The Language Academy Fort Lauderdale

TLA Fort Lauderdale usa kielikurssi speakandfun opi englantia
TLA Fort Lauderdale usa kielikurssi speakandfun opi englantiaTLA Fort LauderdalTLA Fort Lauderdale usa kielikurssi speakandfun opi englantiaTLA Fort Lauderdale usa kielikurssi speakandfun opi englantiaTLA Fort Lauderdale usa kielikurssi speakandfun opi englantiaTLA Fort Lauderdale usa kielikurssi speakandfun opi englantia

Englannin opiskelua aurinkoisessa Fort Lauderdalessa

Fort Lauderdalen kielikoulu The Language Academy sijaitsee aivan kaupungin ytimessä. Kielikoulu tarjoaa 20 modernisti varustellussa, ilmastoidussa luokkahuoneessa miellyttävät puitteet opiskeluun.

Modernin koulurakennuksen edustalla on kaunis puutarha palmuineen ja suihkulähteineen. Koulurakennus sijaitsee Museum of Arts Plazan välittömässä läheisyydessä, ja kielikoululta on matkaa rannalle bussilla vain noin 20 minuuttia.

Kielikouluun kuuluu kahvila, oleskelutiloja, kirjasto sekä tietokoneluokka. Koulun tiloissa on myös langaton internet-yhteys. TLA on rento paikka englannin opiskelulle!

Englannin kurssit

The Language Academy järjestää eritasoisia englannin kielikursseja Fort Lauderdalessa vuoden ympäri. Tasoryhmiä on useita, aloittelijoista edistyneisiin opiskelijoihin. Oppituntien pituus on aina 50 minuuttia ja kurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai.  

Voit valita näistä yleiskielen kursseista:

 • Peruskurssi, jossa on 20 oppituntia viikossa ryhmäopetusta (et tarvitse viisumia tälle kurssille)
 • Peruskurssi, jossa on 22 oppituntia viikossa ryhmäopetusta
 • Yhdistelmäkurssi, jossa 20 oppituntia viikossa ryhmäopetusta sekä 5-10 oppituntia yksityisopetusta viikossa
 • Intensiivikurssi, jossa on 32 oppituntia viikossa ryhmäopetusta

Mikäli olet valmistautumassa viralliseen kielikokeeseen, voit valita valmennuskurssin, jolla saa yleiskielen opetusta sekä valmennusta kielikokeeseen (TOEFL, Cambridge CAE). Valmennuskursseilla on tietyt aloituspäivät ja kesto, jotka löydät hinnastosta. Molemmilla valmennuskursseilla on 15 oppituntia ryhmäopetusta viikossa.

Kurssin päätyttyä saa jokainen kurssilainen todistuksen kurssin suorituksesta. Kaikilla Fort Lauderdalen opettajilla on korkeakoulututkinto ja heillä on takanaan monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä. Lisäksi säännölliset jatkokoulutukset takaavat opetuksen korkean laadun.  

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Viisumi

Jos osallistut USA:ssa kielikurssille, joka sisältää alle 18 täyttä tuntia opetusta viikossa, olet EU-kansalainen ja oleskelet USA:ssa alle 90 päivää, et tarvitse opiskelijaviisumia. ESTA -maahantulolupa sekä voimassa oleva, koneluettava passi riittää maahantuloon ja kielikurssille osallistumiseen. Tällöin tulee ilmoittaa saapuessa maahan matkan syyksi turismi.

Myös paluulippu tulee olla maahan saavuttaessa, ja lisäksi tulee tarvittaessa pystyä todistamaan, että oleskelun ajaksi on vaadittava taloudellinen tuki.

Jos varaat kielikurssin, johon kuuluu yli 18 täyttä tuntia opetusta viikossa tai matkasi kestää yli 90 päivää, sinun pitää anoa opiskelijaviisumia F-1 Yhdysvaltain konsulaatista Helsingissä. Kielikoulu myöntää I-20 -lomakkeen viisumia varten. Opiskelijaviisumi on hintava, joten lyhyelle kurssille suosittelemme alhaisempaa oppituntimäärää.

Opiskelija vastaa itse oikeantyyppisen viisumin hankinnasta. Neuvomme mielellämme viisumiasioissa varauksen yhteydessä. Lue lisää ESTA:sta ja opiskelijaviisumista tästä linkistä.

Majoitus

Kielimatkasi ajan voit majoittua joko isäntäperheessä tai studiohuoneistossa. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta noin kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.
Majoituksesta veloitetaan takuumaksu, joka palautetaan kun huone tai asunto luovutetaan moitteettomassa kunnossa.

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Fort Lauderdalessa kielikoulun valitsemissa amerikkalaisissa isäntäperheissä. Perheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa kielitaitoasi, vaan myös tutustua paremmin floridalaiseen elämäntyyliin ja amerikkalaiseen kulttuuriin.

Isäntäperheet asuvat viihtyisillä asuinalueilla kaupungin keskustan ulkopuolella, hyvien liikenneyhteyksien päässä koululta. Isäntäperheessä majoitut yhden hengen huoneessa ja saat aamiaisen ja illallisen.

Studiohuoneistot         

Studiohuoneistossa majoitut asunnossa, johon kuuluu makuuhuoneen lisäksi täysin varusteltu keittiö, Wifi-yhteys, TV sekä liinavaatteet ja pyyhkeet. Huoneistoissa on myös ilmastointi.

Voit valita joko rantahuoneiston tai edullisemman keskusta-asunnon. Rantahuoneiston yhteydessä on lisäksi uima-allas, ja sen hintaan kuuluu siivous kolme kertaa viikossa. Rantahuoneistoja on mahdollista varata 1-3 hengelle.

Studioissa majoittumisen ikäraja on 21 vuotta.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset ovat perhemajoituksessa kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Asuntolamajoituksen kesto on kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan sunnuntaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus

Fort Lauderdalessa on oma kansainvälinen lentokenttä, mutta kaupunkiin pääsee helposti myös kahdelta muulta lentokentältä. Miami International on 50 kilometrin päässä ja Palm Beach International noin 70 kilometrin päässä. Kaikilta lentokentiltä pääsee Fort Lauderdaleen julkisilla kulkuvälineillä.

Lennot eivät sisälly hintaan ja ne varataan omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen varaamisessa.

Vapaa-ajan ohjelma

Fort Lauderdalen kielikoulu järjestää viikoittain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, jonka parissa voit parantaa englannin kielitaitoasi ja tutustua samalla muihin opiskelijoihin.  Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia ei niitä välttämättä järjestetä.

Fort Lauderdale on loistava paikka harrastaa vesiurheilua, sillä upeat rannat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden mm. surffaukseen ja sukellukseen.

Lisäksi voit tehdä retkiä itsenäisesti tai kurssitovereidesi kanssa Fort Lauderdalen ympäristössä. Pidempiä retkiä varten on suositeltavaa hankkia vuokra-auto.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Golfausta
 • Snorklausta
 • Veneretkiä
 • Museovierailuja
 • Retki Key Westiin
 • Retki Miamiin

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:40 tai 13:30 - 17:10
Lisätietoa Kurssi ei vaadi F1 Student-viisumia.
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 22 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:40 ja 1 afternoons 13:30 - 15:10
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Superintensiivikurssi
Oppitunnit 32 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:40 ja 13:30 - 15:10
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto TOEFL - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:40
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 5 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2