Englannin kurssit San Diego

Englannin kurssit San Diego

 

Kielimatkalla San Diegossa opit englantia Kalifornian auringon alla! San Diego on Kalifornian toiseksi suurin kaupunki, joka sijaitsee Meksikon rajan läheisyydessä Tyynenmeren rannalla. Englannin kielikurssilla San Diegossa yhdistyvät kielen oppiminen ja lomailu parhaalla mahdollisella tavalla. Upean aurinkoisen ilmastonsa ja puhtaan ilmansa ansiosta San Diegon asukkaat kutsuvat kaupunkiaan usein lempinimellä ”America’s finest city”. Kielikoulumme kurssitarjonnasta löydät varmasti juuri sinulle sopivan englannin kielikurssin! 

San Diego on kuuluisa lähes loputtomasta urheilutarjonnastaan. Mittavat hiekkarannat ja Tyynenmeren mahtavat aallot tekevät San Diegosta surffaajan paratiisin, mutta puhtaan vetensä ansiosta tarjoaa ranta myös ihanteelliset uintimahdollisuudet. Monet puistot ja puutarhat kuten Balpoa Park, josta löydät mm. Timken Museumin, lisäävät kaupungin korkeaa elämänlaatua. San Diegon Air&Space Museum on myös vierailun arvoinen.

Vaikka San Diego on erittäin moderni kaupunki, löydät sieltä myös kauniin ja kunnostetun vanhan kaupungin alueen, jossa Kalifornian espanjalaisen asutuksen vaikutus on vielä selvästi havaittavissa. Täällä voit englannin kurssisi jälkeen shoppailla, istahtaa syömään tai vain nautiskella erityisestä tunnelmasta! Sinun ei pidä kielimatkasi aikana jättää näkemättä myöskään maailman kuulua San Diegon eläintarhaa, jossa voit tavata esimerkiksi pandoja, eikä myöskään mielenkiintoista Sea World Aquariumia. 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,38 / 10

Arvioiden määrä: 2

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
20 Saksa 10 CEL San Diego 9.10
23 7 San Diego 7.65