Dominion English School Auckland

speakandfun uusi-seelanti auckland kielikurssi opi englantiaspeakandfun uusi-seelanti auckland kielikurssi opi englantia speakandfun uusi-seelanti auckland kielikurssi opi englantia 50+speakandfun uusi-seelanti auckland kielikurssi opi englantia välivuosispeakandfun uusi-seelanti auckland kielikurssi opi englantia speakandfun uusi-seelanti auckland kielikurssi opi englantia välivuosispeakandfun uusi-seelanti auckland kielikurssi opi englantia

Opiskele englantia vehreässä Aucklandissa

Aucklandin kielikoulu Dominion English School on ollut toiminnassa jo 50 vuotta. Se on Uuden-Seelannin ensimmäisiä ja pisimpään toiminnassa olleita englannin kielikouluja. Koulussa opiskelee vuosittain eri-ikäisiä opiskelijoita yli 40 maasta.

Kielikoulu sijaitsee Aucklandin keskustassa, lähellä satamaa ja yliopistoa. Lähistöllä on myös paljon kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Koulun ilmapiiri on kannustava ja lämmin, ja koulun 22 luokkahuonetta ovat moderneja ja valoisia.

Kurssilaiset voivat käyttää koulun kirjastoa, oleskelutiloja sekä itseopiskelutiloja koulun aukioloaikoina. Opiskelijoille on myös ilmainen netti.

Englannin kurssit

Dominion English School järjestää englannin kursseja ympäri vuoden eritasoisille opiskelijoille. Kaikilla opettajilla on korkeakoulututkinto ja monen vuoden kokemus englannin kielen opettamisesta vieraana kielenä.

Oppitunnin pituus Aucklandissa on 60 minuuttia. Tunteja pidetään pääasiassa aamu- ja iltapäivisin. Voit valita näistä ryhmäkursseista:

 • Peruskurssi, 20 oppituntia viikossa
 • Intensiivikurssi, 25 oppituntia viikossa
 • Yhdistelmäkurssi, jossa 25 oppituntia ryhmäopetusta ja viisi oppituntia yksityisopetusta viikossa

Voit myös halutessasi ottaa yksityistunteja sekä erillisiä keskustelutunteja.

Mikäli olet valmistautumassa viralliseen IELTS-kielikokeeseen, voit valita tehokkaan valmennuskurssin. IELTS-preppauskurssin kesto on aina kuusi viikkoa, ja oppitunteja on 23 viikossa. IELTS-kursseilla on tietyt aloituspäivät, jotka löydät hinnastosta.

Oppikirjan lainasta veloitetaan ensimmäisenä päivänä kirjapantti, joka palautetaan kurssin loputtua. Muut oppimateriaalit ja kurssitodistus sisältyvät kurssin hintaan. Valmennuskurssien materiaaleista veloitetaan erikseen. Kurssiopetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä: info@speakfun-kielimatkat.com

 

 • Aloita yleiskielen englannin kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 60 minuuttia
 • Oppimateriaalit eivät sisälly kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Aucklandissa voit majoittua isäntäperheessä tai opiskelija-asuntolassa. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta vähintään kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssin ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Isäntäperhe

Isäntäperheessä asuessa tutustuu Uuden-Seelannin kulttuuriin helposti, ja etenkin keskustelutaidot kehittyvät. Aucklandin perheet asuvat tyypillisesti keskimäärin 40 minuutin matkan päässä koululta ja keskustasta julkisilla. Kielikoulu valitsee perheet huolella!

Isäntäperheessä saa käyttöönsä yhden hengen huoneen. Kylpyhuone, olohuone ja keittiö ovat jaettuja. Hintaan sisältyy puolihoito ja viikonloppuna kaikki ateriat. Asunnoissa on langaton nettiyhteys ja mahdollisuus pestä pyykkiä.

Isäntäperheet edustavat kaupungin tyypillistä väestöä. Auckland on suuri kaupunki, ja myös isäntäperhe voi olla alunperin muualta kaupunkiin tullut.

Opiskelija-asuntola City Lodge

Opiskelija-asuntola City Lodge sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta. Lähistöllä on kaikki tarpeelliset palvelut, ja asuntolan vieressä on myös kuntosali.

Majoittua voi yhden tai kahden hengen huoneessa, jossa on oma kylpyhuone. Asuntolassa kaikkien yhteisessä käytössä ovat suuri keittiö, mukava oleskelutila, jossa tv sekä pesutupa. Internetiä voi käyttää pientä lisämaksua vastaan.

Asuntolamajoituksesta veloitetaan saavuttaessa takuumaksu, joka palautetaan kun huone luovutetaan moitteettomassa kunnossa.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Aucklandiin pääsee nopeiten Suomesta vaihtamalla konetta esimerkiksi Hongkongissa. Aucklandin lentokentältä pääsee helposti bussilla keskustaan. Halutessasi voit varata myös maksullisen lentokenttäkuljetuksen.

Lennot eivät sisälly hintaan ja ne varataan omatoimisesti. Neuvomme mielellämme sopivien lentojen löytämisessä!

Vapaa-ajan ohjelma

Aucklandin kielikoulu on viikoittain ohjelmaa myös vapaa-ajalle. Ohjelmaan osallistumalla voit syventää englannin kielen taitojasi ja tutustua muihin opiskelijoihin.

Koulu järjestää myös ilmaisia aktiviteetteja opiskelijoilleen. Suurin osa vapaa-ajan ohjelmasta maksaa pienen lisämaksun.

Viikonloppuisin voit osallistua pidemmille retkille, ja juhlapyhinä tehdään usean päivän retkiä Uuden-Seelannin eri osiin. Joulun ja uudenvuoden pyhinä järjestetään kahden viikon road trip!  

Saat tietoa kulloisenkin viikon vapaa-ajan ohjelmasta koulun vastaanotosta. Pidemmistä retkistä voit kysyä lisätietoja meiltä.

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta:

 • Retki Mission Bay-rannalle
 • Vierailu Sky Towerissa
 • Viininmaistajaiset läheisellä viinitilalla
 • Jalkapalloa
 • Vierailu Taru Sormusten Herrasta -elokuvan kuvauspaikalle
 • Retki Karekare- rannalle
 • Lasketteluretki
 • Coromandelin niemimaa

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 11:45 tai 12:45 - 15:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - torstaina 09:00 - 14:30, perjantaina 09:00 - 12:15
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 23 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - torstaina 09:00 - 15:30, perjantaina 09:00 - 12:15
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 7 Yksityisopetus
Oppitunnit 23 oppituntia Ryhmäopetus plus 7 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 15:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 15:30
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2