Englannin kielikurssit Fort Lauderdale

Englannin kielikurssit Fort Lauderdale Speak & Fun Kielimatkat

 

Kielimatka Fort Lauderdalen kauniissa kaupungissa on täydellinen valinta aurinkoa rakastavalle! 

Fort Lauderdale on ihanteellisen kokoinen kaupunki Sunshine Stateksi kutsutun Floridan kaakkoisosassa. Kaupunkia nimitetään vesiväyläverkostostaan johtuen myös USA:n Venetsiaksi. Kielimatkasi aikana Fort Lauderdalessa opit käyttämään sujuvasti englantia ja pääset rentoutumaan Floridan subtrooppisessa ilmastossa. Fort Lauderdalesta löydät myös oman laadukkaan kielikurssin nuorille!

Floridan seitsemänneksi suurin kaupunki Fort Lauderdale tuntuu suurkaupunkien kuten Miamin ja Jacksonvillen rinnalla rauhaisalta ja rennolta. Fort Lauderdalen keskusta on erittäin moderni ja viime vuosina täysin uudistettu. Tyylikkäältä rantapromenadilta löydät lukuisia kauppoja, kahviloita ja ravintoloita.

Varsinkin vesiurheilusta kiinnostuneille on Fort Lauderdale pieni paratiisi. Huikea 32 kilometrin rantaviiva mahdollistaa monenlaisen harrastamisen: sukellusta, snorklausta, rantalentistä... Englannin kielikurssisi oppituntien jälkeen voit harrastaa mitä tahansa, tai vain rentoutua palmujen katveessa nauttien Floridan auringosta.

Fort Lauderdale on vain noin tunnin ajomatkan päässä Miamista. Tässä kuuluisassa metropolissa sinun kannattaa ehdottomasti vierailla Fort Lauderdalen kielimatkasi aikana!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,97 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
20 Suomi 4 Fort Lauderdale 8.97