Englannin kielikurssit Miami

Englannin kielikurssit Miami Speak & Fun Kielimatkat

 

Floridan rannikon turkoosin meren, trooppisten palmujen ja valkoisten hiekkarantojen ansiosta englannin kielikurssi Miamissa on loistava yhdistelmä hyötyä ja huvia. Kielikoulu Rennertin laadukkailla kursseilla kielitaitosi kehittyy nopeasti, ja amerikkalaisten rento small talk -kulttuuri tuo varmuutta kielen käyttöön.

Miamin South Beachin keskustassa sijaitsevan kielikoulun englannin kursseilla pääset osaksi kansainvälistä ilmapiiriä, ja voit viettää vapaa-aikaasi kaupungissa tai rannalla! 

Miamin sydän sykkii legendaarisella Ocean Drivellä, jolla on laaja valikoima loisteliaita ravintoloita sekä trendikkäitä cocktailbaareja. Alueen suojeltu Art Deco-tyylinen arkkitehtuuri on peräisin 1930-luvulta. Lincoln Road Mall -kävelykatu kutsuu ostoksille monipuolisiin ostoskeskuksiin ja liikkeisiin, sekä nauttimaan erinomaista illallista kansainvälisiin ravintoloihin. Lisäksi South Beachin yöelämä on yksi maailman parhaimmista, ja lukuisat baarit ja klubit ovat auki aamuun asti! 

Suosittelemme Miamiin etenkin tuntimäärältään kevyempää lomakurssia, jota varten et tarvitse opiskelijaviisumia. Lomakurssilla sinulle jää paljon aikaa harrastaa ja rentoutua!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,65 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
35 Suomi 2 Miami 8.65