CEL College of English Language San Diego

Opi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diego
Opi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diegoOpi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diegoOpi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diegoOpi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diegoOpi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diegoOpi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diegoOpi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diegoOpi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diego

Yhteistyökoulumme San Diegossa, CEL College of English Language, sijaitsee kaupungin ytimessä. Koululla on 12 modernia ilmastoitua luokkahuonetta.

Luokkahuoneiden varusteluun kuuluu mm. taulutelevisioita ja laadukkaat äänentoistolaitteet. Lisäksi koulusta löytyvät student lounge, tietokoneita ilmaisella nettiyhteydellä, sekä Wi-Fi kannettavia varten. Aivan koulun läheisyydessä sijaitsee historiallinen kaasulamppukortteli sekä Little Italyn monet kahvilat, kaupat sekä ravintolat.

Kansainvälinen ilmapiiri ja natiivit opettajat

Kaikki San Diegon opettajat ovat korkeakoulun suorittaneita ja heillä on takanaan monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä. Säännölliset jatkokoulutukset takaavat opetuksen korkean laadun. San Diegon kielikoulu on ammattijärjestöjen kuten Pacific Gateway Groupin ja Bureaus for Private Postsecondary and Vocational Educationin jäsen.

Kurssit

Englannin kielikurssit San Diegossa järjestetään pienissä ryhmissä, ja opetuksen sisällön suunnittelussa pyritään ottamaan huomioon opiskelijoiden tarpeet. Oppitunneilla keskitytään kaikkiin kielen osa-alueisiin: keskustelu-, kirjoitus- ja kuuntelutaitoihin, kielioppiin ja lausumiseen sekä luetun ymmärtämiseen.

Voit valita joko 20 tai 24 viikkotunnin peruskurssin tai 30 tunnin intensiivikurssin. Koulun valikoimassa on myös eri kielitutkintoihin tähtääviä valmennuskursseja. 

Jos nautit rantaelämästä ja haluat kielimatkastasi vielä enemmän irti, suosittelemme surffauksen yhdistelmäkurssia. Tällä kurssilla opit englantia CEL:ssä, ja surffausta paikallisessa surffikoulussa kahtena iltapäivänä viikossa! 

Kaikki tarvittavat oppimateriaalit saat käyttöösi maksutta englannin kielikurssisi ajaksi, paitsi tutkintokursseilla. Kurssin päätyttyä San Diegon kielikoulu myöntää jokaiselle kurssilaiselle todistuksen menestyksekkäästä kurssin suorituksesta. Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com 

Majoitus

Isäntäperhe

Familia anfitriona en San DiegoMonet kurssilaiset asuvat San Diegon kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa amerikkalaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua, matkaa koululle on noin 30-50 minuuttia julkisilla kulkuvälineillä. San Diegon isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden tai kahden hengen huoneen kylpyhuoneella ja aamupalalla tai puolihoidolla. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja englannin kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin amerikkalaiseen kulttuuriin. Kurssilaiset voivat tottakai halutessaan majoittua San Diegon kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista englannin kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Opiskelija-asuntola

Residencia Standard en San DiegoOpiskelija-asuntolassa aivan Little Italyn sydämessä jaat muiden kurssilaisten kanssa viihtyisän asunnon, jossa sinulla on oma makuuhuone ja kylpyhuone. Keittiön jaat kansainvälisten kämppäkavereidesi kanssa. Asuntolassa voit majoittua käytännöllisesti kalustettuun yhden hengen huoneeseen tai yhdessä ystävän kanssa matkustaessasi myös kahden hengen huoneeseen. Kaikissa huoneissa on televisio, mikroaaltouuni ja tuuletin. Asuntolassa on Wifi-yhteys. Kielikoulu on noin 10-15 minuutin kävelymatkan päässä asuntolalta. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät asunnon hintaan, rantapyyhe kannattaa tuoda kuitenkin mukana. Siivous ei sisälly majoituksen hintaan ja pyykinpesu on mahdollista lisämaksua vastaan. Asuntolan alaikäraja on 18 vuotta.

Opiskelija-asuntola Premium

San Diego Residencia PremiumOpiskelija-asuntola Premium sijaitsee San Diegon keskustassa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kuuluisasta Horton Plaza -ostoskeskuksesta ja Gaslamp Quarterista. Kielikoulukin on ainoastaan 15 minuutin kävelymatkan päässä. Majoitut ilmastoituun yhden hengen huoneeseen, jossa on TV, jääkaappi, mikro ja pieni kylpyhuone. Lisäksi sinulla on käytössäsi ilmainen Wi-Fi yhteisissä tiloissa ja voit kuntoilla asuntolan kuntosalilla. Liinavaatteet ja pyyhkeet saat asuntolasta, mutta muista ottaa mukaan oma rantapyyhkeesi. Siivous ei sisälly majoituksen hintaan, mutta halutessasi voit majoitukseen tultuasi varata siivouspalvelun. Pyykinpesua varten asuntolassa on pesukoneita, joita voit käyttää pientä maksua vastaan. Asuntolan alaikäraja on 18 vuotta.

Studiohuoneistot

Kauniisti sisustetut studiohuoneistot tarjoavat oman kylpyhuoneen sekä keittiön, ja niihin kuuluu myös ilmastointi, televisio ja DVD-soitin. Nämä asunnot ovat noin 10 minuutin matkan päässä kielikoululta julkisilla kulkuvälineillä. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan, rantapyyhkeet sinun tarvitsee tuoda mukanasi. Studio on mahdollista varata myös kahdelle hengelle, mikäli matkustat ystävän kanssa.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä lauantaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus

Voit halutessasi tilata maksullisen kuljetuksen San Diegon lentokentältä. Kielikoulun tästä palvelusta veloittamat hinnat löydät Hinnasto-linkin kautta. Tavoitat kaikki San Diegon kielikoulun järjestämät majoitukset myös kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. Tiedot majoituksestasi lähetämme sinulle ennen matkaasi muiden matkatietojen yhteydessä. Huomaa: Lennot eivät sisälly kielimatkojen hintaan.

Vapaa-ajan aktiviteetit

San Diegon kielikoulu tarjoaa viikoittain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, jonka parissa voit parantaa englannin kielitaitoasi ja täten täydentää kielimatkakokemustasi. Kaupunkikierroksilla, rannalla, juhlissa, shoppaillessa ja urheilun parissa voit oppia uutta San Diegosta, Kaliforniasta ja USA:sta. Lisäksi kielikoulu järjestää mm. vierailuja Balboa Parkiin ja San Diegon kuuluisaan eläintarhaan, keilausta, yhteisiä taco-iltoja, piknikkejä rannalla tai salsa-tanssikursseja.

Viikonloppuisin voit osallistua retkille, joita kielikoulusi järjestää esimerkiksi Las Vegasiin ja Disneylandiin, Universal Studioille Los Angelesiin ja Golden Gate Bridgelle San Franciscoon. Iltaisin San Diegon kielikoulu järjestää mm. elokuvailtoja, opiskelijabileitä ja discoja. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä.

Voit tietysti tehdä päiväretkiä San Diegon ympäristössä myös oma-aloitteisesti tai yhdessä kurssitovereidesi kanssa, laiskotella rannalla tai kierrellä San Diegon keskustan katuja ja kauppoja. Näin opit San Diegon kielimatkasi aikana englannin kielen lisäksi myös tuntemaan Kaliforniaa ja amerikkalaista kulttuuria.

Seuraavia aktiviteetteja tarjotaan säännöllisesti:

 • Piknik merenrannalla
 • Urheilua
 • Yhteisiä ravintolailtoja
 • Baarikierroksia
 • Keilausta
 • Tanssikurssi
 • Museovierailuja
 • Paintball

Seuraavia retkiä tarjotaan säännöllisesti:

 • Los Angeles
 • Disneyland
 • Universal Studios
 • Sea World

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:40 - 12:20
Lisätietoa Kurssi ei vaadi F1-opiskelijaviisumia.
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 24 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:40 - 12:20*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:40 - 15:00
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Lisätietoa Kurssi ei vaadi F1-opiskelijaviisumia.
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto TOEFL - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:40 - 12:20
Lisätietoa Kurssi ei vaadi F1 Student-viisumia.
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto TOEFL - Intensiivikurssi
Oppitunnit 24 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:40 - 12:20*
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 4 Surffaus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 4 oppituntia Surffaus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:40 - 12:20
Lisätietoa Kurssi ei vaadi F1-opiskelijaviisumia.
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2