College of English Language Santa Monica

aikuisten kielimatka los angeles usa speakandfun
aikuisten kielimatka los angeles usa speakandfunaikuisten kielimatka los angeles usa speakandfunaikuisten kielimatka los angeles usa speakandfunaikuisten kielimatka los angeles usa speakandfunaikuisten kielimatka los angeles usa speakandfunaikuisten kielimatka los angeles usa speakandfunaikuisten kielimatka los angeles usa speakandfun

Englannin kielikurssilla Kalifornian Santa Monicassa

Los Angelesin yhteistyökielikoulumme College of English Language sijaitsee ihanteellisella paikalla, aivan Santa Monican ytimessä. Koulun tilat ovat vain 300 metrin päässä rannasta! Ostoskatu Third Street Promenade on myös kivenheiton päässä.

Santa Monican kielikoulu CEL toimii kolmikerroksisen toimistorakennuksen ylimmässä kerroksessa. Valoisista huoneista on hyvät näkymät Wilshire Boulevardille ja Santa Monican keskustaan. Kielikoulun 11 luokkahuonetta ovat modernisti varusteltuja ja ilmastoituja, ja koulun tiloissa on langaton internet-yhteys. Lisäksi koululla on pieni kirjasto sekä oleskelutila, jossa voit nauttia kupillisen kahvia tai teetä ja rentoutua aikakauslehtien parissa. Koulun alaikäraja on 16 vuotta.

Englannin kurssit

Englannin kielikurssit Santa Monicassa järjestetään pienissä ryhmissä, ja opetuksen sisällön suunnittelussa pyritään ottamaan huomioon opiskelijoiden tarpeet. Yleiskielen oppitunneilla keskitytään kaikkiin kielen osa-alueisiin: keskustelu-, kirjoitus- ja kuuntelutaitoihin, kielioppiin ja lausumiseen sekä luetun ymmärtämiseen. Opetus on aina omalle tasolle sopivaa, ja taso varmistetaan ennen kurssin alkua tehtävällä kielitestillä. Kurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai.

 • Voit valita joko 20 tai 24 oppitunnin peruskurssin tai 30 oppitunnin intensiivikurssin, joilla käydään läpi yleiskieltä.
 • Koulun valikoimassa on myös TOEFL-valmennuskursseja. 
 • Jos nautit rantaelämästä ja haluat kielimatkastasi vielä enemmän irti, suosittelemme surffauksen yhdistelmäkurssia. Tällä kurssilla opit englantia CEL:ssä, ja pääset surffaamaan kahtena iltapäivänä viikossa. Surffikurssi sopii sekä aloittelijoille että edistyneille!
 • Koululla on mahdollista ottaa myös yksityistunteja.

Oppitunnin pituus CEL:ssä on 45 minuuttia. Jos valitset alle 20 oppitunnin kielikurssin, et tarvitse opiskelijaviisumia.

Kurssin oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. CEL myöntää jokaiselle kurssilaiselle todistuksen kurssin päätyttyä. 

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.Kaikki Santa Monican opettajat ovat korkeakoulun suorittaneita ja heillä on takanaan monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä. 

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit eivät sisälly kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Viisumi

Jos osallistut USA:ssa kielikurssille, joka sisältää alle 18 täyttä tuntia opetusta viikossa, olet EU-kansalainen ja oleskelet USA:ssa alle 90 päivää, et tarvitse opiskelijaviisumia. ESTA -maahantulolupa sekä voimassa oleva, koneluettava passi riittää maahantuloon ja kielikurssille osallistumiseen. Tällöin tulee ilmoittaa saapuessa maahan matkan syyksi turismi.

Myös paluulippu tulee olla maahan saavuttaessa, ja lisäksi tulee tarvittaessa pystyä todistamaan, että oleskelun ajaksi on vaadittava taloudellinen tuki.

Jos varaat kielikurssin, johon kuuluu yli 18 täyttä tuntia opetusta viikossa tai matkasi kestää yli 90 päivää, sinun pitää anoa opiskelijaviisumia F-1 Yhdysvaltain konsulaatista Helsingissä. Kielikoulu myöntää I-20 -lomakkeen viisumia varten. Opiskelijaviisumi on hintava, joten lyhyelle kurssille suosittelemme alhaisempaa oppituntimäärää.

Opiskelija vastaa itse oikeantyyppisen viisumin hankinnasta. Neuvomme mielellämme viisumiasioissa varauksen yhteydessä.Lue lisää ESTA:sta ja opiskelijaviisumista tästä linkistä.

Majoitus

Isäntäperhe

Huolellisesti valitut isäntäperheet asuvat keskimäärin 40-50 minuutin matkan päässä koululta julkisilla liikennevälineillä. Maksimietäisyys on 75 minuuttia. Los Angeles on suuri kaupunki, ja isäntäperheet asuvat rauhallisilla asuinalueilla ydinalueiden ulkopuolella.

Perheet tarjoavat kalustettuja yhden ja kahden hengen huoneita valintasi mukaan joko aamiaisella tai puolihoidolla. Majoitusmuoto sopii kaikenikäisille kielikurssilaisille, jotka haluavat elää amerikkalaisessa kodissa kurssinsa ajan. Majoitukseen tulisi saapua ennen klo 22 kurssia edeltävänä lauantaina.

Perhemajoituksessa on vuodevaatteet ja pyyhkeet, ja suurimmalla osalla perheistä on pesukone ja Wi-fi. Kielikurssilaiset voivat halutessaan majoittua Santa Monican kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen.

Jaettu asunto Premium

Premium-asunnossa asut yhden tai kahden hengen huoneessa, johon kuuluu oma kylpyhuone. Jokaisessa asunnossa on kaksi makuuhuonetta, tiskikoneella varustettu keittiö, olohuone, parveke, ilmastointi, kaapeli-TV sekä ilmainen Wi-fi.

Asunnot sijaitsevat majoituskomplekseissa, noin 20-30 minuutin matkan päässä kielikoululta julkisilla kulkuvälineillä. Sijainteja on useita.

Käytössäsi on myös uima-allas, fitness-keskus sekä grillausalue. Asunnon yhteiset tilat siivotaan viikoittain, ja majoitus tarjoaa sinulle myös lakanat ja pyyhkeet, sekä mahdollisuuden pyykinpesuun.

Huomaathan, että Premium-asuntoon majoittuaksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.  

Studiohuoneistot

Viihtyisät studiohuoneistot Santa Monicassa sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta. Huoneistoissa voi majoittua 1-2 henkeä, ja matkaa rannalle on 15 minuuttia kävellen.

Majoituksen minimikesto on kolme viikkoa.

Kaikissa studioissa on makuuhuone parisängyllä, kylpyhuone, keittiö ja terassi tai parveke. Lisäksi huoneistoissa on ilmastointi, TV, Wi-fi ja astianpesukone. Rakennuksessa on kaikkien asukkaiden käyttöön pesutupa, pieni kuntosali sekä kattoterassi.

Huippumodernit huoneistot sijaitsevat erittäin keskeisellä alueella, lähellä Santa Monica Pieriä, Third Promenadea ja ostosalueita. Majoituksesta ei peritä takuumaksua. Lakanat ja pyyhkeet sisältyvät hintaan, ja huoneistot siivotaan kerran viikossa. Huomaathan, että studiohuoneistoon majoittuaksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Jaettu asunto Standard

Standard-asunnossa voit asua joko yhden hengen tai kahden hengen huoneessa. Asunnoissa on yhteensä neljä makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta. Asunnossa on myös yhteiset oleskelutilat, hyvin varusteltu keittiö, parveke sekä ilmainen Wi-Fi.

Majoituksen minimikesto on neljä viikkoa.

Standard-asunnot sijaitsevat eri puolilla Los Angelesia, noin 30 minuutin matkan päässä kielikoululta julkisilla liikennevälineillä. Asunnon yhteiset tilat siivotaan viikoittain, ja majoitus tarjoaa sinulle myös lakanat ja pyyhkeet.

Standard-asuntoon saapuessasi veloitetaan takuumaksu, joka palutetaan, kun huone luovutetaan moitteettomassa kunnossa. Huomaathan, että asuntoon majoittuaksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Kysy meiltä mahdollisuudesta majoittua isossa Student Housessa, lyhyen bussimatkan päässä koululta. Student House soveltuu hyvin nuoremmille kielimatkailijoille, ja majoituksen minimikesto on neljä viikkoa.

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä lauantaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan isäntäperheessä.

Kuljetus ja lennot

Helsingistä voi lentää suoraan tai yhdellä vaihdolla Los Angelesiin. Voit halutessasi tilata maksullisen kuljetuksen Los Angelesin lentokentältä majoitukseesi. Majoitusvaihtoehdot saavuttaa myös julkisilla kulkuvälineillä, mutta matkustusaika voi olla pitkä. Henkilökohtaisen kuljetuksen varaaminen ainakin tulomatkalle on usein paras vaihtoehto.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Englannin opiskelun lisäksi kielikurssillasi Santa Monicassa sinulla on myös paljon vapaa-aikaa. Kielimatkasi aikana voit täydentää oppitunneilla oppimaasi englantia osallistumalla monipuoliseen vapaa-ajan ohjelmaan, jossa tutustuu helposti myös muihin opiskelijoihin.

Kielikoulun järjestämillä retkillä, nähtävyyskierroksilla ja urheiluaktiviteeteissa pääset syventymään amerikkalaiseen kulttuuriin ja voit tutustua myös Hollywoodiin, Beverly Hillsin kaupunginosaan. Iltapäivien aktiviteetteihin kuuluu myös ajanviettoa Venice Beachillä sekä ostoskäynnit esimerkiksi Farmer's Marketilla.

Viikonloppuisin järjestettävillä retkillä voi käydä San Diegossa, Las Vegasissa tai vaikka Universalin studiokierroksella.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja osa aktiviteeteista maksaa lisämaksun. Ohjelman sisältö ja määrä vaihtelee kauden mukaan. Kielikoulun henkilökunta neuvoo mielellään myös omatoimisen vapaa-ajan ohjelman suunnittelussa, ja antaa parhaat vinkit!

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Hollywood-kierros
 • Venice Beach
 • Beverly Hills
 • Getty Museum
 • Patikkaretki Hollywood-kyltille
 • Las Vegas
 • San Diego
 • Six Flags
 • Disneyland
 • Universal Studios

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:40 - 12:20 tai maanantaina - perjantaina 14:00 - 17:15
Lisätietoa Kurssi ei vaadi F1 Student-viisumia.
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 24 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:40 - 12:20*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:40 - 15:00
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
TOEFL Yhdistelmäkurssi Plus 6 Valmennuskurssi kielitutkinto TOEFL
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 6 oppituntia Valmennuskurssi kielitutkinto TOEFL viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 4 Surffaus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 4 oppituntia Surffaus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2