English Language Center Boston

kielimatka usa aikuisille boston speak & fun
kielimatka usa aikuisille boston speak & funkielimatka usa aikuisille boston speak & funkielimatka usa aikuisille boston speak & funkielimatka usa aikuisille boston speak & funkielimatka usa aikuisille boston speak & funkielimatka usa aikuisille boston speak & funkielimatka usa aikuisille boston speak & funkielimatka usa aikuisille boston speak & fun

Englantia historiallisessa Bostonissa

ELC eli The English Language Center järjestää englannin opetusta Bostonin keskustassa. Yhdysvaltojen itärannikon mukavin kielikoulu ELC sopii hyvin aikuisille opiskelijoille, ja koululla voi osallistua myös yli 50-vuotiaiden omalle erikoiskurssille. 

ELC:llä on 19 modernia luokkahuonetta ja kokoustiloja, ja kaikissa tiloissa on ilmastointi ja modernit laitteet. Lisäksi opiskelijoiden käytössä on taukotiloja, pieni keittiö sekä tietokonehuone  Langatonta nettiä voi hyödyntää koulun tiloissa, ja opiskella koulun tiloissa myös itsenäisesti. Lähellä sijaitsevia kahviloita ja ravintoloita voi hyödyntää lounastauoilla.

Koulurakennus sijaitsee lähellä Boston Common -puistoa sekä Newbury Streetiä. Sijainti historiallisessa Beacon Hillin kaupungisosassa tekee koko Bostoniin tutustumisesta helppoa!

Englannin kielikurssit

Englannin kielikurssin voi aloittaa ELC:llä mikä tahansa maanantai, ja viikkomäärän saa valita itse. Ainoastaan yli 50-vuotiaiden kielikursseille on tietyt aloituspäivät. Opetus pidetään aina englanniksi, ja se mukautetaan opetusryhmän osaamistasoon.

 • Suosituin kurssi on 20 oppitunnin peruskurssi. Tätä ryhmäkurssia varten et tarvitse opiskelijaviisumia.
 • Voit valita ryhmäopetusta myös 24 tai 30 viikoittaisen oppitunnin laajuisena.
 • Yhdistelmäopetuksessa hyödyt 20 ryhmätunnin lisäksi yksityisopetuksesta. Yksityisiä oppitunteja on viikossa 10.
 • Voit valita myös TOEFL-kielitutkintoon valmentavan englannin kielikurssin.

Oppitunnin pituus on aina 50 minuuttia. Kurssin oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan. ELC myöntää jokaiselle kurssilaiselle todistuksen kurssin päätyttyä. 

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Bostonin kielikoulun kaikilla opettajilla on korkeakoulututkinto sekä monen vuoden kokemus englannin opetuksesta vieraana kielenä. Säännöllinen jatkokoulutuksiin osallistuminen takaa opettajien pätevyyden.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Englannin kielikurssi 50+

English Language Centerissä voi osallistua myös vain yli 50-vuotiaille suunnatulle kurssille, johon sisältyy kieliopintojen lisäksi mielenkiintoinen vapaa-ajan ohjelma Bostonissa. Kurssin kesto on kaksi viikkoa, ja sille on kaksi aloituspäivää vuodessa. Tälle kurssille ei tarvitse opiskelijaviisumia!

Englannin opetus järjestetään aikuisten opetusryhmissä, mutta vapaa-ajan ohjelma on 50+ -kurssilaisille oma. Iltapäiväohjelman puitteissa tutustutaan Bostonin museoihin, käydään teatterissa sekä vierailulla esimerkiksi Harvardin yliopistossa. 

Vapaa-ajan ohjelmaan kuuluu myös yksi viikonloppuretki. Syksyllä 50+ -kurssilaiset pääsevät ihailemaan Bostonin seudun kaunista ruskaa.

Kurssin ajaksi voi majoittua isäntäperheeseen tai vaikka omaan studiohuoneistoon. Bostonissa voi järjestää majoituksen myös omatoimisesti ja varata pelkän kurssin.

Viisumi

Jos osallistut USA:ssa kielikurssille, joka sisältää alle 18 täyttä tuntia opetusta viikossa, olet EU-kansalainen ja oleskelet USA:ssa alle 90 päivää, et tarvitse opiskelijaviisumia. ESTA -maahantulolupa sekä voimassa oleva, koneluettava passi riittää maahantuloon ja kielikurssille osallistumiseen. Tällöin tulee ilmoittaa saapuessa maahan matkan syyksi turismi.

Myös paluulippu tulee olla maahan saavuttaessa, ja lisäksi tulee tarvittaessa pystyä todistamaan, että oleskelun ajaksi on vaadittava taloudellinen tuki.

Jos varaat kielikurssin, johon kuuluu yli 18 täyttä tuntia opetusta viikossa tai matkasi kestää yli 90 päivää, sinun pitää anoa opiskelijaviisumia F-1 Yhdysvaltain konsulaatista Helsingissä. Kielikoulu myöntää I-20 -lomakkeen viisumia varten. Opiskelijaviisumi on hintava, joten lyhyelle kurssille suosittelemme alhaisempaa oppituntimäärää.

Opiskelija vastaa itse oikeantyyppisen viisumin hankinnasta. Neuvomme mielellämme viisumiasioissa varauksen yhteydessä. Lue lisää ESTA:sta ja opiskelijaviisumista tästä linkistä.

Majoitus

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Bostonissa kielikoulun valitsemissa amerikkalaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat hyvien kulkuyhteyksien päässä, rauhallisilla asuinalueilla. Matkaa koululle on keskimäärin 30-60 minuuttia julkisilla kulkuvälineillä. Bostonin kokoisessa kaupungissa tämä on kohtuullinen matkustusaika.

Bostonin isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden hengen huoneen pelkällä aamiaisella tai puolihoidolla. Ole meihin yhteydessä, jos haluaisit majoittua perheessä yhdessä ystäväsi kanssa.

Opiskelija-asunto ESL Townhouse

Kielikoulun viihtyisissä opiskelija-asunnoissa Bostonissa voi majoittua yhden tai kahden hengen huoneessa. Asukkaat jakavat keittiön ja kylpyhuoneen. Asuntoja on useita, ja rakennuksessa on myös studiohuoneistoja. Jokaisessa asunnossa on lisäksi maksuton Wi-fi ja pyykinpesukone.

Asunnot sijaitsevat Fenwayn kaupunginosassa elokuvateattereiden, museoiden, puistojen ja kauppojen ympäröiminä. Koululle on matkaa noin 20 minuuttia bussilla.

Huomaathan, että majoittuaksesi opiskelija-asuntoon sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Majoituksesta peritään saavuttaessa takuumaksu, joka palautetaan, kun huone luovutetaan moitteettomassa kunnossa.

Minimikesto neljä viikkoa.

Studiohuoneisto ESL Townhouse

Avarat, kauniisti sisustetut huoneistot sopivat erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat asua itsenäisesti kielikurssin ajan. Huoneistoon kuuluu yhden hengen makuuhuone, oma kylpyhuone, keittonurkkaus ja ilmainen Wi-fi.

Huoneistot sijaitsevat samassa rakennuksessa opiskelija-asuntojen kanssa, joten halutessaan muihin opiskelijoihin tutustuu helposti. Asunnot sijaitsevat Fenwayn kaupunginosassa elokuvateattereiden, museoiden, puistojen ja kauppojen ympäröiminä. Koululle on matkaa noin 20 minuuttia bussilla.

Huomaathan, että majoittuaksesi opiskelija-asuntoon sinun tulee olla vähintään 18-vuotias. Majoituksesta peritään saavuttaessa takuumaksu, joka palautetaan, kun huoneisto luovutetaan moitteettomassa kunnossa.

Minimikesto neljä viikkoa.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin.

Kuljetus ja lennot

Helsingistä voi lentää yhdellä vaihdolla Bostoniin.  Voit halutessasi varata yksityisen kuljetuksen Bostonin lentokentältä majoitukseesi. Kaikki Bostonin kielikoulun järjestämät majoitukset tavoittaa myös julkisilla liikennevälineillä.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Bostonin kielikoulu järjestää viikoittain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, jonka parissa voit opetella lisää englantia. 

Kielimatkan aikana voit myös osallistua viikonloppuisin järjestettäville retkille lähelle ja kauas. New York ei ole kaukana Bostonista! Lisäksi talvikaudella voi lähteä laskettelemaan, ja kesällä rannalle Cape Codiin tai Martha's Vineyeardille.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Ohjelma vaihtelee Bostonissa vuodenajan mukaan, ja retkiä järjestetään myös yhteistyössä paikallisen matkanjärjestäjän kanssa.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Bostonin kaupunkikierros
 • Harvardin yliopisto
 • Freedom Trail
 • Museum of Fine Artsis
 • Panimovierailu
 • Baseball-ottelu
 • Six Flags -huvipuisto
 • New York
 • Rhode Island
 • Outlet-shoppailua

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 12:40
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 24 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:40, tiistaina ja torstaina 13:40 - 15:20
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:40 ja 13:40 - 15:20
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto TOEFL - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 – 15:30
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
50 Plus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1