Brooklyn School of Languages New York

Kielimatka new york usa brooklyn amerikka speakandfun
Kielimatka new york usa brooklyn amerikka speakandfunKielimatka new york usa brooklyn amerikka speakandfunKielimatka new york usa brooklyn amerikka speakandfunKielimatka new york usa brooklyn amerikka speakandfunKielimatka new york usa brooklyn amerikka speakandfunKielimatka new york usa brooklyn amerikka speakandfunKielimatka new york usa brooklyn amerikka speakandfunKielimatka new york usa brooklyn amerikka speakandfun

Englannin opiskelua trendikäässä Brooklynissä 

Brooklyn School of Languages sijaitsee loistavalla paikalla Brooklyn Heightsin alueella, noin viiden minuutin kävelymatkan päässä Brooklynin rantapromenadista ja kuuluisasta Brooklyn Bridgestä. Kielikoulun läheisyydestä löytyy kaikki tarvittavat palvelut, kauppoja, baareja ja kahviloita. Lähellä on myös metropysäkki, ja Manhattanille on matkaa vain 20 minuutin verran! 

Kielikoulun tilat sijaitsevat 34. kerroksessa, joten opintojen lomassa voit hetkeksi pysähtyä ihailemaan New Yorkin maisemia. Koulu tarjoaa suuren valikoiman erilaisia englannin kielen kursseja, sekä ihanteelliset puitteet kielen oppimiselle.

Kurssilaisten keski-ikä Brooklynissä on noin 30 vuotta. Mukana kursseilla on kuitenkin kaiken ikäisiä englannin opiskelijoita. Rennon ilmapiirin koulu sopii erinomaisesti opiskelijoille, jotka haluavat parantaa yleiskielen osaamistaan, kehittyä työelämän englannissa tai vaikka keskittyä keskustelutaitoihin.

Englannin kurssit New Yorkissa

BSL:n laajasta kurssitarjonnasta löydät varmasti itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Kursseja on tarjolla vasta-alkajista edistyneemmille oppijoille. Sopiva ryhmä löytyy ennen kurssin alkua tehtävän kielitestin perusteella.

 • Voit valita semi-intensiivisen 22 viikottaisen oppitunnin kurssin, johon kuuluu englannin yleiskieltä sekä kaksi keskustelutuntia. Kielikurssia varten et tarvitse opiskelijaviisumia.
 • Viisumivapaasti voi opiskella myös talous- ja työelämäenglannin kurssilla tai yhdistelmäkurssilla, jolla saa myös yksityistunteja. Yhdistelmäkurssi on tehokkain vaihtoehto lyhytkestoiselle englannin kurssille.
 • Yksityisopetusta voi valita esimerkiksi 20 oppituntia viikossa. Yksityiskurssi sopii niille, joilla on paljon erityistoiveita kielen oppimisen suhteen.
 • 30 oppitunnin intensiivikurssi sopii pidemmille oleskeluille New Yorkissa. Intensiivikurssia varten tarvitset F1-opiskelijaviisumin.

Yhden oppitunnin pituus on  45 minuuttia.

Brooklynin kielikoulun opettajat ovat korkeakoulun suorittaneita ja heillä on takanaan monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä. Opettajat hyödyntävät moderneja opetusmetodeja, jotka antavat sinulle oikeanlaisia työkaluja englannin kielen käyttöön. Kansainvälinen oppimisympäristö rohkaisee puhumaan ja käyttämään kieltä kaikenlaisissa tilanteissa.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Viisumi

Jos osallistut USA:ssa kielikurssille, joka sisältää alle 18 täyttä tuntia opetusta viikossa, olet EU-kansalainen ja oleskelet USA:ssa alle 90 päivää, et tarvitse opiskelijaviisumia. ESTA -maahantulolupa sekä voimassa oleva, koneluettava passi riittää maahantuloon ja kielikurssille osallistumiseen. Tällöin tulee ilmoittaa saapuessa maahan matkan syyksi turismi.

Myös paluulippu tulee olla maahan saavuttaessa, ja lisäksi tulee tarvittaessa pystyä todistamaan, että oleskelun ajaksi on vaadittava taloudellinen tuki.

Jos varaat kielikurssin, johon kuuluu yli 18 täyttä tuntia opetusta viikossa tai matkasi kestää yli 90 päivää, sinun pitää anoa opiskelijaviisumia F-1 Yhdysvaltain konsulaatista Helsingissä. Kielikoulu myöntää I-20 -lomakkeen viisumia varten. Opiskelijaviisumi on hintava, joten lyhyelle kurssille suosittelemme alhaisempaa oppituntimäärää.

Opiskelija vastaa itse oikeantyyppisen viisumin hankinnasta. Neuvomme mielellämme viisumiasioissa varauksen yhteydessä. Lue lisää ESTA:sta ja opiskelijaviisumista tästä linkistä.

Majoitus

Isäntäperhe

Kielikoulun tarkkaan valitseman perheen luona asuessasi kielitaitosi vahvistuu entisestään. Brooklynin isäntäperheet asuvat noin 30 minuutin matkan päässä kielikoulusta julkista liikennettä käyttäen.

Isäntäperheessä pääset majoittumaan yhden hengen huoneessa tai kaverin kanssa matkustaessa kahden hengen huoneessa, ja hintaan saa sisällytettyä aamupalan tai puolihoidon. Perhemajoituksen voi varata myös ilman aterioita. Room only -perhemajoituksessa voit käyttää perheen keittiötä.

Perheet edustavat aina kohdekaupungin tyypillistä väestöä. Useat isäntäperheet New Yorkissa ovat yksinasuvia tai vanhempia pariskuntia.

Ilmoitathan mahdollisista allergioista tai erityisruokavaliosta ilmoittautumisen yhteydessä.

Student House Lefferts Gardens

Student Housessa jaat oleskelutilat, kylpyhuoneen ja hyvin varustellun keittiön muiden koulun opiskelijoiden kanssa. Lefferts Gardens sijaitsee noin 25 minuutin metromatkan päässä koululta. Talossa on yhteensä vain kolme makuuhuonetta, joten varaathan paikkasi ajoissa!

Lefferts Gardensista voi varata yhden tai kahden hengen huoneen. Kahden hengen huone jaetaan toisen opiskelijan tai oman matkakumppanin kanssa.

Majoituksesta saa vuodevaatteet, mutta tuothan itse omat pyyhkeesi. Käytössäsi on maksuton WiFi-yhteys. Yhteiset tilat siivotaan kerran viikossa, ja siisteyttä tulee ylläpitää itse.

Löydät aivan asunnon läheltä mm. supermarketin, apteekin ja pesulan sekä monia ravintoloita. Manhattan on vain puolen tunnin metromatkan päässä. Asuntoon saapuessasi sinulta veloitetaan luottokortilta takuumaksu, jonka saat takaisin, kun luovutat huoneen asianmukaisessa kunnossa. 

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Voit halutessasi tilata maksullisen kuljetuksen New Yorkin lentokentiltä majoitukseesi. Majoitusvaihtoehdot saavuttaa myös julkisilla, mutta matka-aika saattaa olla pitkä. 

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

BSL järjestää paljon vapaa-ajan ohjelmaa opiskelijoilleen. Ohjelman puitteissa voi tutustua suureen kaupunkiin muiden opiskelijoiden kanssa. Tyypillisesti ohjelmaan kuuluu esimerkiksi museo- ja nähtävyysvierailuja ja yhteisiä illanviettoja

Ohjelma vaihtelee kauden mukaan, ja sitä kehitetään myös yhdessä opiskelijoiden kanssa. Suuri osa aktiviteeteista on ilmaisia, tai opiskelijat maksavat vain pääsymaksun.

Rennossa ympäristössä kielitaitoa pääsee parhaiten hyödyntämään! Kielikoulun paikallinen henkilökunta auttaa myös omatoimisen vapaa-ajan vieton ja viikonloppuretkien suunnittelussa.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Kansainvälisiä illanviettoja
 • Brooklynin panimokierros
 • Museum of Modern Art
 • Ellis Island
 • Coney Islandin huvipuisto
 • 9/11 Memorial
 • Broadway-musikaali
 • Baseball-ottelu

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 22 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina 10:45 - 13:15, tiistaina - perjantaina 9:00 - 12:15, tiistaina ja torstaina 13:00 - 14:00
Kielitaitotasot A2, B1, B2, C1
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina 09:45 - 15:30, tiistaina - torstaina 9:00 - 15:15, perjantaina 9:00 - 12:15
Lisätietoa Kurssi vaatii F1-opiskelijaviisumin.
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1
Ryhmäopetus talousenglanti - Peruskurssi
Oppitunnit 22 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina 10:00 - 13:15, tiistaina - perjantaina 9:00 - 12:15, tiistaina ja torstaina 13:00 - 14:00*
Lisätietoa *Pääsesongin aikaan oppitunnit voidaan järjestää iltapäivisin.
Kurssi ei vaadi F1 Student-viisumia.
Kielitaitotasot B2, C1
Yhdistelmäkurssi Plus 3 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 3 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina 10:00 - 13:15, tiistaina - perjantaina 9:00 - 12:15*
Lisätietoa *Pääsesongin aikaan alkeiskurssin oppitunnit voidaan järjestää iltapäivisin.
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,16 / 10

Arvioiden määrä: 4

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
9.16 9.70 8.90 8.00
9.34 9.30 9.70 8.50
9.29 9.70 9.40 8.40
8.86 9.30 8.90 9.00