College of English Language San Diego

Opi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diego
Opi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diegoOpi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diegoOpi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diegoOpi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diegoOpi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diegoOpi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diegokielimatka usa yhdysvallat san diegoOpi englantia kielimatka usa yhdysvallat san diego

Englantia ja vapaaehtoistyötä San Diegossa

San Diegon yhteistyökoulumme CEL College of English Language sijaitsee kaupungin ytimessä. CEL muutti vuonna 2018 uusiin tiloihin, joissa on 12 modernia ja ilmastoitua luokkahuonetta.

Luokkahuoneiden varusteluun kuuluu mm. taulutelevisioita ja laadukkaat äänentoistolaitteet. Lisäksi koulusta löytyy opiskelualueita, tietokoneita ja ilmainen Wi-fi. 

Aivan koulun läheisyydessä sijaitsee historiallinen Gaslamp Quarter sekä Little Italyn monet kahvilat, kaupat sekä ravintolat. San Diegossa voi viettää aikaa rannalla ja varata myös surffitunteja!

San Diegossa voi tehdä englannin kurssin ohella vapaaehtoistyötä. Lue lisää alla!

Englannin kielikurssit

Englannin kielikurssit San Diegossa järjestetään pienissä ryhmissä, ja opetuksen sisällön suunnittelussa pyritään ottamaan huomioon opiskelijoiden tarpeet. Yleiskielen oppitunneilla keskitytään kaikkiin kielen osa-alueisiin: keskustelu-, kirjoitus- ja kuuntelutaitoihin, kielioppiin ja lausumiseen sekä luetun ymmärtämiseen. Opetus on aina omalle tasolle sopivaa, ja taso varmistetaan ennen kurssin alkua tehtävällä kielitestillä. Kurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai.

 • Voit valita joko 20 tai 24 oppitunnin peruskurssin tai 30 oppitunnin intensiivikurssin, joilla käydään läpi yleiskieltä.
 • Koulun valikoimassa on myös TOEFL-valmennuskursseja. 
 • Jos toivot tehokasta yksilöllistä opetusta, suosittelemme valitsemaan yksityiskurssin.
 • Jos nautit rantaelämästä ja haluat kielimatkastasi vielä enemmän irti, suosittelemme surffauksen yhdistelmäkurssia. Tällä kurssilla opit englantia CEL:ssä, ja pääset surffaamaan Pacific Beachilla kahtena iltapäivänä viikossa. Surffikurssi sopii sekä aloittelijoille että edistyneille!

Oppitunnin pituus CEL:ssä on 45 minuuttia. Jos valitset 20 oppitunnin kielikurssin, et tarvitse opiskelijaviisumia.

Kurssin oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. CEL myöntää jokaiselle kurssilaiselle todistuksen kurssin päätyttyä. 

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kaikki San Diegon opettajat ovat korkeakoulun suorittaneita ja heillä on takanaan monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä. CEL on English USA:n jäsen sekä CEA:n ja SEVIS-ohjelman tunnustama englannin kielikoulu.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Vapaaehtoistyötä englannin opintojen ohella

San Diegossa voit käyttää osan vapaa-ajasta kantamalla kortesi kekoon. CEL:n kautta voi osallistua englannin kurssin ohella vapaaehtoistyöhön yhdessä paikallisista järjestöistä.

Vapaaehtoistyötä tehdään 2-4 päivänä viikossa, riippuen projektista sekä omista toiveistasi ja taidoistasi. Työ on helppo yhdistää englannin opintojen aikatauluun. Minimikesto englannin kurssille ja vapaaehtoistyölle on kaksi viikkoa, ja ohjelmaan voi osallistua mihin vuodenaikaan tahansa.

Voit osallistua yhteen seuraavista:

 • ympäristöohjelma, esimerkiksi Tyynenmeren rantojen siivousta jätteistä
 • seniorituki, yksinäisten vanhusten luona käymistä ja muita tukitoimia
 • kodittomien avustus, esimerkiksi soup kitchen -ruokalassa työskentelyä

Osallistuaksesi vapaaehtoistyöhön sinun tulee täyttää kohdejärjestön asettamat vaatimukset. Vapaaehtoistyöhön osallistuvilta veloitetaan kiinteä osallistumismaksu 200$, joka on työn kestosta riippumatta sama.

Ole meihin yhteydessä, jos vapaaehtoistyö San Diegossa voisi olla sinun juttusi! Lue lisää tästä linkistä.

Viisumi

Jos osallistut USA:ssa kielikurssille, joka sisältää alle 20 tuntia opetusta viikossa, olet EU-kansalainen ja oleskelet USA:ssa alle 90 päivää, et tarvitse opiskelijaviisumia. ESTA -maahantulolupa sekä voimassa oleva, koneluettava passi riittää maahantuloon ja kielikurssille osallistumiseen. Tällöin tulee ilmoittaa saapuessa maahan matkan syyksi turismi.

Myös paluulippu tulee olla maahan saavuttaessa, ja lisäksi tulee tarvittaessa pystyä todistamaan, että oleskelun ajaksi on vaadittava taloudellinen tuki.

Jos varaat kielikurssin, johon kuuluu yli 18 täyttä tuntia opetusta viikossa tai matkasi kestää yli 90 päivää, sinun pitää anoa opiskelijaviisumia F-1 Yhdysvaltain konsulaatista Helsingissä. Kielikoulu myöntää I-20 -lomakkeen viisumia varten. Opiskelijaviisumi on hintava, joten lyhyelle kurssille suosittelemme alhaisempaa oppituntimäärää.

Opiskelija vastaa itse oikeantyyppisen viisumin hankinnasta. Neuvomme mielellämme viisumiasioissa varauksen yhteydessä. Lue lisää ESTA:sta ja opiskelijaviisumista tästä linkistä.

Majoitus

Opiskelija-asunto Downtown

Opiskelija-asunnossa East Villagessa jaat muiden kurssilaisten kanssa viihtyisän asunnon, jossa sinulla on oma makuuhuone ja kylpyhuone. Keittiön jaat kansainvälisten kämppäkavereidesi kanssa.

Asunnot sijaitsevat suuremmassa majoituskompleksissa, jossa on uima-allas, bbq-alue, pieni kuntosali sekä parkkipaikkoja asukkaille.

Opiskelija-asunnossa voit majoittua käytännöllisesti kalustettuun yhden hengen huoneeseen tai ystävän kanssa matkustaessasi myös kahden hengen huoneeseen. Käytössäsi on Wifi-yhteys. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät asunnon hintaan, rantapyyhe kannattaa tuoda kuitenkin mukana.

Kielikoulu on noin 25 minuutin kävelymatkan päässä asunnolta.  Siivous ei sisälly majoituksen hintaan ja pyykinpesu on mahdollista lisämaksua vastaan. Majoituksen alaikäraja on 18 vuotta.

Opiskelija-asuntola Plus Gaslamp Quarter

San Diego Residencia PremiumOpiskelija-asuntola Plus sijaitsee San Diegon keskustassa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä kuuluisasta Horton Plaza -ostoskeskuksesta ja Gaslamp Quarterista. Kielikoulukin on ainoastaan 15 minuutin kävelymatkan päässä. 

Majoitut ilmastoituun yhden hengen huoneeseen parisängyllä. Huoneessa on TV, jääkaappi, mikro ja pieni kylpyhuone. Lisäksi sinulla on käytössäsi ilmainen Wi-Fi yhteisissä tiloissa. Liinavaatteet ja pyyhkeet saat asuntolasta, mutta muista ottaa mukaan oma rantapyyhkeesi.

Siivous ei sisälly majoituksen hintaan, mutta halutessasi voit majoitukseen tultuasi varata siivouspalvelun. Pyykinpesua varten asuntolassa on pesukoneita, joita voit käyttää pientä maksua vastaan. Asuntolan alaikäraja on 18 vuotta.

Studiohuoneisto Downtown

Kauniisti sisustetut studiohuoneistot tarjoavat oman kylpyhuoneen sekä keittiön, ja niihin kuuluu myös ilmastointi ja Wi-fi. Nämä asunnot ovat noin 10 minuutin matkan päässä kielikoululta julkisilla kulkuvälineillä. Liinavaatteet ja pyyhkeet sisältyvät hintaan, rantapyyhkeet sinun tarvitsee tuoda mukanasi.

Studio on mahdollista varata myös kahdelle hengelle, mikäli matkustat ystävän kanssa.

Isäntäperhe

Familia anfitriona en San DiegoMonet kurssilaiset asuvat San Diegon kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa amerikkalaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat hyvien yhteyksien päässä koululta, noin 30-50 minuutin päässä julkisilla kulkuvälineillä. San Diegon isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden tai kahden hengen huoneen kylpyhuoneella ja aamupalalla tai puolihoidolla. 

Voit majoittua samaan perheeseen myös matkakumppanisi kanssa. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista englannin kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Muita majoitusmahdollisuuksia

San Diegossa on useita majoitusvaihtoehtoja, joten kerro meille toiveesi! Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä lauantaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan isäntäperheessä.

Kuljetus ja lennot

Voit halutessasi tilata maksullisen kuljetuksen San Diegon lentokentältä majoitukseesi. Majoitusvaihtoehdot saavuttaa myös helposti julkisilla kulkuvälineillä.

Lennot kohteeseen tulee varata itse. Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

San Diegon kielikoulun järjestämillä kaupunkikierroksilla, illanvietoissa ja urheilun parissa tapaat uusia ihmisiä ja opit samalla lisää San Diegosta, Kaliforniasta ja USA:sta. CEL järjestää lisäksi vierailuja esimerkiksi Balboa Parkiin, grillausta rannalla ja museokäyntejä.

Viikonloppuisin voit osallistua retkille esimerkiksi Las Vegasiin, Los Angelesiin ja Six Flagsin huvipuistoon. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista ja aktiviteetit maksavat lisämaksun. Vapaa-ajan ohjelma vaihtelee kauden mukaan.

Voit tehdä päiväretkiä San Diegon ympäristössä myös oma-aloitteisesti tai yhdessä kurssitovereidesi kanssa. Kielikoulun henkilökunta neuvoo mielellään vapaa-ajan ohjelman suunnittelussa, ja antaa parhaat vinkit!

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Kaupunkikierroksia
 • Rantalentopalloa
 • Illanviettoja
 • Vaellusretkiä
 • Museovierailuja
 • Los Angeles
 • Las Vegas
 • Six Flags
 • Disneyland

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:45 - 12:00 or 14:15 - 17:30 (highseason only)
Lisätietoa Kurssi ei vaadi F1-opiskelijaviisumia.
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 24 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:45 - 12:00*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:45 - 14:00 or 12:30 - 17:30 (high season only)
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Lisätietoa Kurssi ei vaadi F1-opiskelijaviisumia.
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto TOEFL - Intensiivikurssi
Oppitunnit 30 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:45 - 14:00 or maanantaina - perjantaina12:00- 17:30 (high season only)
Kielitaitotasot C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 4 Surffaus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 4 oppituntia Surffaus viikossa, oppitunnin pituus 45 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 08:45 - 12:00 or 14:15 - 17:30 (high season only)
Lisätietoa Kurssi ei vaadi F1-opiskelijaviisumia.
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2