English Language Centre Los Angeles

nuorten kielimatka usa los angelesnuorten kielimatka usa los angelesnuorten kielimatka usa los angelesnuorten kielimatka usa los angelesnuorten kielimatka usa los angelesnuorten kielimatka usa los angelesnuorten kielimatka usa los angeles

Kampuselämää ja monipuolista vapaa-aikaa Losissa

ELC:n kesäkurssi nuorille järjestetään Kalifornian yliopiston, UCLA:n kampuksella. Opetus pidetään Marymountin yliopiston tiloissa, ja nuoret majoittuvat UCLA:n moderneissa asuntoloissa. Koulumatka on lyhyt, ja pääset kokemaan aidon amerikkalaisen yliopiston tunnelman! 

Kampusalueelta löytyy myös kahvio, uima-allas, urheilukenttiä, kirjasto ja iso puutarha. Vapaa-ajalla pääsee tutustumaan ohjatusti Los Angelesiin, ja kurssin hintaan sisältyy myös kaikki kuljetukset.

ELC:n opettajat puhuvat englantia äidinkielenään ja ovat opettaneet nuorille englantia kielikursseillaan jo vuosien ajan. Kurssilaisia Los Angelesiin saapuu joka puolelta maailmaa!

Hinnasto 2020

Nuorten kielimatkojen aikaväli

Voit  osallistua nuorten kurssille Los Angelesissa aikavälillä 20.06.2020 - 15.08.2020. Kurssin kesto on 1-8 viikkoa, ja viikkomäärän voi valita itse.

Saapumis- ja lähtöpäivän tulee olla lauantai. Englannin opetusta järjestetään arkisin, ja vapaa-ajan ohjelmaa kaikkina viikonpäivinä.

Englannin kurssi ja opetus

Los Angelesin kielikoulussa ympäristön ohella myös opetus on erilaista kuin Suomessa. Opetus nuorten kielimatkallasi koostuu vaihtelevasti ajankohtaisia aiheita käsittelevistä eri tehtävistä, ryhmätöistä ja muista interaktiivisista aktiviteeteista, joiden avulla opit tehokkaasti kielioppia ja sanastoa.

ELC:n nuorten kielikurssilla on viikossa aina 20 oppituntia englannin opetusta, joten jäljelle jää runsaasti aikaa nauttia monipuolisesta vapaa-ajan ohjelmasta. Oppilaita on yhdessä ryhmässä enintään 15.

Los Angelesin nuorten kielimatkan ensimmäisenä koulupäivänä teet lyhyen tasokokeen, jonka avulla pääset ryhmään, jossa kaikki puhuvat samantasoista englantia kuin sinä. Kielikurssin opettaja voi näin keskittyä jokaiseen nuoreen tasa-arvoisesti, eikä kukaan samassa ryhmässä puhu paljon parempaa tai huonompaa englantia kuin sinä.

Kielikoulu on jäsenenä arvostetuissa ammattijärjestöissa kuten IALC:issa ja AAIEP:ssä.

Majoitus asuntolassa

Los Angelesin kielimatkasi aikana asut asuntolassa aivan Kalifornian yliopiston kampuksella. Kahden tai kolmen hengen huoneen jaat muiden kielikurssilaisten kanssa. Samaan huoneeseen sijoitetaan suunnilleen saman ikäisiä ja samaa sukupuolta olevia kurssilaisia. Kylpyhuoneet ovat käytävällä.

Majoituksessa tutustuu muihin todella helposti. Yhteisiä sääntöjä tulee noudattaa ja siisteyttä pitää yllä myös itse.

Kielimatkasi aikana sinulle tarjotaan täysihoito arkisin - saat aamupalan, lounaan ja iltaruoan kampuksella. Lauantaisin kampuksella tarjoillaan brunssi, ja sunnuntaisin pelkkä aamiainen. Viikonlopun muut ateriat syödään retkien lomassa, ja niihin tulee varata omaa rahaa.

Ilmoitathan allergioista ja muista erityisruokavalioista varauksen yhteydessä!

Ohjaus ja tuki

Los Angelesin kielimatkasi aikana huolehtivat sinusta ELC:n mukavat ohjaajat ja opettajat, joilla on jo monien vuosien kokemus kielikurssilaisten kanssa Yhdysvalloissa.

Motivoituneet ohjaajat ovat käytettävänäsi tarvittaessa koko kielimatkasi ajan. Nuorten kielimatkalla Los Angelesissa sinulla on aina joku, jonka puoleen kääntyä! Lisäksi suomenkieliseen asiakaspalveluumme voi aina olla yhteydessä, jos vaikka kielimuuri tulee vastaan.

Ohjaajat majoittuvat kampuksella. Henkilökuntaa on siis paikalla 24h vuorokaudessa. Ohjaajat eivät silti ole seuranasi jatkuvasti, vaan itsenäisesti voi myös viettää aikaa. Kampukselta ei kuitenkaan saa poistua ilman lupaa.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä lauantaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä voi varata tarvittaessa saatavuuden mukaan.

Kuljetukset, lennot ja viisumi

Kahdensuuntainen lentokenttäkuljetus Los Angelesin kentältä sisältyy nuorten kielimatkan hintaan. Sekä saapumisen että lähdön tulisi ajoittua lauantaille kello 9.00–21.00.

Lennot eivät sisälly kielimatkan hintaan, vaan ne tulee hankkia omatoimisesti. Yksin matkustaville alle 15-vuotiaille on varattava lentoyhtiön saattajapalvelu. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä!

Yhdysvaltoihin matkustaakseen nuorella tulee olla voimassa olevan, koneluettavan passin lisäksi ESTA-matkustuslupa. Nuorten kielikurssia varten ei tarvitse hankkia erillistä viisumia.

Vapaa-ajan ohjelma

Los Angelesin kielimatkan ohjaajat järjestävät vaihtelevaa vapaa-ajan ohjelmaa, johon sisältyy myös monia päiväretkiä. Iltapäivisin järjestettävä ohjelma on pakollista, ja iltapäiväohjelman teeman voi valita itse. Vaihtoehtoina on

  • Classic Program, jossa on paljon kevyttä vapaa-ajan viettoa, kulttuuria ja liikuntaa
  • University Explorer, jossa on paljon työpajoja ja yliopistomaailmaan liittyviä aktiviteetteja
  • Film Explorer, jossa pääsee kokeilemaan elokuvien käsikirjoittamista, tuottamista ja editointia sekä näyttelemistä.  

Classic Programiin sisältyy monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja eri puolilla Los Angelesia, mm. retki Hollywoodin Walk of Famelle, shoppailua Rodeo Drivella, vierailu Farmer's Marketilla ja The Getty Museumissa.

Iltaisin pidetään kaikille vapaaehtoisia aktiviteetteja, mm. allasbileet, urheilua, elokuvailta, keilausta ja baseball-peli. Joistakin ilta-aktiviteeteista peritään lisämaksu.

Joka sunnuntai järjestetään päiväretki, joka sisältyy nuorten kielikurssin hintaan. Retket vievät sinut mielenkiintoisiin kohteisiin, kuten Six Flagsin huvipuistoon, Universalin elokuvastudioille tai Santa Barbaraan.

Lauantaisin järjestetään lisäksi vapaaehtoisia retkiä lisämaksusta, yleensä Disneylandiin. Vaihtoehtoisesti voit viettää aikaa UCLA:n kampuksella. Voit todellakin nauttia vapaa-ajastasi kielimatkallasi Los Angelesissa!

Viikonloppuretket Los Angelesissa 2020

21.06.: Beach BBQ
28.06.: Six Flagsin huvipuisto
05.07.: Universal Studios
11.07.: Outlet Shopping lisähintaan $50 (vapaaehtoinen)
12.07.: Beach BBQ
18.07.: Disneyland lisähintaan $195 (vapaaehtoinen)
19.07.: Santa Barbara
26.07.: Six Flagsin huvipuisto
01.08.: Disneyland lisähintaan $195 (vapaaehtoinen)
02.08.: Beach BBQ
09.08.: Universal Studio

Ilmoittautuminen

Los Angelesin nuorten kurssille voi ilmoittautua sähköpostitse. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@speakfun-kielimatkat.com

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit