The Language Academy Fort Lauderdale Nuoret

kielimatka florida fort lauderdale nuorille
kielimatka usa florida fort lauderdale nuoretkielimatka usa florida fort lauderdale nuoretkielimatka usa florida fort lauderdale nuoretkielimatka usa florida fort lauderdale nuoretkielimatka usa florida fort lauderdale nuoretkielimatka usa florida fort lauderdale nuoretkielimatka usa florida fort lauderdale nuoretkielimatka usa florida fort lauderdale nuoret

Floridan aurinkoa ja parhaat nähtävyydet nuorille

Kielikoulu The Language Academy sijaitsee loistavalla paikalla Fort Lauderdalen Downtownissa. Kaikki tärkeä ja näkemisen arvoinen on lähellä, ja nuorten kurssin vapaa-ajan ohjelman parissa kaupunki ja sen rannat tulevat tutuiksi!

Fort Lauderdalen pääkatu Las Olas Boulevard sijaitsee aivan kielikoulun vieressä. Koululla on ilmastoidut luokkahuoneet ja viihtyisät tilat, ja kaikki kielikurssin opettajat puhuvat äidinkielenään englantia. Mukavien opettajien puoleen voit kääntyä aina, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää.

Majoituksen voi valita Fort Lauderdalessa joko nuorten omassa asuntolassa tai isäntäperheessä.

TLA on erittäin tasokas englannin kielikoulu. Jos haluat oppia paljon lisää englantia yksilöllisessä opetuksessa, kannattaa lähteä Fort Lauderdaleen! The Language Academy on jäsenenä arvostetuissa ammattijärjestöissä kuten IALC:issa ja ALTO:ssa.

Hinnasto 2020

Englannin kielikurssi

Nuorten kielikurssilla Fort Lauderdalessa opetusta on 15 täyttä tuntia viikossa, maanantaista perjantaihin. Fort Lauderdalessa yhden oppitunnin pituus on 50 minuuttia. 

Välitunnit voit viettää yhdessä uusien kavereidesi kanssa opiskelijoille tarkoitetussa oleskeluhuoneessa tai tietokoneluokassa. Kurssilaisten käytössä on myös ilmainen Wi-fi.

Englannin oppitunnit nuorten kielimatkan aikana järjestetään mukavasti sisustetuissa luokkahuoneissa. Yhdessä opetusryhmässä on enintään 14 kielikurssilaista, joten mukava ja rento oppimisilmapiiri on taattu. Opit tuntemaan kurssikaverisi ryhmätöitä tehdessä ja voit alusta alkaen harjoittaa englannin kielen taitojasi.

Kurssin aikaväli 2020

Voit aloittaa nuorten kesäkurssin Fort Lauderdalessa välillä 28.06.2020 - 15.08.2020. Kurssille voi osallistua 2-6 viikoksi.

Ohjaus

Fort Lauderdalen kielimatkan aikana sinusta huolehtivat mukavat ohjaajat, joiden puoleen voit kääntyä aina jos sinulla on huolia, toiveita tai parannusehdotuksia. Ohjaajat ovat tarvittaessa käytettävänäsi koko nuorten kielimatkan ajan: voit kysyä heiltä vinkkejä vapaan iltapäivän viettoon Fort Lauderdalessa tai vain tulla jutustelemaan hetkeksi.

Isäntäperheesi auttaa sinua myös aina enemmän kuin mielellään Fort Lauderdalen kielimatkan aikana. Myös asuntolassa on aina ohjaaja paikalla.

Nuorten kielimatkalla USA:ssa sinulla on siis aina joku, jonka puoleen kääntyä, jos olet avun tarpeessa! Myös suomenkieliseen asiakaspalveluumme voi koska tahansa olla yhteydessä, jos vaikka kielimuuri tulee vastaan.

Majoitus

Asuntola hotellissa

Fort Lauderdalen kauniissa ja viihtyisässä asuntolassa asut kielimatkan ajan kolmen hengen huoneessa, yhdessä eri puolilta maailmaa tulevien kurssilaisten kanssa. Asuntola on osa hotellia, joka sijaitsee erittäin hyvällä paikalla. Myös nuorten kurssin ohjaajia majoittuu hotellissa.

Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone ja Wi-fi. Majoituksen hintaan kuuluu täysihoito arkisin ja puolihoito viikonloppuisin. Viikonloppuna lounas tulee hankkia omatoimisesti retkien lomassa.

Bussikuljetus koululle ja takaisin sisältyy majoituksen hintaan. Majoittujat saavat käyttää myös hotellin uima-allasta!

Isäntäperhe

Voit toki majoittua Fort Lauderdalen kielimatkasi ajaksi myös mukavaan amerikkalaiseen isäntäperheeseen. Isäntäperheessä majoittuessasi sinulla on mahdollisuus harjoitella englannin kielen taitojasi myös oppituntien jälkeen! Asut isäntäperheessä kahden hengen huoneessa toisen nuoren kanssa, joka on myös nuorten kielimatkalla USA:ssa. Huoneen voi jakaa myös oman kaverin kanssa.

Kaikki isäntäperheet on valittu huolella, ja he ovat usein majoittaneet nuoria kielikurssilaisia jo monena kesänä. Perheessä saa arkisin täysihoidon ja viikonloppuisin puolihoidon. Viikonloppuna lounaan voi syödä vaikka kurssikavereiden kanssa.

Koulumatka isäntäperheestä kielikoululle kestää noin 20-30 minuuttia bussilla. Paikallisliikenteen bussilippu sisältyy nuorten kurssin hintaan. 

 Jos sinulla on erityisiä toiveita kielimatkaasi liittyen, ne otetaan tietysti huomioon. Esimerkiksi jos olet kasvissyöjä tai sinulla on allergioita, ilmoita siitä meille kielimatkaa varatessasi.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin.

Kuljetus, lennot ja viisumi

Lentokenttäkuljetukset Fort Lauderdalen lentokentältä sisältyvät nuorten kielimatkan hintaan. Kuljetuksen Miamin kentältä voi varata lisämaksua vastaan. Saapua ja lähteä tulisi klo 8.00-22.00 välillä.

Huomaathan, että kuljetuksesta alaikäiselle, jolle on varattu lentoyhtiön saattopalvelu, veloitetaan lisämaksu. Alle 15-vuotiaalle tulee varata lentoyhtiön palvelu yksin matkustavalle alaikäiselle.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä!

Yhdysvaltoihin matkustavalla Suomen kansalaisella tulee olla passi ja ESTA-lupa. Opiskelijaviisumia ei tarvita kielimatkalle osallistumiseen.

Vapaa-ajan ohjelma

Nuorten Fort Lauderdalen kielimatkan hintaan sisältyy laaja vapaa-ajan ohjelma. Ohjelman puitteissa Fort Lauderdaleen tutustutaan porukalla, ja nuorten kurssin ohjaajat ovat aina mukana.

Ohjelmaa järjestetään sekä arkisin että viikonloppuisin. Koulu järjestää esimerkiksi retkiä rannalle ja uimaan, ostosreissun lähellä sijaitsevaan Sawgrass Millsiin sekä NASA:n Kennedyn avaruuskeskukseen. Usein arkisin järjestettävän ohjelman kohteena on Miami tai Everglades.

Vapaa-ajan ohjelma on paitsi loistava tapa tutustua Fort Lauderdaleen ja Yhdysvaltoihin, myös mahtava keino parantaa kielitaitoa!

Ilmoittautuminen

Fort Lauderdalen nuorten kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse.

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Setted parameter are not compatible!