Rennert English School New York

rennert NYC New York usa kielimatka speakandfun
rennert NYC New York usa kielimatka speakandfunrennert NYC New York usa kielimatka speakandfunRennert NYC New York usa kielimatka speakandfunrennert NYC New York usa kielimatka speakandfunrennert NYC New York usa kielimatka speakandfunrennert NYC New York usa kielimatka speakandfunrennert NYC New York usa kielimatka speakandfun

Englantia New Yorkin sykkeessä

New Yorkin kielikoulu Rennert on erittäin arvostettu englannin koulu, joka on ollut toiminnassa jo yli 45 vuotta. Rennertin kielikoulu on osa Berkeley Collegea, jonka kanssa se jakaa toimitilat. Tilat sijaitsevat lähellä Bryant Parkia, Grand Central-päärautatieasemaa sekä New Yorkin pääkirjastoa. Pääkatu 5th Avenue on aivan nurkan takana!

Rennertillä on tilavat luokkahuoneet ja ihanteelliset puitteet opiskelulle. Luokat ovat moderneja ja ilmastoituja, ja koulun opiskelijoiden käytössä on langaton internet-yhteys. Rennert muutti uusiin tiloihin keväällä 2019.

Tauoilla voit viettää aikaa kaikkialta maailmasta tulevien kurssitoveriesi kanssa yhteisessä oleskelutilassa. Alaikäraja kielikoulun opetukseen osallistumiselle on 17 vuotta.

Englannin kielikurssit

Rennert tarjoaa kursseja vuoden ympäri, aina vasta-alkajista edistyneille kielen opiskelijoille. Kansainvälisissä pienryhmissä oppiminen on tehokasta ja motivoivaa! Kurssit alkavat joka maanantai, ja voit valita itsellesi sopivan viikkomäärän. 

Voit valita tarpeidesi mukaisesti joko lomakurssin (16h/vko), peruskurssin (20h/vko) tai intensiivikurssin (30h/vko). Näillä perusenglannin kursseilla keskitytään vahvistamaan kaikkia kielen osa-alueita, ja kurssien painotus on keskustelutaidoissa. 

Lisäksi koulu järjestää useita erityiskursseja. Talousenglannin kurssi on suunnattu 17-26 -vuotiaille tuleville liike-elämän ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa englannin osaamistaan. Kurssilla käsitellään mm. markkinoinnin, johtamisen sekä kansainvälisen talouden teemoja. Myös talousenglannin kurssit alkavat joka maanantai! 

Professional English -kurssit ovat suunnattu eri alojen ammattilaisille. Oikeustieteen, finanssialan sekä myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset saavat kurssilla omaan alaansa liittyvää englannin opetusta, vahvistavat työelämässä tarvittavia kansainvälisiä taitoja sekä verkostoituvat muiden alan edustajien kanssa. Kurssilaisilla on lisäksi käytössään oma luokkatila. Professional English -kurssit soveltuvat hyvin myös yrittäjille sekä valtion virkamiehille. Kursseille on omat aloituspäivät. 

Koulu tarjoaa myös erilaisia tutkintokursseja (FCE, CAE, TOEFL), sekä yksityiskursseja niille, jotka toivovat tehokasta ja personoitua englannin opetusta. 

Kaikki Rennertin käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia, ja tehokkaaseen englannin kielen opiskeluun kehitettyjä. Oppimateriaalit annetaan lainaksi kielikurssin keston ajaksi. Kurssin päätyttyä osallistujille myönnetään todistus kurssin suorittamisesta. Kaikki Rennertin opettajat ovat korkeasti koulutettuja, ja heillä on takanaan monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä. Säännölliset jatkokoulutukset takaavat opetuksen korkean laadun. 

Huomaa, että opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme!

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Viisumi

Jos osallistut USA:ssa kielikurssille, joka sisältää alle 18 täyttä tuntia opetusta viikossa, olet EU-kansalainen ja oleskelet USA:ssa alle 90 päivää, et tarvitse opiskelijaviisumia. ESTA -maahantulolupa sekä voimassa oleva, koneluettava passi riittää maahantuloon ja kielikurssille osallistumiseen. Tällöin tulee ilmoittaa saapuessa maahan matkan syyksi turismi.

Myös paluulippu tulee olla maahan saavuttaessa, ja lisäksi tulee tarvittaessa pystyä todistamaan, että oleskelun ajaksi on vaadittava taloudellinen tuki.

Jos varaat kielikurssin, johon kuuluu yli 18 täyttä tuntia opetusta viikossa tai matkasi kestää yli 90 päivää, sinun pitää anoa opiskelijaviisumia F-1 Yhdysvaltain konsulaatista Helsingissä. Kielikoulu myöntää I-20 -lomakkeen viisumia varten. Opiskelijaviisumi on hintava, joten lyhyelle kurssille suosittelemme alhaisempaa oppituntimäärää.

Opiskelija vastaa itse oikeantyyppisen viisumin hankinnasta. Neuvomme mielellämme viisumiasioissa varauksen yhteydessä. Lue lisää ESTA:sta ja opiskelijaviisumista tästä linkistä.

Majoitus

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat New Yorkin kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa isäntäperheissä turvallisilla asuinalueilla Manhattanilla, Brooklynissa tai Queensissa. Kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua, matkaa koululle on noin 25-45 minuuttia kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä.

New Yorkin isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden tai kahden hengen huoneen aamupalalla tai puolihoidolla. Puolihoidon hintaan sisältyy aamiainen joka päivä ja iltapala maanantaista perjantaihin. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja englannin kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin amerikkalaiseen kulttuuriin.

Kurssilaiset voivat totta kai halutessaan majoittua New Yorkin kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista ja allergioista englannin kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Opiskelija-asuntola

New Yorkin kielikoulun asuntola sijaitsee vain viiden minuutin kävelymatkan päässä koulurakennuksesta. Asuntolassa voit valita majoituksen yhden tai kahden hengen huoneessa, ja jaat kylpyhuoneen muiden opiskelijoiden kanssa. Huoneet asuntolassa ovat pieniä mutta viihtyisiä ja niissä on kaikissa ilmastointi. Lisäksi opiskelijat voivat käyttää ilmaiseksi rakennuksen kuntosalia ja uima-allasta. Myös kolikoilla toimiva pesukone sekä langaton internet-yhteys ovat asukkaiden käytössä.

Opiskelija-asunto Midtown East

Jos haluat asua yhdessä muiden kansainvälisten oppilaiden kanssa yhteisessä asunnossa ja valmistaa ateriasi itse tai kämppäkavereidesi kanssa, ovat opiskelija-asuntot sinulle juuri oikea vaihtoehto. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta sijaitsevat asunnot tarjoavat majoitusta viihtyisissä yhden hengen huoneissa.

Asuntoihin kuuluu 2 yhden hengen huonetta, olohuone, jossa on taulutelevisio, kylpyhuone ja kattavasti varustettu keittiö sekä maksuton langaton internetyhteys. Tämä majoitus on mahdollinen vähintään kahden viikon oleskelussa. Opiskelija-asuntomajoituksessa peritään 300 USD suuruinen takuumaksu, joka on maksettavissa luottokortilla. Alaikäraja on 18 vuotta.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus

New Yorkiin voi lentää Helsingistä suorilla lennoilla tai vaihtoyhteydellä. New Yorkin lentokentiltä pääsee siirtymään kaupunkiin julkisilla tai varaamalla yksityisen kuljetuksen.

Lennot eivät sisälly hintaan ja ne varataan omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

New Yorkin kielikoulu tarjoaa viikoittain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, jonka parissa voit parantaa englannin kielitaitoasi ja tutustua samalla muihin opiskelijoihin.

Viikonloppuisin järjestetään pidempiä retkiä lähellä sijaitseviin kohteisiin. Voit myös tehdä retkiä itsenäisesti tai kurssitovereidesi kanssa, ja kielikoulun henkilökunta auttaa mielellään retkien suunnittelussa.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Roosevelt Island
 • Harlemin kävelykierros
 • Broadway-teatterinäytös
 • Retki Philadelphiaan
 • Retki Washingtoniin
 • Retki Staten Islandille

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 16 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - torstaina 09:00 - 12:40 tai 14:00 - 17:40
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:40 tai 14:00 - 17:40
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:40 ja maanantaina - torstaina 14:00 - 16:05
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Talousenglanti - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:40 tai 14:00 - 17:40
Kielitaitotasot B2, C1
Valmennuskurssi kielitutkinto TOEFL - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:40 tai 14:00 - 17:40*
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Professional English - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus Professional English - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 50 minuuttia
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2