Englannin kielikurssit New York

Englannin kielikurssit New York Speak & Fun Kielimatkat

 

New York mielletään amerikkalaisuuden symboliksi, ja kaupungista löytyykin maailman tärkein talouskeskus, loputon määrä museoita sekä useista kulttuureista lähtöisin olevien ihmisten kirjo omine asuinkortteleineen. Englannin kielikurssilla New Yorkissa pääset näkemään valtavan kaupungin parhaat puolet, maailmankuulut kadut (Wall Street, Broadway) ja rakennukset (Empire State Building, Vapaudenpatsas).

Tasokkaat kielikoulut New Yorkissa tarjoavat juuri sinulle sopivan kielikurssin, ja ne sijaitsevat keskeisillä paikoilla Manhattanilla ja Brooklynissa. Kurssitarjonnasta löydät myös tehokkaita työelämä- ja talousenglannin kielikursseja. 

Englannin kielikurssi New Yorkissa tarjoaa sinulle täydellisen tilaisuuden parantaa englannin kielen taitojasi, ja samanaikaisesti viettää upea loma ehkä maailman kiehtovimmassa miljoonakaupungissa. Sinulla on ainutkertainen tilaisuus tutustua amerikkalaisen kulttuurin ytimeen ja talouselämään New Yorkissa, samalla kun saat kielikurssisi ansiosta varmuutta käyttää englannin kieltä kaikissa tilanteissa. 

new york city kielimatkat

 

Kulttuurin ystävät voivat tutustua New Yorkin lukemattomiin museoihin, kuten Metropolitan Museum of Artiin ja Guggenheim-museoon, tai ihailla Manhattanin arkkitehtuurisesti kiinnostavia rakennuksia ja pilvenpiirtäjiä. Teatterin ja musiikin rakastajat löytävät Broadwaylla yltäkylläisen tarjonnan musikaaleista ja voivat nauttia klubien konserttitarjonnasta.

New Yorkin nähtävyyksiin kuuluu myös Manhattanin Central Park, joka on USA:n ehkä kuuluisin puisto, eloisa Times Square sekä Fifth Avenue, yksi maailman kalleimmista ostoskaduista. Trendikkäät asuinalueet kuten Brooklyn tarjoavat kurkistuksen New Yorkin taiteelliseen puoleen. Kielikurssisi oppituntien jälkeen vapaa-aikaa on runsaasti, ja mahdollisuuksia sen hyödyntämiseen rajattomasti! 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,15 / 10

Arvioiden määrä: 5

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
24 6 New york Brooklyn BSL 9.34
20 Saksa 10 Rennert New York 9.11
33 Saksa 12 New york Brooklyn BSL 9.16
19 3 New york Brooklyn BSL 8.86
31 5 New york Brooklyn BSL 9.29