Englannin kielikurssit Hawaii - Honolulu

Englannin kielikurssit Hawaii - Honolulu Speak & Fun Kielimatkat

 

Aloha ja tervetuloa kielimatkalle Havaijille!

Yhdysvaltojen pienin osavaltio on täydellinen kohde englannin kielikurssille. Havaiji on maantieteellisesti Polynesian kulttuurialueeseen kuuluva paratiisimainen saariryhmä, jonne monet haaveilevat pääsevänsä. Havaijin kielikoulun laadukkaalla ja tehokkaalla englannin kielikurssilla opit käyttämään englantia luontevasti ja vapaa-ajallasi pääset tutustumaan Havaijin upeaan luontoon, paikalliseen kulttuuriin sekä harrastusmahdollisuuksiin. 

Kielikurssi Havaijilla tarkoittaa opiskelun lisäksi palmuntäyteisiä, kilometrien pituisia unelmarantoja, turkoosia merivettä, rehevää ja vehreää kasvillisuutta, trooppisia ja värikkäitä kukkia, eksoottisia hedelmiä sekä henkeäsalpaavia vuoristoja. Saari on tunnettu myös aktiivisista tulivuoristaan ja koskemattomista kansallispuistoistaan – ja mahtavista surffiolosuhteistaan! Kielimatkalla hyödynnät aikasi Havaijilla parhaalla mahdollisella tavalla, oppien englantia ja rentoutuen. 

400 000 asukkaan pääkaupungissa Honolulussa Oahu-saarella voit nauttia lämpimästä auringonpaisteesta ja merestä Waikiki Beachillä, lähteä shoppailemaan lukuisiin kauppakeskuksiin tai juhlimaan yökerhoihin. Honolululla on myös kulttuurisesti paljon tarjottavaa, esimerkiksi Iolani-palatsi vuodelta 1882, yliopisto ja seismologinen instituutti.

Koe Havaijin rikas luonto ja kulttuuri, sekä opi englantia maailman kauneimmalla paratiisisaarella! 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,43 / 10

Arvioiden määrä: 3

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
22 Espanja 12 GV Hawaii 8.50
27 Espanja 9 GV Hawaii 8.73
24 Suomi 4 GV Hawaii 8.05