Converse International School of Languages San Francisco

San Francisco usa kielimatka speakandfun opi englantia
San Francisco usa kielimatka speakandfun opi englantiaSan Francisco usa kielimatka speakandfun opi englantiaSan Francisco usa kielimatka speakandfun opi englantiaSan Francisco usa kielimatka speakandfun opi englantiaSan Francisco usa kielimatka speakandfun opi englantia

Opiskele englantia kansainvälisessä San Fransiscossa

San Franciscon kielikoulu Converse International School of Languages (CISL) on suosittu englannin kielikoulu aivan kaupungin ytimessä, vain lyhyen kävelymatkan päässä Union Squaresta ja Chinatownista. Koululla on yli 40 vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä.

Koulurakennuksessa on viihtyisien opetustilojen lisäksi opiskelijoiden lounge-tilat sekä kaunis kattoterassi. Kaikkialla koulun tiloissa on myös langaton internet-yhteys.

Kielikoulu on osittain esteetön, joten kielikurssille voivat osallistua myös liikuntarajoitteiset englannin opiskelijat.

Englannin kurssit

CISL järjestää englannin kielikursseja vuoden ympäri, ja kurssin voi aloittaa mikä tahansa maanantai. Tasoryhmiä on useita, ja oppituntien pituus on aina 50 minuuttia. 

Kaikki oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. Kurssin lopuksi osallistujat saavat todistuksen kielikurssin suorittamisesta. Kaikilla koulun opettajilla on korkeakoulututkinto ja heillä on takanaan monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä. Säännölliset jatkokoulutukset takaavat opetuksen korkean laadun.

Kurssiopetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa. 

Kurssien minimiaika on kaksi viikkoa. Alaikäraja kurssille osallistumiseen on 18 vuotta.

Kysy lisää kielikursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com

 

  • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
  • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
  • Oppitunnin pituus 50 minuuttia
  • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
  • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Viisumi

Jos osallistut USA:ssa kielikurssille, joka sisältää alle 18 täyttä tuntia opetusta viikossa, olet EU-kansalainen ja oleskelet USA:ssa alle 90 päivää, et tarvitse opiskelijaviisumia. ESTA -maahantulolupa sekä voimassa oleva, koneluettava passi riittää maahantuloon ja kielikurssille osallistumiseen. Tällöin tulee ilmoittaa saapuessa maahan matkan syyksi turismi.

Myös paluulippu tulee olla maahan saavuttaessa, ja lisäksi tulee tarvittaessa pystyä todistamaan, että oleskelun ajaksi on vaadittava taloudellinen tuki.

Jos varaat kielikurssin, johon kuuluu yli 18 täyttä tuntia opetusta viikossa tai matkasi kestää yli 90 päivää, sinun pitää anoa opiskelijaviisumia F-1 Yhdysvaltain konsulaatista Helsingissä. Kielikoulu myöntää I-20 -lomakkeen viisumia varten. Opiskelijaviisumi on hintava, joten lyhyelle kurssille suosittelemme alhaisempaa oppituntimäärää.

Opiskelija vastaa itse oikeantyyppisen viisumin hankinnasta. Neuvomme mielellämme viisumiasioissa varauksen yhteydessä. Lue lisää ESTA:sta ja opiskelijaviisumista tästä linkistä.

Majoitus

Kielimatkasi ajan voit majoittua joko isäntäperheessä tai asuntolassa. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta noin kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat kielikurssin ajan koulun valitsemissa amerikkalaisissa isäntäperheissä. Majoittuessasi isäntäperheessä sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja englannin kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin amerikkalaiseen kulttuuriin.

Perheet asuvat noin 30-45 minuutin matkan päässä kielikoululta julkisilla kulkuvälineillä. Isäntäperheessä asut yhden hengen huoneessa ja saat valintasi mukaan aamiaisen tai puolihoidon. Lisämaksusta mahdollisuus omaan kylpyhuoneeseen. Liinavaatteet sisältyvät hintaan, ja pyykkiä voi pestä noin kerran viikossa. Asunnoissa on myös langaton internetyhteys.

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssin myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat majoituksesta riippuen joko kurssin alkua edeltävästä lauantaista tai sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus

Lähin lentokenttä on San Franciscon kansainvälinen lentokenttä, jonne voi lentää Helsingistä yhdellä tai kahdella vaihdolla. Lentokentältä on metroyhteys keskustaan.

Voit myös varata maksullisen kuljetuksen San Franciscon lentokentältä majoitukseesi. Lennot eivät sisälly hintaan ja ne varataan omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen varaamisessa.

Vapaa-ajan ohjelma

San Franciscon kielikoulu tarjoaa viikoittain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, jonka parissa voit parantaa englannin kielitaitoasi ja tutustua samalla kaupunkiin ja muihin opiskelijoihin.

Kielikoulu järjestää retkiä yhdessä paikallisen matkanjärjestäjän kanssa. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä.

Voit myös tehdä retkiä itsenäisesti tai kurssikavereidesi kanssa San Franciscon ympäristössä ja nauttia kaupungin ainutlaatuisesta kansainvälisestä tunnelmasta.

Viikonloppuisin järjestetään kokopäiväretkiä läheisiin kaupunkeihin sekä matkailukohteisiin.

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Pyydäthän lisätietoa kurssivaihtoehdoista suoraan toimistoltamme joko sähköpostitse (info@speakfun-kielimatkat.com) tai puhelimitse (+358 (0) 931582415). Kiitos!