Dominion English School Auckland

Dominion English Schools Auckland - Speak and Fun
Dominion English Schools Auckland - Speak and FunDominion English Schools Auckland - Speak and FunDominion English Schools Auckland - Speak and FunDominion English Schools Auckland - Speak and FunDominion English Schools Auckland - Speak and FunDominion English Schools Auckland - Speak and Fun

Dominion English School on tasokas englannin koulu, joka sijaitsee aivan Aucklandin keskustassa. Koulu on ollut toiminnassa jo lähes 50 vuotta. 

Kielikoululla on 24 modernisti varusteltua luokkahuonetta, ja kurssilaiset voivat käyttää koulun kirjastoa, oleskelutiloja sekä itseopiskelutiloja. Ilmaista nettiä voi käyttää koulun aukioloaikoina, ja koululla on myös tietokoneita opiskelijoiden käyttöön.

Rento ilmapiiri, laadukas opetus

Kaikilla Aucklandin kielikoulun opettajilla on korkeakoulututkinto, ja heillä on takanaan monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä. Säännölliset jatkokoulutukset takaavat opetuksen korkean laadun. Dominion on jäsen eri ammattijärjestöissä kuten IALC:ssa, English New Zealandissa ja WYSE:ssä.

Kurssit

Dominion English School tarjoaa kursseja vuoden ympäri, aina vasta-alkajista edistyneille kielen opiskelijoille. Esimerkiksi 25 viikkotunnin intensiivikurssilla oppiminen on tehokasta, ja hyviä oppimistuloksia saa aikaan halutessaan nopeasti. 20 viikkotunnin peruskurssi ja 12 viikkotunnin lomakurssi ovat hyviä vaihtoehtoja, jos haluaa enemmän vapaa-aikaa. Dominion järjestää myös kielitutkintoon tähtääviä preppauskursseja (esim. IELTS).

Dominionissa voi ottaa halutessaan myös yksityistunteja sekä erillisiä keskustelutunteja. Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com 

Huomaa, että opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kaikki Aucklandin kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja erityisesti tehokkaaseen englannin kielen opiskeluun kehitettyjä. Oppikirjan lainasta veloitetaan ensimmäisenä päivänä kirjapantti, joka palautetaan kurssin loputtua. Muut oppimateriaalit ja kurssitodistus sisältyvät kurssin hintaan.

Majoitus

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Aucklandissa kielikoulun valitsemissa, mukavissa uusiseelantilaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat lähellä koulua, julkisilla kulkuvälineillä tai kävellen keskimäärin 40 minuutin matkan päässä. Perheessä saa käyttöönsä kalustetun yhden hengen huoneen, ja hintaan sisältyy puolihoito ja viikonloppuisin täysihoito. Isäntäperheessä asuessa tutustuu Uuden-Seelannin kulttuuriin helposti, ja keskustelutaidot kehittyvät.

Isäntäperheet edustavat kaupungin tyypillistä väestöä. Auckland on suuri kaupunki, ja myös isäntäperhe voi olla alunperin muualta kaupunkiin tullut. 

Kurssilaiset voivat halutessaan majoittua ystävänsä kanssa samaan isäntäperheeseen. Mahdolliset toiveet perheen suhteen otetaan huomioon. Allergioista ja muista rajoitteista tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä.

Opiskelija-asuntola City Lodge

Opiskelija-asuntola City Lodge sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä kielikoululta. Lähistöllä on kaikki tarpeelliset palvelut, ja asuntolan vieressä on myös kuntosali.

Majoittua voi yhden tai kahden hengen huoneessa, jossa on oma kylpyhuone. Asuntolassa kaikkien yhteisessä käytössä ovat suuri keittiö, mukava oleskelutila sekä pesutupa. Internetiä voi käyttää pientä lisämaksua vastaan.

Asuntolamajoituksesta veloitetaan saavuttaessa takuumaksu, joka palautetaan, kun huone luovutetaan moitteettomassa kunnossa.

City Lodgen hinnat vaihtelevat ajankohdan mukaan. Kysy lisää hinnoista asiakaspalvelustamme!

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus

Lentokenttäkuljetuksista peritään lisämaksu. Kielikoulun tästä palvelusta veloittamat hinnat löytyy Hinnasto-linkin kautta. Lennot eivät sisälly kielimatkan hintaan.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Aucklandin kielikoulu Dominion järjestää viikoittain monipuolista vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla voi parantaa englannin kielitaitoa myös englannin kurssin ulkopuolella. Veneajelu satamassa, museovierailut, retket rannalle sekä illanvietot tarjoavat myös mahdollisuuden tutustua paremmin Aucklandiin ja Uuteen-Seelantiin.

Kielikoulun viikonloppuisin järjestämät päiväretket suuntaavat esimerkiksi Coromandeliin, The Bay of Islandsiin tai Taru Sormusten Herrasta -trilogian kuvauspaikoille. Arki-iltaisin koulu järjestää esimerkiksi peli- ja leffailtoja tai yhteisiä vierailuja tyypilliseen paikalliseen pubiin. Hyvällä ilmalla järjestetään myös usein grillausta.

Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä.

Seuraavia aktiviteetteja Dominion järjestää säännöllisesti:

 • Viininmaistajaisia
 • Lukuisia urheilumahdollisuuksia
 • Kaupunkikiertoajelu
 • Leffailtoja
 • Purjehdusta
 • Rugby-peli
 • Museovierailuja
 • Maori-konsertteja
 • Veneajelu

Seuraavia retkiä tarjotaan säännöllisesti kielimatkasi aikana:

 • Bay of Islands
 • Rotorua
 • Waitamo
 • Coromandel-niemimaa
 • Laskettelua
 • Rainbow's End (teemapuisto)
 • Skytower (Aucklandin televisiotorni)
 • Benjihyppy

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Lomakurssi
Oppitunnit 13 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 11:45 tai 12:45 - 15:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 11:45 ja 12:45 - 14:15
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 15:30
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 15:30
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto CAE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 15:30
Kielitaitotasot B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto CPE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 15:30
Kielitaitotasot C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto IELTS - Intensiivikurssi
Oppitunnit 25 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 15:30
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2