Englannin kielikurssit Boston

Mieti kaupunkia, joka kukkii rikasta historiaa, monimuotoisia asuinalueita ja tunnettuja yliopistoja. Olet saapunut Bostoniin, koulutuksen ja taiteen kehtoon! Bostonista puhutaan yleisesti kaupunkina, jossa Yhdysvallat on syntynyt. Lisäksi Boston tunnetaan Harvardin yliopiston kotikaupunkina.

Englannin kielikurssille Boston luo mitä otollisimmat olosuhteet. USA:n itärannikolla Atlantin valtameri viilentää kesän kuumutta, ja talvisin Bostonin lähistöllä pääsee vaikka laskettelemaan. Bostonista löytyy totisesti jokaiselle jotakin, olit sitten historian, huippu-urheilun tai molempien ystävä.

Kielimatkalle Bostoniin - ota nämä huomioon

  • Milloin kannattaa matkustaa? Boston on erinomainen kaupunkikohde ympäri vuoden. Talvet ovat kuitenkin kylmiä, joten lämpöä kaipaaville Bostonia suositellaan kesäkaudella.
  • Mihin varata lennot? Bostoniin on hyvät lentoyhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalta, ja lentoajat ovat kohtalaisen lyhyitä. Bostonin kansainväliselle lentokentälle pääsee perille päivittäin välilaskun kautta.
  • Kenelle Boston sopii? Kaupungin monipuolisuuden takia Boston on loistava kohde kaikenikäisille kielikurssilaisille. Boston on täynnä kulttuuria, opiskelijaelämää ja liikuntamahdollisuuksia.
  • Hintataso? Suosituimpina kesäkuukausina esimerkiksi majoitus on kalliimpaa. Yleinen hintataso on kuitenkin hieman Suomea edullisempi.
  • Tarvitsenko viisumin? Jos kielikurssillasi on opetusta alle 18 täyttä tuntia viikossa ja oleskelet maassa alle 90 päivää, et tarvitse opiskelijaviisumia. Suomen kansalaiset voivat saapua maahan Visa Waiver -ohjelman puitteissa, pelkällä ESTA-maahantuloluvalla.

Edistyksellinen Boston

Englannin kielikurssin aikana Bostonissa oppii lisää englantia ja pääsee tutustumaan maailman johtavan yliopistokaupungin ilmapiiriin. Bostonin alueella toimii aktiivisesti 80 yliopistoa, mukaan lukien ehkä maailman tunnetuin yliopisto Harvard.

Oppituntien jälkeen on loistava tilaisuus käydä tutustumassa Harvardin kampukseen. Paikalla voi aistia Barack Obaman tai Mark Zuckerbergin jalanjäljet. Yliopistolla voi tutustua lukuisiin museoihin ja näyttelyihin, joten aikaa on hyvä varata runsaasti.

Kulttuuria, urheilua ja puistoja

Bostonissa on englannin kielikurssin aikana valinnanvaraa vapaa-ajan aktiviteeteista. Museum of Fine Arts pitää sisällään maailman merkittävimpiä taidekokoelmia ympäri maailman. Taidetta löytyy myös lukuisista muista näyttelyistä, joihin on aikaa tutustua englannin kurssin ohella.

Kävellessä kaupungissa on loistava tilaisuus levähtää hetkeksi kaupungin puistoissa. Kielimatkalainen voi nauttia vihreyden lisäksi myös laajoista liikuntamahdollisuuksista ja monipuolisesta urheilutarjonnasta.

Bostonissa niin koripallo, amerikkalainen jalkapallo, jääkiekko kuin baseball ovat suosittuja lajeja. Legendaarisella Fenway Parkilla on syytä vierailla, jos haluaa tutustua Boston Red Soxien kotikenttään.

Liikkuminen Bostonissa

Boston on suuri, mutta kompakti kaupunki englannin kielikurssille. Keskustan alueella on helppo kävellä paikasta toiseen. Tunnetuimmat nähtävyydet ovat vain kilometrien päässä ydinkeskustasta.

Jalkojen väsyessä on hyvä vaihtaa julkiseen liikenteeseen. Metrolla, bussilla tai lähijunalla pääsee liikkumaan kaikkialle kaupungissa ja sen ulkopuolella nopeasti ja helposti.

Yhdistä kohteita

Yhdysvalloissa voi opiskella englantia viisumivapaasti jopa kolme kuukautta. Mikset siis jatkaisi englannin opintoja Bostonin jälkeen vaikka New Yorkissa? Hyödynnä aikasi Yhdysvalloissa ja koe useampi kohde kerralla!

Pyydä tarjous!