Englannin kielikurssit New York

Englannin kielikurssit New York Speak & Fun Kielimatkat

 

New York on jatkuvaa muutosta. Kaupunki joka ei nuku koskaan on aina liikkeessä, oli kello mitä tahansa. Mutta vaikka kuinka kaupungin pinta muuttuu, sen sydän ei: New York tulee aina olemaan The Big Apple.

Monikulttuurinen suurkaupunki vetää vierailijoita luokseen ajankohdasta riippumatta. USA:n suurin kaupunki itärannikolla on mitä otollisin kohde viettää pidemmänkin aikaa englannin kielikurssilla. Tekemistä riittää Broadwaysta museoihin ja ravintoloihin loputtomasti.

New Yorkissa on lukuisia mielenkiintoisia kaupunginosia, joihin tutustua kielimatkan aikana. Manhattanin vilinästä voi siirtyä vaikka Brooklyniin, jossa elämänmeno on jo astetta rauhallisempaa.

Kielimatkalle New Yorkiin - ota nämä huomioon

  • Milloin New Yorkiin kannattaa matkustaa? New Yorkiin voi matkustaa vuoden ympäri. Kesät ovat lämpimiä ja talvella kannattaa pakata talvivarustus mukaan.
  • Mihin varata lennot? Helsinki-Vantaalta pääsee viikoittain New Yorkiin, yleensä JFK:n lentokentälle. Lentojen hinnat vaihtelevat, ja aikainen varaaminen kannattaa.
  • Kenelle New York sopii? New York on loistava kielikurssikohde, joka sopii kaikenikäisille.  Kaupungin tarjonta on loputonta urheilusta kulttuuriin ja viihteeseen. Myös yleinen turvallisuustilanne on kantakaupungissa hyvä, ja New York onkin USA:n turvallisin suurkaupunki.
  • Hintataso New Yorkissa? New York on suhteellisen kallis suurkaupunki, ja etenkin majoittuminen on kallista. Edullisen majoituksen löytäminen voi olla hankalaa, mutta muissa kuluissa voi säästää helposti.
  • Tarvitsenko viisumin?  USA:ssa voi opiskella ilman opiskelijaviisumia maksimissaan kolme kuukautta, kunhan opintojen viikoittainen kokonaistuntimäärä on alle 18. Maahan saapuakseen tarvitsee ainoastaan ESTA-luvan.

Pilvenpiirtäjien ja vapauden kaupunki

Valtavassa New Yorkissa tutustuu moniin kuuluisiin alueisiin Manhattanilta Brooklyniin. Englannin kielikurssilla New Yorkissa on hyvä varautua katsomaan ylöspäin, sillä korkeita pilvenpiirtäjiä kohoaa kaikkialla.

Legendaariset Chrysler Building ja Empire State Building ovat kaupungin kuuluisimpia vetonauloja, joista on upeat näkymät kaupungin ylle. Tietysti myös yksi maailman merkittävimmistä nähtävyyksistä on Statue of Liberty, eli vapaudenpatsas, jonka näkemiseltä ei voi välttyä.

Suosittu vierailukohde New Yorkissa on 9/11 Memorial, jonka puutarha ja museo sijaitsevat entisen World Trade Centerin paikalla, Manhattanin sydämessä.

Liikkuminen New Yorkissa

Valtavan kokonsa vuoksi englannin kielikurssilla New Yorkissa on varauduttava kävelyn lisäksi käyttämään julkisia kulkuneuvoja. Kattava metroverkosto kuljettaa ympäri kaupunkia maan alla. Ympäri vuorokauden kulkevia metroja on suositeltavaa käyttää, mutta taskuvarkaita kannattaa aina varoa.

Maan päällä busseilla ja legendaarisilla keltaisilla takseilla pääsee liikkumaan paikasta toiseen. Kaupunki on kuitenkin suhteellisen ruuhkainen, joten katutason liikenteessä on varauduttava pitkiin odotusaikoihin. Kielimatkalle New Yorkiin on joka tapauksessa hyvä ottaa mukaan myös mukavat kengät!

New Yorkin monet värit

Manhattanin saari on yksi tunnetuimmista New Yorkin osista, ja sen yksi vetonauloista on ehdottomasti Central Park. Kielimatkan aikana ehtii rentoutua poissa kaupungin hälinästä. Central Park on oivallinen paikka viettää vapaa-aikaa tai käydä lenkillä.

New Yorkissa ei tekeminen lopu kesken. Maailmankuulut museot, asuinalueet ja shoppailumahdollisuudet ovat loputtomat. Modernin taiteen museo MoMA on yksi maailman kuuluisimmista nykytaiteen museoista, ja ehdottomasti tutustumisen arvoinen kielimatkan aikana.

New Yorkin monet kaupunginosat, kuten Brooklyn, kannattaa käydä koluamassa läpi. New Yorkissa kannattaa kokeilla etenkin eri etnisiä ruokapaikkoja, sillä kaupungin väestön taustat ovat kaikkialla maailmassa.

Yhdistä kohteita

Pohjois-Amerikassa voi opiskella englantia kielimatkalla monissa eri kohteissa yhden matkan aikana. New Yorkista voi siirtyä myös Kanadaan, ja kokea Toronto. Kerro meille toiveesi kielimatkan suhteen!

Pyydä tarjous!

 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,05 / 10

Arvioiden määrä: 6

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
45 Suomi 3 Rennert New York 8.52
24 6 New york Brooklyn BSL 9.34
20 Saksa 10 Rennert New York 9.11
33 Saksa 12 New york Brooklyn BSL 9.16
19 3 New york Brooklyn BSL 8.86
31 5 New york Brooklyn BSL 9.29