Englannin kielikurssit San Francisco

Englannin kielikurssit San Francisco Speak & Fun Kielimatkat

 

San Francisco on 750 000 asukkaallaan Kalifornian neljänneksi suurin kaupunki ja alueen talouden keskus, ja se on lisäksi 1960-luvun hippi-liikkeestä lähtien tunnettu liberaalien ja toisinajattelijoiden kotikaupunkina. Englannin oppiminen kielikurssilla modernissa San Franciscossa on rentoa ja hauskaa, ja amerikkalaisten ystävällinen small talk -kulttuuri tekee kielen käyttämisestä helppoa joka tilanteessa. Laadukkaan kielikoulun kattavasta kurssitarjonnasta löydät varmasti juuri sinulle sopivan kielikurssin! 

San Francisco on todellinen kulttuurikaupunki. Kansainvälisten asukkaidensa ansiosta San Franciscossa on erityinen monikulttuurinen ilmapiiri, ja kaupungista löytyy maahanmuuttajayhteisöjen omat kaupunginosat Chinatown, Japantown ja French Quarter. San Franciscon kaupunkikuva koostuu monista eri rakennustyyleistä. San Francisco tunnetaan erityisesti viktorianaikaisesta rakennustyylistään, jonka kukoistuskausi oli kultaryntäyksen aikaan 1800-luvulla. 

San Franciscon tunnetuimpiin nähtävyyksiin lukeutuu Golden Gate Bridge, entinen vankila ja nykyinen museo Alcatraz sekä Cable Car -raitiovaunut, jotka kehitettiin erityisesti San Franciscon kukkulaisia katuja ajatellen. Jos toivot kielimatkaltasi historiallisia rakennuksia, museoita ja taidegallerioita, mittavia ostoskatuja ja jännittävän yöelämän, tarjoaa San Francisco sinulle kaiken haluamasi. Kielimatka San Franciscoon on upea kokemus!