Englannin kielikurssit Uudessa-Seelannissa

Englannin kielikurssit Uudessa-Seelannissa. Speak & Fun Kielimatkat.

Uusi-Seelanti on täydellinen kohde kielimatkalle!

Uudessa-Seelanissa voi nauttia rennosta elämäntavasta, erityisestä luonnosta ja hyvästä ilmasta lähes läpi vuoden. Saarivaltio koostuu kahdesta pääsaaresta, Etelä- ja Pohjoissaaresta, sekä lukuisista pienemmistä saarista.

Opi englantia Uuden-Seelannin maisemissa

Uudessa-Seelannissa voi valita ryhmäopetusta, yksityiskursseja sekä virallisiin kielitutkintoihin valmentavia kielikursseja. Kielimatkalla voi myös valita sekä yksityis- että ryhmäopetusta sisältävän yhdistelmäkurssin. Uuden-Seelannin englannin kielikurssit ovat aikuisille opiskelijoille suunnattuja.

Yhteistyökoulumme sijaitsevat maan Pohjoissaarella, Aucklandissa ja Coromandelissa. 

Purjeveneistä tunnettu Auckland on maan suurin kaupunki. Vilkkaan suurkaupungin luonteesta huolimatta Aucklandin läheisyydessä on myös useita mahollisuuksia retkeilyyn. Coromandelin niemimaan Whitianga on Aucklandia huomattavasti pienempi kohde, jonka uskomattoman kauniissa ympäristössä riittää ihastelua. Kielimatkan aikana on myös mahdollista yhdistää kohteet ja siten tutustua maan eri puoliin.

Kulttuurien kohtaaminen

Kielikurssin aikana jää tarpeeksi vapaa-aikaa tutustua maan luontoon, kuten tulivuoriin, sademetsiin ja geysireihin. Urheilullisesta ohjelmasta kiinnostuneet voivat Uudessa-Seelannissa kokeilla esimerkiksi surffausta, sukellusta tai koskenlaskua.

Monipuolinen Uusi-Seelanti on jo pitkään toiminut useiden kuuluisien elokuvien ja tv-sarjojen kuvauspaikkana, ja tuttuja maisemia voikin käydä ihastelemassa kielikurssin lomassa.  

Uuden-Seelannin asukkaat eli tuttavallisemmin kiwit ovat tunnettuja avoimesta, vieraanvaraisesta ja rehellisestä luonteestaan. Suurin osa maan väestöstä on brittiläistä tai muuta eurooppalaista alkuperää, mutta saarilla asuu myös huomattava määrä alkuperäiskansaan kuuluvia maoreja ja aasialaisia maahanmuuttajia.

Maoreja on Uudessa-Seelannissa reilut puoli miljoonaa. Alkuperäiskansa on onnistunut säilyttämään kulttuurinsa erityispiirteet, joita ovat mm. näyttävät tatuoinnit ja haka-tanssi.

Viisumi kuntoon

Alle kolme kuukautta kestäville kielikursseille voi osallistua turistiviisumilla (Visitor Visa). Myös Working holiday -viisumilla voi osallistua englannin kielikurssille Uudessa-Seelannissa.

 

Kielimatkalle Uuteen-Seelantiin? Lue lisää kielimatkalle lähdöstä täältä!