English Language Center Boston Nuoret

nuorten kielimatka usa boston speak & fun
nuorten kielimatka usa boston englannin kurssinuorten kielimatka usa boston speak & funnuorten kielimatka usa boston englannin kurssinuorten kielimatka usa boston englannin kurssinuorten kielimatka usa boston speak & funnuorten kielimatka usa boston englannin kurssinuorten kielimatka usa boston speak & funnuorten kielimatka usa boston englannin kurssi

Kampuselämää kielimatkalla Bostonissa

Kielikoulu ELC Boston sijaitsee Fenway Parkin kaupunginosassa. Nuorten kesäkurssin opetus järjestetään Bostonin yliopiston kampuksella, jossa myös nuorten asuntola sijaitsee.

Fenway Parkin alueella on paljon kahviloita, ravintoloita ja ostospaikkoja. Lisäksi kampukselta on Bostonin keskustaan vain noin 15 minuutin matka. Kurssilaisten käytössä on student lounge, jossa on nettiyhteydellä varustettuja tietokoneita, sekä puutarha taukojen viettia varten. Myös kampuksen kuntosalia pääsee käyttämään.

Viikossa englannin opetusta on 20 oppituntia, ja vapaa-ajan ohjelman puitteissa tutustuu Bostoniin ja sen lähiympäristöön!

Hinnasto 2020

Nuorten kielimatkojen aikaväli

Voit  osallistua nuorten kurssille Bostonissa aikavälillä 20.06.2020 - 08.08.2020. Kurssin kesto on 1-8 viikkoa, ja viikkomäärän voi valita itse.

Saapumis- ja lähtöpäivän tulee olla lauantai. Englannin opetusta järjestetään arkisin, ja vapaa-ajan ohjelmaa kaikkina viikonpäivinä.

Englannin kielikurssi nuorille

Nuorten kielikurssiin kuuluu yhteensä 17 tuntia englannin opetusta viikossa. Oppitunteja on maanantaista perjantaihin aamupäivisin, ja niiden jälkeen on joka päivälle vapaa-ajan ohjelmaa.

Kurssilaisia Bostoniin saapuu joka puolelta maailmaa, esimerkiksi Aasiasta, Etelä-Amerikasta ja Euroopan eri maista. Kielimatkakokemuksestasi tulee varmasti erittäin kansainvälinen!

Kaikki opettajat puhuvat englantia äidinkielenään ja heillä on jo monien vuosien kokemus nuorten kielikursseilla opettamisesta. He ovat opettaneet jo pitkän aikaa eri puolilta maailmaa kotoisin olevia nuoria, jotka ovat tulleet Bostoniin opiskelemaan englantia. Kivojen opettajien kanssa oppiminen on hauskaa nuorten kielikurssilla!

Ensimmäisenä koulupäivänä nuorten kielimatkallasi USA:ssa teet pienen tasotestin, jotta sinut osataan sijoittaa juuri sinulle sopivaan opetusryhmään, jossa kaikki puhuvat samantasoista englantia kuin sinä. Ryhmässä ei ole oppilaita, jotka puhuvat paremmin tai huonommin englantia kuin muut.

Majoitus asuntolassa

Nuorten kielikurssisi aikana asut Bostonin yliopiston kampuksella. Asuntolassa tutustut helposti muihin eri puolilta maailmaa kotoisin oleviin nuoriin kielimatkalaisiin. Asuntolalta on vain muutaman minuutin matka oppitunneille.

Bostonin asuntolassa asut 2–3 hengen huoneessa. Samaan huoneeseen sijoitetaan suunnilleen saman ikäisiä ja samaa sukupuolta olevia kurssilaisia. Kylpyhuoneet ovat käytävällä. Kampusalueella on oleskelutiloja, puutarha, kuntosali ja ruokala. Lisäksi voit opiskella ja käyttää nettiä tietokonehuoneessa.

Kielimatkasi aikana sinulle tarjotaan täysihoito arkisin - saat aamupalan, lounaan ja iltaruoan kampuksella. Lauantaisin kampuksella tarjoillaan brunssi, ja sunnuntaisin pelkkä aamiainen. Viikonlopun muut ateriat syödään retkien lomassa, ja niihin tulee varata omaa rahaa.

Majoituksessa tutustuu muihin todella helposti. Yhteisiä sääntöjä tulee noudattaa ja siisteyttä pitää yllä myös itse. Ilmoitathan allergioista ja muista erityisruokavalioista varauksen yhteydessä!

Ohjaus ja tuki

Bostonin kielimatkasi aikana huolehtivat sinusta ELC:n mukavat ohjaajat ja opettajat, joilla on jo monien vuosien kokemus kielikurssilaisten kanssa Yhdysvalloissa.

Motivoituneet ohjaajat ovat käytettävänäsi tarvittaessa koko kielimatkasi ajan. Nuorten kielimatkalla Bostonissa sinulla on aina joku, jonka puoleen kääntyä! Lisäksi suomenkieliseen asiakaspalveluumme voi aina olla yhteydessä, jos vaikka kielimuuri tulee vastaan.

Ohjaajat majoittuvat kampuksella. Henkilökuntaa on siis paikalla 24h vuorokaudessa. Ohjaajat eivät silti ole seuranasi jatkuvasti, vaan itsenäisesti voi myös viettää aikaa. Kampukselta ei kuitenkaan saa poistua ilman lupaa.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä lauantaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetukset, lennot ja viisumi

Lentokenttäkuljetukset Bostonin lentokentältä lauantaisin kello 9.00–21.00 sisällytetään kielimatkan hintaan.

Lennot eivät sisälly kielimatkan hintaan, vaan ne tulee hankkia omatoimisesti. Yksin matkustaville alle 15-vuotiaille on varattava lentoyhtiön saattajapalvelu. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä!

Yhdysvaltoihin matkustaakseen nuorella tulee olla voimassa olevan, koneluettavan passin lisäksi ESTA-matkustuslupa. Nuorten kielikurssia varten ei tarvitse hankkia erillistä viisumia.

Vapaa-ajan ohjelma

Bostonin kielimatkalla nuorten kurssin omat ohjaajat vastaavat vapaa-ajan ohjelmasta. Iltapäivisin järjestettävä ohjelma on pakollista, ja iltapäiväohjelman teeman voi valita itse. Vaihtoehtoina on:

  • Classic Program, jossa on paljon kevyttä vapaa-ajan viettoa, kulttuuria ja liikuntaa
  • University Explorer, jossa on paljon työpajoja ja yliopistomaailmaan liittyviä aktiviteetteja
  • Science and Technology Explorer, jossa pääsee tutustumaan tieteen ja teknologian maailmaan
  • Sports Explorer, joka sopii urheilusta ja liikunnasta paljon pitäville.

Iltaisin pidetään kaikille vapaaehtoisia aktiviteetteja, mm. elokuvailtoja, keilausta, baseball-peli ja shoppailuretkiä. Joistakin ilta-aktiviteeteista peritään lisämaksu.

Joka sunnuntai järjestetään päiväretki, joka sisältyy nuorten kielikurssin hintaan. Retket vievät sinut mielenkiintoisiin kohteisiin, kuten Six Flagsin huvipuistoon, Newportiin tai retkelle bongaamaan valaita.

Kahtena lauantaina järjestetään myös vapaaehtoinen retki New Yorkiin lisämaksusta. Vaihtoehtoisesti voit viettää omaa aikaa kampuksella uusien kavereidesi kanssa!

Viikonloppuretket Bostonissa 2020

21.06.: Whale Watch -veneretki
28.06.: Six Flagsin huvipuisto
05.07.: Newport, Rhode Island
11.07.: New York City lisähintaan $230 (vapaaehtoinen)
12.07.: Wrentham Outlet -shoppailupäivä
19.07.: Whale Watch -veneretki
25.07.: New York City lisähintaan $230 (vapaaehtoinen)
26.07.: Six Flagsin huvipuisto
02.08.: Newport, Rhode Island

Ilmoittautuminen

Bostonin nuorten kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Setted parameter are not compatible!