Kielikurssit Yhdysvalloissa

Englannin kurssit Yhdysvalloissa

Kielimatka USA:han on ehdottomasti paras tapa tutustua valtavan maan kulttuuriin, samalla kun parannat englannin kielen taitojasi! 

Suuret alueelliset erot tekevät kaikista USA:n kielimatkakohteista mielenkiintoisia, ja jokaiselle matkailijalle löytyy varmasti sopiva kielikurssi. Laajasta tarjonnastamme löydät upeita kohteita sekä tasokkaita kielikouluja, joiden eritasoiset englannin kurssit opettavat uutta ja syventävät aiempaa osaamista. Useissa kielikouluissa on tarjolla myös esimerkiksi talousenglannin kursseja, nuorten kursseja sekä 50+ -erikoiskursseja. 

Lähtötasoasi vastaavassa pienryhmässä englannin kielen taitosi paranevat miellyttävässä ympäristössä huomaamattasi. Monipuolinen vapaa-ajan ohjelma, jota tarjotaan sekä opetuksen jälkeen että viikonloppuisin, tekee kielimatkastasi USA:han taatusti elämyksen, jota et koskaan unohda!  

Vaihtelevaa kulttuuria

Yhdysvallat on yksi maailman suurimmista valtioista, ja paikalliset tavat ja kulttuuri vaihtelevat maan koillisosan kaupunkikeskittymistä keskilännen maanviljelysalueisiin. Maan eri osien asukkaita yhdistää kuitenkin tietyt, aidosti amerikkalaiset kulttuuri-ilmiöt, joita kutsutaan "americanaksi". Americanaan lukeutuu Villin lännen lisäksi mm. omenapiirakka ja Teräsmies. 

Populaarikulttuurin ystävää houkuttelee ainakin New York ja Los Angeles, joista jälkimmäinen on täydellinen kohde etenkin elokuvista kiinnostuneelle. Useat rannikkokaupungit tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet sekä kulttuurin, että vapaa-ajan saralta. Maan ruokakulttuuri on vähintään yhtä vaihtelevaa kuin tapakulttuurikin: New Yorkin etniset ravintolat, San Franciscon hipster-kahvilat ja Atlantin rannikolla elävien taipumus syödä kalaa ja mereneläviä täydentyvät muun muassa meksikolaisen keittiön vaikutteilla. Kaikki tämä rakentuu alkuperäisten amerikkalaisten ruokakulttuurin päälle, olennaisina raaka-aineinaan maissi, kalkkuna, peruna ja kurpitsa. 

Ei siis ole mikään ihme, että yksi ikonisimmista tavoista tutustua maahan on road trip. Route 66 odottaa! 

Nähtävää ja koettavaa

Yhtenäisen mantereen lisäksi valtavaan maahan kuuluu pohjoisen Alaska ja etelän Havaiji. Jälkimmäisen omaleimainen kulttuuri tarjoaa paljon nähtävää, ja urheilupuolella yksi Havaijin suosituimpia lajeja on surffaus. Urheilun ystävän kannattaa poiketa katsomaan yhtä maailman legendaarisimmista triathlon-kilpailuista, Ironmania. 

Los Angelesissa matkaavan täytyy tietenkin käydä Hollywood-kyltillä ja Walk of Famella. Suosittuja kohteita alueella on myös Beverly Hillsin naapurusto, LA Lakersin koripallopelit, Rodeo Drive, alueen lukuisat filmistudiot ja Disneyland! Kaupungista poikkeaa helposti ihailemaan Yosemiten tai Grand Canyonin kansallispuistoa. Historian perässä matkustavalle oiva kohde on Boston, jonka historialliset rakennukset luovat kaupunkiin upean tunnelman. Oli kyse sitten Bostonin teekutsuista tai sisällissodan ensilaukauksista, Bostonin merkitystä Yhdysvaltain historialle ei kiistäne kukaan. Kaupungista löytyy myös eloisa yöelämä, ja lähialueelta löytyy mm. Niagaran putoukset! Aivan omanlaisensa kohde on myös San Francisco, jossa tunnetuimpiin nähtävyyksiin lukeutuu ehdottomasti legendaarinen Golden Gate Bridge. 

Jääkiekkofanille unelmien täyttymys on tietenkin käydä katsomassa maailman tunnetuinta jääkiekkoliigaa NHL:ää - ehkä NHL:n "suomalaisseura" Minnesota Wildin peli täydentäisi kielimatkaasi?

Kielikurssit Yhdysvalloissa

Voit valita ympäri USA:ta sijaitsevien metropolien välillä, missä haluat opiskella englantia - koulut tarjoavat jokaisessa kohteessa ihanteelliset puitteet ja takaavat parhaat mahdolliset tulokset englannin oppimiselle.

Halutessassi voit myös yhdistellä kielimatkasi aikana eri kurssikohteita. Voit esimerkiksi ensin opiskella englantia kielikoulussa New Yorkissa ja sen jälkeen jatkaa opintojasi Los Angelesissa. Missä järjestyksessä ja kuinka pitkän ajan tahdot olla kussakin kohteista on täysin sinun valintasi.

Laajasta kurssivalikoimasta löytyy tarpeisiisi sopiva kurssi. Perus- ja intensiivikurssien ja yksityisopetuksen lisäksi eri kohteissa on tarjolla mm. kevyempiä lomakursseja, talousenglantia työelämän tarpeisiin, kielitutkintojen valmennuskursseja ja kielikurssin surffaukseen yhdisteleviä kursseja.

Autamme sinua mielellämme luomaan juuri sinulle sopivan kielimatkan USA:han!