Mackenzie School of English Edinburgh

Nuorten kielimatka skotlanti edinburgh
Nuorten englannin kielimatka edinburgh skotlantiNuorten englannin kielimatka edinburgh skotlantiNuorten englannin kielimatka edinburgh skotlantiNuorten englannin kielimatka edinburgh skotlantiNuorten englannin kielimatka edinburgh skotlantiNuorten englannin kielimatka edinburgh skotlantiNuorten englannin kielimatka edinburgh skotlanti

Englannin kielikurssilla skotlantilaisessa linnassa

Edinburghin nuorten kesäkurssi järjestetään joka heinäkuu Merchiston Castlen tiloissa, hieman Edinburghin keskustan ulkopuolella. Mackenzie School of Englishin opiskelijat majoittuvat kampuksella sijaitsevassa asuntolassa, ja käytössä on paljon liikuntatiloja ja mm. uima-allas.

Merchistonin linna on modernisoitu koulurakennus, joka on kesäkauden ulkopuolella korkeatasoinen sisäoppilaitos pojille. Koulun luokkahuoneissa ja muissa tiloissa onkin kaikki tarpeellinen monipuolisia englannin tunteja varten. Myöskään skottiaksentista ei tarvitse olla kovin huolissaan, sillä opettajat käyttävät oppitunneilla aina selkeää englantia!

Yhdessä muiden kielikurssilaisten kanssa voit oppituntien jälkeen viettää aikaa viihtyisissä yhteistiloissa kampuksella. Nuorten kielimatkaan sisältyy laaja vapaa-ajan ohjelma, jonka puitteissa myös Edinburghin keskusta tulee tutuksi.

Hinnasto 2020

Englannin kurssi ja opetus

Nuorten kielikurssiin kuuluu 20 oppituntia viikossa, ja oppitunnit kestävät 45 minuuttia. Yhdessä opetusryhmässä on enintään 15 oppilasta. Ennen kurssin alkua testataan kaikkien kurssilaisten englannin lyhyen tasokokeen avulla. Testin tuloksien perusteella kurssilaiset jaetaan omaa osaamistasoaan vastaaviin ryhmiin.

Mackenziellä suositaan käytännönläheisiä opetusmetodeja. Englannin kurssilla kieltä opitaan joka päivä vaihtuvien teemojen, monipuolisten harjoitusten ja itse tekemisen kautta.

Kielikoulu Edinburghissa on jäsen erinäisissä ammattijärjestöissä, kuten British Council:ssa, English UK:ssa ja Quality Englishissä.

Kurssin aikaväli ja hinnat

Voit osallistua Edinburghin nuorten kesäkurssille aikavälillä 28.6.2020 - 25.7.2020. Mukaan voi tulla 1-4 viikoksi.

Edinburghin nuorten kurssille on rajoitetusti paikkoja, ja varaus on hyvä tehdä ajoissa. Kysy lisätietoja asiakaspalvelustamme!

Ohjaus ja valvonta

Skotlannin kielimatkalla Mackenzien paikallinen henkilökunta ohjaa nuorten kurssin toimintaa. Koulun opettajille ja vapaa-ajan ohjaajille voi koska tahansa kertoa huolistaan, ja tukea on saatavilla ympäri vuorokauden. Suomenkieliseen asiakaspalveluumme voi olla yhteydessä, jos jokin ongelma tai vaikka kielimuuri tulee vastaan. 

Ohjaajat yöpyvät nuorten asuntolassa, jotta myös yöaikaan on vastuuhenkilöitä paikalla.

Kielimatkallasi Skotlannissa sinulla on järjestetyn ohjelman lisäksi myös omaa aikaa. Kampukselta saa poistua kuitekin ainoastaan luvan kanssa. Henkilökunta pitää huolen siitä, että kaikki noudattavat kielikoulun sääntöjä.

Majoitus asuntolassa kampuksella

Kampuksella on viihtyisä asuntolarakennus, jossa nuorten kurssilaiset majoittuvat. Asuntolassa majoitut kahden hengen huoneessa kaverisi tai toisen kurssilaisen kanssa. Asuntolassa on varattavissa myös yhden hengen huoneita lisähintaan.

Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, ja pyyhkeet ja lakanat vaihdetaan kerran viikossa. Oman huoneen siisteydestä tulee itse huolehtia! Kampuksella on myös pesutupa, jossa voi pestä pyykkiä.

Asuntolamajoitukseen sisältyy täysihoito. Aamiainen, lounas ja illallinen tarjoillaan koulun ruokalassa buffet-tyyliin. Viikonloppuisin kurssilaisille annetaan lounaseväät, jotka on helppo ottaa mukaan retkille.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin päättymisen jälkeiseen sunnuntaihin.

Kuljetus ja lennot

Lentokenttäkuljetukset Edinburghin lentokentältä kampukselle ja takaisin sisällytetään kielimatkan hintaan. Koulun edustaja on lentokentän tuloaulassa vastassa. Yksin matkustavalle nuorelle voi varata lentoyhtiön saattopalvelun.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Autamme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Osa vapaa-ajan ohjelmasta järjestetään Merchiston Castlen kampusalueella, jossa on hyvät puitteet esimerkiksi urheiluun. Liikunta-aktiviteeteille on kuitenkin yleensä aina vaihtoehto!

Tyypillisen viikona aikana tutustutaan Edinburghin keskustaan, tehdään puolipäiväretki esimerkiksi Tantallonin linnaan ja pidetään leffa-, tietovisa- tai karaokeiltoja. Keskiviikkoisin järjestetään yleensä tyypillinen skottilainen ceilidh -illanvietto koulun Memorial Hallissa, ja lauantaisin on sekä kokopäiväretki päivällä että disco illalla. Retki tehdään johonkin Edinburghin ulkopuoliseen kohteeseen, kuten Stirlingiin.

Sunnuntaina kurssilaiset voivat viettää vapaapäivän tai osallistua ylimääräiselle retkelle. Yleensä myös perjantai iltapäivinä on vapaata aikaa, jolloin voi vaikka käydä shoppailemassa Edinburghin keskustassa.

Kaikki vapaa-ajan ohjelmaan liittyvät kuljetukset sisältyvät kurssin hintaan. Jos kaupunkiin haluaa tutustua omatoimisesti, tulee bussilippu ostaa itse.

Vapaa-ajan ohjelma lyödään lukkoon vasta ennen kurssin alkua. Myös esimerkiksi sää vaikuttaa ohjelman sisältöön.

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit