Englannin kielikurssit Yhdysvalloissa

Englannin kielikurssit Yhdysvalloissa. Speak & Fun Kielimatkat.

Kielimatkalla Yhdysvalloissa oppii englantia tehokkaasti!

Monikulttuurisessa USA:ssa väestö muodostuu monista eri etnisistä taustoista. Yhdysvalloilla ei ole virallista kieltä, mutta maan puhutuin kieli on englanti. Latinalaisen Amerikan vaikutus näkyy etenkin maan eteläosissa, joissa espanjaa puhuvia amerikkalaisia on paljon.

Kulttuurisesti rikkaassa maassa on valittavana useita englannin kursseja idän ja lännen rannikkokaupungeista Havajille asti.

Matkustusrajoitukset Yhdysvaltoihin
 

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, jos suunnittelet kielimatkaa Yhdysvaltoihin. Varauksia maalis-huhtikuulle 2020 ei voi tällä hetkellä tehdä koronaviruksen aiheuttamien matkustusrajoitusten vuoksi. 

  Kielikursseja elämyksellisessä ympäristössä

  Tasokkaiden kielikoulujen eritasoiset englannin kurssit opettavat uutta ja syventävät aiempaa osaamista. Useissa kielikouluissa järjestetään nuorten ja aikuisten kursseja, talousenglannin kursseja sekä yksityisopetusta. 

  Kursseilla lähtötasoa vastaavissa, kansainvälisissä pienryhmissä englannin kielen taito paranee kannustavassa ympäristössä kuin itsestään. Monipuolinen vapaa-ajan ohjelma tukee kurssilla opittuja asioita, ja siihen osallistuminen onkin erittäin suositeltavaa.

  Kurssikohteita on myös mahdollista yhdistellä kielimatkan aikana. Autamme mielellämme luomaan juuri sinulle sopivan kielimatkan!

  Englannin kielikurssit USA. Speak & Fun Kielimatkat.

  Kahdeksan monipuolista kohdetta

  Populaarikulttuurin ystävää houkuttelee ainakin New York ja Los Angeles, joista jälkimmäinen on täydellinen kohde etenkin elokuvista kiinnostuneelle. USA:n vanhimpiin kaupunkeihin lukeutuvassa Bostonissa voi kielimatkan aikana tutustua esimerkiksi maan mielenkiintoiseen historiaan.

  Honolulussa Havaijin omaleimainen kulttuuri tarjoaa paljon nähtävää, upeaa luontoa ja surffaajia. Aivan omanlaisensa kohde on myös San Francisco, jossa tunnetuimpiin nähtävyyksiin lukeutuu legendaarinen Golden Gate Bridge. 

  San Diegossa tutustuu kielikurssin ohella rentoon kalifornialaiseen elämäntapaan. Rauhaisammasta rantaelämästa nauttivalle sopii kurssikohteeksi Miamin läheisyydessa sijaitseva Fort Lauderdale.

  ESTA-lupa vai opiskelijaviisumi?

  Yhdysvaltoihin kielikurssille suuntava tarvitsee voimassa olevan passin lisäksi ESTA-matkustusluvan, kun maassaolo kestää alle 90 päivää ja kielikurssilla on opetusta alle 18 tuntia viikossa.

  Esimerkiksi Los Angelesissa voi ESTA-matkustusluvalla osallistua 20 oppituntia viikossa sisältävälle peruskurssille, sillä oppitunnin pituus on 45 minuuttia. New Yorkissa puolestaan on kevyempiä, 16 oppitunnin englannin kursseja.

  Intensiivikurssille osallistuakseen tulee hankkia opiskelijaviisumi. Yksityiskurssille voi osallistua aina ESTA-luvalla, vaikka viikottainen tuntimäärä olisi enemmän kuin 18.

   

  Kysymyksiä? Lue lisätietoa kielimatkoihin liittyen täältä!