Englannin kurssit Auckland

Englannin kurssit Auckland

 

Kielimatka Aucklandiin on loistava tapa oppia englantia ja tutustua vaikuttavaan Uuteen-Seelantiin! 

Auckland, joka on lukuisten rantojensa ja purjeveneidensä johdosta saanut lempinimen ”City of Sails”, on Uuden-Seelannin suurin kaupunki. Englannin kielikurssilla Aucklandissa syvennät kielitaitoasi ja saat uutta varmuutta kielenkäyttöön. Ystävälliset uusiseelantilaiset tekevät parantuneiden englannin taitojesi hyödyntämisestä mukavaa ja helppoa! Aucklandin laadukkaassa kielikoulussa on tarjolla myös suosittuja englannin kursseja yli 40- ja 50-vuotiaille.

Auckland sijaitsee alueella, joka on syntynyt tulivuorenpurkauksista ja sitä ympäröi meri sekä lukuisat rannat. Majesteettisen Rangitoto-tulivuoren takana levittäytyy Hauraki-niemimaa, paratiisi tuhansille vesiurheilun ystäville, jotka saapuvat tänne purjehtimaan, kalastamaan, sukeltamaan ja tutkimaan alueen monipuolista saaristoa. Tämä Hauraki-niemimaa on vain kivenheiton matkan päässä Aucklandista. Noin 48 sammunutta tulivuorta hallitsevat Aucklandia ympäröivän alueen vaikuttavia maisemia.

Myös itse Aucklandin kaupunki tarjoaa monenlaista nähtävää kielikurssisi aikana. Monet matkailijat ihastuvat Aucklandin keskustan ainutlaatuiseen siluettiin, vaikuttavaan satamaan sekä kauniisiin esikaupunkialueisiin. Aucklandin maantieteellisesti upea sijainti tarjoaa laajan valikoiman aktiviteetteja ja retkiä. Lisäksi voit kalastaa, surffata, ratsastaa ja vaeltaa! Kielikurssisi ohella sinulla on paljon aikaa tehdä vaikka mitä hauskaa Aucklandissa.

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,35 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
20 Suomi 4 Dominion Auckland 9.35