Kielikurssit Uudessa-Seelannissa

Lähde kielimatkalle Uuteen-Seelantiin opiskelemaan englantia! Uusi-Seelanti sijaitsee Tyynenmeren kaakkoisosassa Australiasta luoteeseen. Saarivaltio koostuu pohjois- ja eteläsaaresta, jotka ovat sen pääsaaret, sekä monista pienistä saarista. Yhdistä englannin kielikurssi unohtumattomaan ulkomaanmatkaan! 

Uusi-Seelanti on erittäin suosittu kohde englannin kielen opiskelua varten, eikä mikään ihme. Se tunnetaan yhtenä maailman monipuolisimmista maista, ja Uusi-Seelanti tarjoaakin kielimatkalaiselle takuuvarmasti unohtumattoman elämyksen. Nauti rennosta elämäntavasta, uskomattoman kauniista luonnosta ja hyvästä ilmasta läpi vuoden. Kotiin palatessasi olet monta ainutlaatuista kokemusta rikkaampi ja huomaamattasi olet myös parantanut englannin kielitaitoasi.

Kulttuuria

"Kiwit", eli Uuden-Seelannin asukkaat ovat tunnettuja avoimesta, vieraanvaraisesta ja rehellisestä luonteestaan. He ovat myös ylpeitä juuristaan. Uuden-Seelannin alkuperäisasukkaat maorit ovat säilyttäneet kulttuurinsa eloisana mm. tatuointien ja tanssin välityksellä. Esimerkiksi maorien perinteisiä haka-tansseja on moneen tarpeeseen, tervetulotoivotuksesta ja juhlien viihdykkeestä sotatanssiin asti. Anna eloisan ja omaleimaisen maorikulttuurin hurmata sinutkin!

Moni tuntee Uuden-Seelannin elokuvien kuvauspaikkana, ja maan hallitus onkin houkutellut kansainvälisiä filmiryhmiä maahan 1990-luvulta lähtien. Uusi-Seelanti on myös maailman menestyneimpiä rugbymaita, ja se on voittanut rugbyn maailmanmestaruuden kahdesti. Maanviljelyksen lisäksi kiivinviljely ja lampaankasvatus ovat Uudelle-Seelannin tunnetuimpia talousaloja.

Nähtävää ja koettavaa

Huolimatta pienestä koostaan tarjoaa Uusi-Seelanti laajan valikoiman mahtavia nähtävyyksiä. Kielikurssisi aikana sinulle jää aina tarpeeksi aikaa tutustua paikallisiin ihmisiin ja luontoon. Näe kielimatkasi aikana aktiivisia tulivuoria, lukuisia sademetsiä suosittuine vaellusreitteineen, geysereitä, sekä purjehdusparatiiseja kuten Bay-of-Islands.

Voit ihailla ainutlaatuista eläinmaailmaa valaineen, delfiineineen ja hylkeineen ja harrastaa lukuisia urheilullisia aktiviteetteja kuten laskuvarjohyppyä, koskenlaskua tai benjihyppyä.

Opi englantia Uuden-Seelannin lämmössä

Uudessa-Seelannissa tarjotaan ryhmäopetusta ja yhdistelmäkursseja sekä tutkintoon valmentavia kursseja. Yhdistelmäkursseilla voit yhdistää kielenopiskeluun vaikka surffauskurssin!

Voit valita Uuden-Seelannin kielimatkakohteeksesi modernin pääkaupungin tai pienemmän luonnonläheisen kohteen. Halutessasi voit yhdistää kielimatkasi aikana myös eri kohteet ja tutustua siten tämän upean maan moniin eri puoliin.