Global Village Hawaii

Kielimatka opi englantia honolulu kielikurssi
Kielimatka opi englantia honolulu kielikurssiKielimatka opi englantia honolulu kielikurssiKielimatka opi englantia honolulu kielikurssiKielimatka opi englantia honolulu kielikurssiKielimatka opi englantia honolulu kielikurssi

Opiskele englantia paratiisisaarella Honolulussa

Havaijin kielikoulu Global Village sijaitsee Honolulun sydämessä. Kielikoulun  13 modernissa, ilmastoiduissa luokkahuoneissa englannin opiskelu on todella motivoivaa. Luokkahuoneista avautuu lisäksi upea näköala merelle! 

Global Village on virallinen IELTS-kielikokeen testikeskus.

Kielikoulussa on viihtyisä oleskelutila, jossa voi rentoutua oppituntien välillä. Tietokoneluokassa oppilaat voivat käyttää koulun koneita, ja koulun tiloissa on lisäksi langaton internet-yhteys. 

Lähellä kielikoulua on kuuluisa ostoskeskus Ala Moana Shopping Mall, ja legendaarinen Waikikin hiekkarantakin on vain lyhyen bussimatkan päässä. Global Village on erityisen aktiivinen kielikoulu, ja voit varata koululla vaikka laskuvarjohyppyä tai muita extreme-lajeja!

Englannin kurssit

Global Villagen laajasta kurssivalikoimasta löytyy sopiva englannin kurssi jokaiselle! Kaikki kurssit ovat kommunikaatiopainotteisia ja kansainvälisiä, ja voit aloittaa kurssin lähes joka maanantai. Ennen kurssin alkua taso varmistetaan kielitestillä.

 • Suosittelemme erityisesti 16 oppitunnin lomakurssia tai 20 oppitunnin peruskurssia, joille osallistuaksesi et tarvitse opiskelijaviisumia.
 • Voit myös valita surffauksen yhdistelmäkurssin, jossa saat englannin opetuksen lisäksi surffitunteja! 
 • Global Village järjestää lisäksi 25 tunnin intensiivikursseja, joilla erityisesti keskustelutaitojen kehittyminen on tehokasta.
 • Koulun valikoimassa on myös eri kielitutkintoihin tähtääviä valmennuskursseja. 
 • Voit myös varata kielikurssin ohelle extreme-lajeja, kuten laskuvarjohyppyä, tai vaikka vesiurheilua ja kulttuuritunteja.

Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan. Kurssin päätyttyä jokainen kurssilainen saa myös todistuksen.

Global Villagen opettajilla on korkeakoulututkinto ja heillä on takanaan monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä. Säännölliset jatkokoulutukset takaavat opetuksen korkean laadun.

Kurssiopetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa. Kurssin lopuksi osallistujat saavat todistuksen kielikurssin suorittamisesta.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com 

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Viisumi

Jos osallistut USA:ssa kielikurssille, joka sisältää alle 18 täyttä tuntia opetusta viikossa, olet EU-kansalainen ja oleskelet USA:ssa alle 90 päivää, et tarvitse opiskelijaviisumia. ESTA -maahantulolupa sekä voimassa oleva, koneluettava passi riittää maahantuloon ja kielikurssille osallistumiseen. Tällöin tulee ilmoittaa saapuessa maahan matkan syyksi turismi.

Myös paluulippu tulee olla maahan saavuttaessa, ja lisäksi tulee tarvittaessa pystyä todistamaan, että oleskelun ajaksi on vaadittava taloudellinen tuki.

Jos varaat kielikurssin, johon kuuluu yli 18 täyttä tuntia opetusta viikossa tai matkasi kestää yli 90 päivää, sinun pitää anoa opiskelijaviisumia F-1 Yhdysvaltain konsulaatista Helsingissä. Kielikoulu myöntää I-20 -lomakkeen viisumia varten. Opiskelijaviisumi on hintava, joten lyhyelle kurssille suosittelemme alhaisempaa oppituntimäärää.

Opiskelija vastaa itse oikeantyyppisen viisumin hankinnasta. Neuvomme mielellämme viisumiasioissa varauksen yhteydessä. Lue lisää ESTA:sta ja opiskelijaviisumista tästä linkistä.

Majoitus

Kielimatkasi ajan voit majoittua joko isäntäperheessä tai asuntolassa. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta noin kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Isäntäperhe

Lähes kaikki kurssilaiset asuvat Havaijin kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa paikallisissa isäntäperheissä. Matka kielikoululle kestää julkisilla liikennevälineillä 45-60 minuuttia.

Havaijin isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden hengen huoneen täysihoidolla. Jos kuitenkin haluat majoittua itsenäisemmin, voit varata isäntäperhemajoituksen myös ilman ruokailuja. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa englannin kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin havaijilaiseen kulttuuriin. Etenkin illallisella on loistava tilaisuus jutella perheen kanssa päivän tapahtumista.

Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät majoituksen hintaan. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista (jos olet esimerkiksi kasvissyöjä) tai allergioista englannin kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Opiskelija-asuntola Kaimuki

Kaimukin asuntolassa majoitut omassa huoneessa, ja jaat muiden opiskelijoiden kanssa kylpyhuoneet ja yhteisiä tiloja. Jokaisessa huoneessa on pieni keittonurkkaus.

Asukkaiden käytössä on langaton internet-yhteys, kolikoilla toimiva pyykinpesukone sekä grillausalue. Asuntolalta on helppo liikkua kielikoululle bussilla!

Muita majoitusmahdollisuuksia

Koululla on tarjolla useita erilaisia majoitusvaihtoehtoja yksittäisiin tarpeisiin. Kysy meiltä saatavuudesta! Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on mahdollista varata saatavuuden mukaan.

Kuljetus

Voit varata maksullisen kuljetuksen lentokentältä valitsemaasi majoitukseen. Tavoitat kaikki Honolulun kielikoulun isäntäperheet myös julkisilla kulkuvälineillä. Lennot eivät sisälly hintaan ja ne varataan omatoimisesti. Neuvomme myös mielellämme sopivien lentojen varaamisessa.

Vapaa-ajan ohjelma

Kielikoulu järjestää monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa viikoittain. Vapaa-ajan ohjelman lomassa pääset tutustumaan muihin kurssilaisiin paremmin ja tutustumaan saaren eri puoliin.

Vapaa-ajan ohjelman puitteissa voit osallistua esimerkiksi eri urheilulajeihin, elokuvailtoihin sekä ranta- ja grillibileisiin. Tarjolla on myös retkiä saaren lähiympäristöön, sekä veneretkiä valaita bongaamaan. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä.

Voit myös tehdä retkiä omatoimisesti tai kurssitovereidesi kanssa Honolulun ympäristöön. Etenkin viikonloppuisin monet kurssilaiset lähtevät itsenäisesti tutkimaan saarta, ja kielikoulun henkilökunta auttaa paikan päällä mielellään retkien suunnittelussa ja järjestämisessä. Heiltä saa myös hyviä vinkkejä kohteisiin ja aktiviteetteihin! 

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • grillausta rannalla
 • snorklaamista
 • urheilua
 • surffauskurssi
 • veneretki naapurisaarille
 • valasretki

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 16 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - torstaina 08:30 – 12:10 tai 13:20 - 17:00*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:30 - 12:10 tai 13:20 - 17:00*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:10 – 12:10* tai maanantaina - perjantaina 08:30 – 12:10 ja 12:50 - 14:30**
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot C1, C2
IELTS Yhdistelmäkurssi Plus 5 Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:10 – 13:10
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
TOEFL Yhdistelmäkurssi Plus 5 Valmennuskurssi kielitutkinto TOEFL
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 5 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto TOEFL viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:10 – 13:10
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 2 Surffaus
Oppitunnit 16 oppituntia Ryhmäopetus plus 2 oppituntia Surffaus viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - torstaina 08:30 – 12:10 tai 13:20 - 17:00*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 2 Surffaus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 2 oppituntia Surffaus viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:30 – 12:10
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,43 / 10

Arvioiden määrä: 3

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
8.50 10.00 8.20 7.00
8.73 10.00 8.50 7.40
8.05 9.00 8.70 5.00