Englannin kielikurssit Coromandel

Koulu lopetti toimintansa kesäkuussa 2019

Coromandel Outdoor Language Centre on ollut suosikkikoulumme Uudessa-Seelannissa. 16 vuoden yhteistyö päättyi kuitenkin kesäkuussa 2019, kun koulu lopetti toimintansa. Tällä hetkellä Coromandelissa ei ole englannin kielikoulua.

Ole meihin yhteydessä, jos kaipaat kohdevinkkejä englannin opiskeluun Uudessa-Seelannissa!

 

Kielimatka Coromandelin niemimaalle tarjoaa englannin opiskelun lisäksi upean luonnon, rantoja sekä historiallisesti kiinnostavaa nähtävää. Whitiangan ja Whangamatan upeat hiekkarannat houkuttelevat kesäisin vierailijoita eri puolilta maailmaa siinä missä uusiseelantilaisiakin. Englannin kielikoulu Coromandelin Whitiagassa on pieni ja sympaattinen, ja voit halutessasi valita myös tuntimäärältään kevyen lomakurssin tai aktiviteettikurssin. 

Coromandelin Whitianga sijaitsee noin neljän tunnin ajomatkan päässä Aucklandista. Whitianga ei kauneudestaan huolimatta ole joukkoturismin valloittama, vaan kaupungista löydät lähinnä herttaisia täysihoitoloita ja pieniä hotelleja. Voimakkaiden tuulten ja upeiden aaltojen ansiosta tarjoavat rannat mahtavat surffiolosuhteet. Surffaajien lisäksi myös purjehtijat, melojat ja muut vesiurheilun harrastajat löytävät Whitiangasta paratiisinsa. Englannin kielikurssin oppituntien jälkeen voit vaikka lähteä purjehdusretkelle. Coromandelissa voit jopa nähdä delfiinejä!

Niemimaan sisämaassa sinua odottaa upea, erittäin vehreä luonto, josta suurin osa on kansallispuistoaluetta. Erityisesti sademetsä Whangamatan kupeessa on vierailun arvoinen. Yksi monista erikoisuuksista ovat myös Hotwater Beachin kuumat lähteet: nousuveden aikana sekoittuu kuumien lähteiden vesi meriveden kanssa, laskuvedellä voit kaivaa itsellesi oman kuumavesialtaan.

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,92 / 10

Arvioiden määrä: 3

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
3 Coromandel Outdoor Language Centre 8.71
45 Suomi 3 Coromandel Outdoor Language Centre 9.30
Suomi 3 Coromandel Outdoor Language Centre 8.75