Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Helsingistä on suoria lentoja Edinburghiin. Lentokentältä pääsee keskustaan bussilla noin 25 minuutissa.

Voit halutessasi myös varata maksullisen kuljetuksen Edinburghin lentokentältä majoitukseesi. Huomaa, että lennot eivät sisälly kielimatkojemme hintaan, vaan ne tulee varata omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä sekä julkisen liikenteen hyödyntämisessä.

Vapaa-ajan ohjelma

Edinburghin kielikoulu tarjoaa kesäkaudella joitakin vapaa-ajan aktiviteetteja. Näihin aktiviteetteihin osallistumalla parannat englannin kielitaitoasi myös kielikurssisi ulkopuolella. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä.

Kielikoulu hankkii opiskelijoilleen mielellään kattavia Royal Edinburgh -lippuja, joilla pääsee useaan kaupungin museoon ja muuhun kulttuurikohteeseen edulliseen hintaan. Lisäksi kielikoulun kesäviikonloppuisin järjestämät päiväretket vievät sinut esimerkiksi tutustumaan Glasgow'hun tai St. Andrewsiin.

Kielikoulun paikallinen henkilökunta neuvoo mielellään omatoimisen vapaa-ajan ohjelman suunnittelussa!

Seuraavia retkiä järjestetään kesäisin:

 • Glasgow

 • Loch Lomond

 • St. Andrews

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:30
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:30 ja
13:30 - 15:00
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Business English Plus 10 Talousenglanti
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Talousenglanti viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:30 ja
13:30 - 15:00
Kielitaitotasot B2, C1
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,86 / 10

Arvioiden määrä: 4

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
8.45 9.00 7.90 9.00
9.28 10.00 8.80 0.00
8.85 10.00 8.50 8.00
8.85 9.70 9.40 6.20