Englannin kielikurssit Los Angeles

Englannin kielikurssit Los Angeles Speak & Fun Kielimatkat

 

Los Angeles on todella trendikäs kielimatkakohde! 

Los Angeles on Kalifornian osavaltion suurin kaupunki ja todellinen kulttuurien sulatusuuni. Englannin kielikurssilla Los Angelesissa voit yhdistää rennon kaupunki- ja rantaloman englannin taitojesi parantamiseen. Kielimatka etnisesti ja kulttuurisesti monipuoliseen Los Angelesiin on tehokas tapa saada varmuutta kielen käyttöön, samalla kun pääset tutustumaan yhteen maailman rennoimmista kaupungeista. Amerikkalaisten ystävällinen small talk -kulttuuri tekee kielikurssilla oppimiesi taitojen hyödyntämisen todella helpoksi!

Kielikoulujen valikoimista löydät eritasoisten englannin peruskurssien lisäksi oman kielikurssin nuorille, sekä suositun 50+ -erikoiskurssin. 

Maailmasta tuskin löytyy toista kaupunkia, joka on osa niin monia unelmia kuin Los Angeles. Los Angeles onkin ehkä parhaiten tunnettu viihdeteollisuudestaan, ja Hollywoodin kaupunginosassa tuotetaan päivittäin lukemattomia elokuvia sekä tv-sarjoja. LA on todellinen pop-kulttuurin mekka, ja tämä näkyy kaikkialla kaupungissa. Los Angeles tarjoaa myös upeat mahdollisuudet erilaisiin vapaa-ajan aktiviteetteihin, sillä tässä valtavassa kaupungissa riittää todella paljon nähtävää! 

Englannin kurssit Los Angeles

 

Joka vuosi tuhannet vierailijat ihastelevat kuuluisaa Hollywood-kylttiä, Beverly Hillsiä, lukuisia filmistudioita, LA Lakersin koripallopeliä tai maailmankuulua ostoskatua Rodeo Drivea. Nähtävyyksien jälkeen voit rentoutua upeilla Malibun ja Santa Monican rannoilla. Los Angeles on myös ihanteellinen kiintopiste erilaisten retkien tekoon. Esimerkiksi San Diego tai yksi lukemattomista henkeäsalpaavan kauniista kansallispuistoista, kuten Yosemite tai Grand Canyon, ovat loistavia retkikohteita. Kielimatka Los Angelesiin on ehdottomasti unohtumaton elämys!