College of English Language San Diego

Opi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diego
Opi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diegoOpi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diegoOpi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diegoOpi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diegoOpi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diegoOpi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diegokielimatka usa yhdysvallat san diegoOpi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diego

Englantia, rantaelämää ja monipuolista vapaa-aikaa

 

Yhteistyökoulumme San Diegossa, CEL College of English Language, sijaitsee kaupungin ytimessä. CEL muutti hiljattain uusiin tiloihin, joissa on 12 modernia ja ilmastoitua luokkahuonetta.

Luokkahuoneiden varusteluun kuuluu mm. taulutelevisioita ja laadukkaat äänentoistolaitteet. Lisäksi koulusta löytyvät student lounge, tietokoneita ja ilmainen Wi-fi. 

Aivan koulun läheisyydessä sijaitsee historiallinen Gaslamp Quarter sekä Little Italyn monet kahvilat, kaupat sekä ravintolat.

Englannin kurssit ja opetus

Englannin kielikurssit San Diegossa järjestetään pienissä ryhmissä, ja opetuksen sisällön suunnittelussa pyritään ottamaan huomioon opiskelijoiden tarpeet. Yleiskielen oppitunneilla keskitytään kaikkiin kielen osa-alueisiin: keskustelu-, kirjoitus- ja kuuntelutaitoihin, kielioppiin ja lausumiseen sekä luetun ymmärtämiseen. Opetus on aina omalle tasolle sopivaa, ja taso varmistetaan ennen kurssin alkua tehtävällä kielitestillä. Kurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai.

 • Voit valita joko 20 tai 24 oppitunnin peruskurssin tai 30 oppitunnin intensiivikurssin, joilla käydään läpi yleiskieltä.
 • Koulun valikoimassa on myös TOFL-valmennuskursseja. 
 • Jos toivot tehokasta yksilöllistä opetusta, suosittelemme valitsemaan yksityiskurssin.
 • Jos nautit rantaelämästä ja haluat kielimatkastasi vielä enemmän irti, suosittelemme surffauksen yhdistelmäkurssia. Tällä kurssilla opit englantia CEL:ssä, ja pääset surffaamaan Pacific Beachilla kahtena iltapäivänä viikossa. Surffikurssi sopii sekä aloittelijoille että edistyneille!
   

Oppitunnin pituus CEL:ssä on 45 minuuttia. Jos valitset 20 oppitunnin kielikurssin, et tarvitse opiskelijaviisumia.

Kurssin oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. CEL myöntää jokaiselle kurssilaiselle todistuksen kurssin päätyttyä. 

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kaikki San Diegon opettajat ovat korkeakoulun suorittaneita ja heillä on takanaan monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä. CEL on English USA:n jäsen sekä CEA:n ja SEVIS-ohjelman tunnustama englannin kielikoulu.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

Viisumi

Jos osallistut USA:ssa kielikurssille, joka sisältää alle 18 täyttä tuntia opetusta viikossa, olet EU-kansalainen ja oleskelet USA:ssa alle 90 päivää, et tarvitse opiskelijaviisumia. ESTA -maahantulolupa sekä voimassa oleva, koneluettava passi riittää maahantuloon ja kielikurssille osallistumiseen. Tällöin tulee ilmoittaa saapuessa maahan matkan syyksi turismi.

Myös paluulippu tulee olla maahan saavuttaessa, ja lisäksi tulee tarvittaessa pystyä todistamaan, että oleskelun ajaksi on vaadittava taloudellinen tuki.

Jos varaat kielikurssin, johon kuuluu yli 18 täyttä tuntia opetusta viikossa tai matkasi kestää yli 90 päivää, sinun pitää anoa opiskelijaviisumia F-1 Yhdysvaltain konsulaatista Helsingissä. Kielikoulu myöntää I-20 -lomakkeen viisumia varten. Opiskelijaviisumi on hintava, joten lyhyelle kurssille suosittelemme alhaisempaa oppituntimäärää.

Opiskelija vastaa itse oikeantyyppisen viisumin hankinnasta. Neuvomme mielellämme viisumiasioissa varauksen yhteydessä.

Majoitus

Isäntäperhe

Familia anfitriona en San DiegoMonet kurssilaiset asuvat San Diegon kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa amerikkalaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua, matkaa koululle on noin 30-50 minuuttia julkisilla kulkuvälineillä. San Diegon isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden tai kahden hengen huoneen kylpyhuoneella ja aamupalalla tai puolihoidolla. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja englannin kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin amerikkalaiseen kulttuuriin. Kurssilaiset voivat tottakai halutessaan majoittua San Diegon kielikurssin ajan ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista englannin kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Opiskelija-asuntola

Residencia Standard en San DiegoOpiskelija-asuntolassa aivan Little Italyn sydämessä jaat muiden kurssilaisten kanssa viihtyisän asunnon, jossa sinulla on oma makuuhuone ja kylpyhuone. Keittiön jaat kansainvälisten kämppäkavereidesi kanssa. Asuntolassa voit majoittua käytännöllisesti kalustettuun yhden hengen huoneeseen tai yhdessä ystävän kanssa matkustaessasi myös kahden hengen huoneeseen. Kaikissa huoneissa on televisio, mikroaaltouuni ja tuuletin. Asuntolassa on Wifi-yhteys. Kielikoulu on noin 10-15 minuutin kävelymatkan päässä asuntolalta. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät asunnon hintaan, rantapyyhe kannattaa tuoda kuitenkin mukana. Siivous ei sisälly majoituksen hintaan ja pyykinpesu on mahdollista lisämaksua vastaan. Asuntolan alaikäraja on 18 vuotta.

Opiskelija-asuntola Premium

San Diego Residencia PremiumOpiskelija-asuntola Premium sijaitsee San Diegon keskustassa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kuuluisasta Horton Plaza -ostoskeskuksesta ja Gaslamp Quarterista. Kielikoulukin on ainoastaan 15 minuutin kävelymatkan päässä. Majoitut ilmastoituun yhden hengen huoneeseen, jossa on TV, jääkaappi, mikro ja pieni kylpyhuone. Lisäksi sinulla on käytössäsi ilmainen Wi-Fi yhteisissä tiloissa ja voit kuntoilla asuntolan kuntosalilla. Liinavaatteet ja pyyhkeet saat asuntolasta, mutta muista ottaa mukaan oma rantapyyhkeesi. Siivous ei sisälly majoituksen hintaan, mutta halutessasi voit majoitukseen tultuasi varata siivouspalvelun. Pyykinpesua varten asuntolassa on pesukoneita, joita voit käyttää pientä maksua vastaan. Asuntolan alaikäraja on 18 vuotta.

Studiohuoneistot

Kauniisti sisustetut studiohuoneistot tarjoavat oman kylpyhuoneen sekä keittiön, ja niihin kuuluu myös ilmastointi, televisio ja DVD-soitin. Nämä asunnot ovat noin 10 minuutin matkan päässä kielikoululta julkisilla kulkuvälineillä. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan, rantapyyhkeet sinun tarvitsee tuoda mukanasi. Studio on mahdollista varata myös kahdelle hengelle, mikäli matkustat ystävän kanssa.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä lauantaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Voit halutessasi tilata maksullisen kuljetuksen San Diegon lentokentältä majoitukseesi. Majoitusvaihtoehdot saavuttaa myös helposti julkisilla kulkuvälineillä.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

San Diegon kielikoulun järjestämillä kaupunkikierroksilla, illanvietoissa ja urheilun parissa tapaat uusia ihmisiä ja opit samalla lisää San Diegosta, Kaliforniasta ja USA:sta. CEL järjestää lisäksi vierailuja esimerkiksi Balboa Parkiin, grillausta rannalla ja museokäyntejä.

Viikonloppuisin voit osallistua retkille esimerkiksi Las Vegasiin, Los Angelesiin ja Six Flagsin huvipuistoon. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat lisämaksun. Vapaa-ajan ohjelma vaihtelee kauden mukaan.

Voit tehdä päiväretkiä San Diegon ympäristössä myös oma-aloitteisesti tai yhdessä kurssitovereidesi kanssa. Kielikoulun henkilökunta neuvoo mielellään vapaa-ajan ohjelman suunnittelussa, ja antaa parhaat vinkit!

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Kaupunkikierroksia
 • Rantalentopalloa
 • Illanviettoja
 • Vaellusretkiä
 • Museovierailuja
 • Los Angeles
 • Las Vegas
 • Six Flags
 • Disneyland

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:40 - 12:20 * el horario en temporada alta puede ser de medio dia o tarde
Lisätietoa Kurssi ei vaadi F1-opiskelijaviisumia.
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 24 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:40 - 12:20*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:40 - 15:00
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Lisätietoa Kurssi ei vaadi F1-opiskelijaviisumia.
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto TOEFL - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:40 - 12:20
Lisätietoa Kurssi ei vaadi F1 Student-viisumia.
Kielitaitotasot C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto TOEFL - Intensiivikurssi
Oppitunnit 24 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:40 - 12:20*
Kielitaitotasot C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 4 Surffaus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 4 oppituntia Surffaus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:40 - 12:20
Lisätietoa Kurssi ei vaadi F1-opiskelijaviisumia.
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2