Coromandel Outdoor Language Centre

Coromandel Outdoor Language Centre - Speak and Fun
Coromandel Outdoor Language Centre - Speak and FunCoromandel Outdoor Language Centre - Speak and FunCoromandel Outdoor Language Centre - Speak and FunCoromandel Outdoor Language Centre - Speak and FunCoromandel Outdoor Language Centre - Speak and FunCoromandel Outdoor Language Centre - Speak and Fun

Koulu lopetti toimintansa kesäkuussa 2019

Coromandel Outdoor Language Centre on ollut suosikkikoulumme Uudessa-Seelannissa. 16 vuoden yhteistyö päättyi kuitenkin kesäkuussa 2019, kun koulu lopetti toimintansa.

Syy lopettamiseen on koulurakennuksen uusi omistaja, joka ei halua jatkaa koulun vuokrasopimusta. Whitiangasta ei ole löytynyt korvaavaa tilaa, joten ainoa vaihtoehto COLC:lle on sulkea koulu. Kurssit pyörivät normaalisti kesäkuun loppuun asti.

Ole meihin yhteydessä, jos kaipaat kohdevinkkejä opiskeluun Uudessa-Seelannissa!

Yhteistyökoulumme Whitiangassa, Coromandelin niemimaalla, on yksi Uuden-Seelannin johtavista kielikouluista. Coromandel Outdoor Language Centre sijaitsee lähellä Whitiangan keskustaa, kauniissa viktoriaanisessa huvilassa. Kuudessa kotoisassa, valoisassa ja modernisti varustellussa luokkahuoneessa kielikoulu tarjoaa ihanteelliset olosuhteet opiskelulle.

Tauoilla voivat kurssilaiset rentoutua koulun omassa puutarhassa. Koulu tarjoaa kurssilaisten käyttöön myös pienen kirjaston, oleskeluhuoneen, keittiön ja biljardihuoneen sekä tietokoneluokan kolmella päätteellä ja langattomalla nettiyhteydellä. Kielikoulu sijaitsee aivan joen lähettyvillä ja meren rannalle koululta on matkaa kävellen vain noin 10 minuuttia.

Kotoisa ilmapiiri

Kaikilla Coromandelin kielikoulun paikallisilla opettajilla on korkeakoulututkinto, ja heillä on takanaan monen vuoden kokemus englannin kielen opetuksesta vieraana kielenä. Säännölliset jatkokoulutukset takaavat opetuksen korkean laadun. Coromandelin kielikoulu on jäsen eri ammattijärjestöissä kuten IALC:ssa ja English New Zealandissa.

Kurssit

Kielikoulu Coromandel Outdoor Language Centre järjestää englannin kursseja vuoden ympäri sekä aloittelijoille, että edistyneemmille kielen opiskelijoille. Valikoimasta löytyy 21 viikkotunnin peruskurssi ja 15 viikkotunnin lomakurssi. Koulu järjestää myös valmennuskursseja kielitutkintoihin.

Erityisesti suosittelemme yhdistelmäkurssia, joka sisältää 15 viikkotuntia englantia ja kahdeksan viikkotuntia vapaa-ajan ohjelmaa. Aktiviteettikurssilla pääsee kokeilemaan eri urheilulajeja, osallistumaan vaellusretkille ja tutustumaan paikalliseen kulttuuriin. 

Coromandel Outdoor Language Centre on opiskelijamäärältään pieni, joten opetus on erittäin yksilöllistä, myös ryhmäkursseilla. Opetusta järjestetään usein ulkona, koulun viehättävässä puutarhassa. 

Englannin oppitunnit järjestetään yleensä aamuisin, 21 viikkotunnin kurssilla myös iltapäivisin. Kaikki Coromandelin kielikoulun käyttämät oppimateriaalit ovat ajankohtaisia ja erityisesti tehokkaaseen englannin kielen opiskeluun kehitettyjä. Oppimateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. Kurssin päätyttyä saa jokainen kurssilainen todistuksen menestyksekkäästä kurssin suorituksesta.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com 

Majoitus

Isäntäperhe

Monet kurssilaiset asuvat Coromandelin kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa, uusi-seelantilaisissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat lähellä kielikoulua, polkupyörällä tai kävellen matka taittuu noin 10-30 minuutissa.

Whitiangan isäntäperheet tarjoavat kylpyhuoneellisen, kalustetun yhden hengen huoneen puolihoidolla ja viikonloppuisin täysihoidolla. Yhdessä ystävän kanssa matkustaessa voi varata myös kahden hengen huoneen. Isäntäperheessä asuessasi sinulla ei ole ainoastaan hyvä mahdollisuus harjoittaa opittuja englannin kielen taitojasi, vaan myös tutustua paremmin Uuden-Seelannin ja paikallisten kiwien kulttuuriin.

Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista (jos olet esimerkiksi kasvissyöjä) tai allergioista englannin kielikurssille ilmoittautumisen yhteydessä, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Student House

Kielikoulu tarjoaa majoitusta myös Student Housessa, jossa voit majoittua yhden tai kahden hengen huoneeseen. Keittiö, oleskelutilat, kylpyhuone ja wc jaetaan muiden asukkaiden kanssa. Student Housessa on ainoastaan kolme makuuhuonetta, joten varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin. 

Matkaa kielikoululle kertyy kävellen vain noin 20 minuuttia. Käytössäsi on myös kolikoilla toimivia pyykinpesukoneita. Tämä majoitusvaihtoehto on sopii niille, jotka haluavat asua itsenäisemmin, mutta kansainvälisessä ympäristössä.

Huomioithan, että majoitusmuoto on tarkoitettu ainoastaan yli 18-vuotiaille.

Opiskelija-asuntola Little Paradise Lodge

Little Paradise Lodge sijaitsee vain viiden minuutin päässä koululta. Asuntola on erillinen villa, jossa on yhden ja kahden hengen huoneita. Osa huoneista on mahdollista varata omalla kylpyhuoneella.

Keittiö ja oleskelutilat jaetaan muiden asukkaiden kanssa, ja asuntolassa on iso piha ja grillausmahdollisuus. Tunnelma on kodinomainen ja rento, mutta omaa rauhaa saa toki myös halutessaan.

Huomioithan, että majoitusmuoto on tarkoitettu ainoastaan yli 18-vuotiaille.

Universal lodge Coromandel

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin tai sunnuntaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus

Voit tilata maksullisen kuljetuksen Aucklandin lentokentältä majoitukseesi Coromandelissa. Kuljetus lähtee vain kerran päivässä. Huomaa, että lennot eivät sisälly kielimatkojen hintaan.

Vapaa-ajan aktiviteetit

Coromandelin kielikoulu järjestää vapaa-ajan ohjelmaa, johon osallistumalla voi parantaa englannin kielitaitoa myös englannin kurssien ulkopuolella. Yhdistelmäkurssin varanneille järjestetään kolmena iltapäivänä viikossa ohjelmaa, joka vaihtelee sesongin mukaan.

Niille, jotka ovat varanneet tavallisen kielikurssin, tarjoaa kielikoulu aktiviteetteja perjantai-iltapäivisin. Keskiviikkoisin järjestetään lisäksi yksi aktiviteetti, kuten grilli- tai leffailta. Vapaa-ajan ohjelma on vapaaehtoista, ja aktiviteetit maksavat useimmiten pienen lisämaksun. Jos aktiviteetteihin ei ole tarpeeksi osallistujia, ei niitä välttämättä järjestetä.

Kielimatkalla Coromandelin niemimaalle voi lisäksi osallistua viikonloppuisin mielenkiintoisille retkille, joita järjestetään opiskelijoiden kiinnostuksen mukaan. Voit halutessasi pyytää koulun henkilökunnalta vinkkejä vapaa-ajan viettoon. Alueella voi esimerkiksi ratsastaa tai pelata paintballia, ja hurjapäät voivat kokeilla vaikkapa laskuvarjohyppyä.

Seuraavia aktiviteetteja järjestetään vuodenajasta ja kysynnästä riippuen: 

 • Kanoottiretki
 • Vaellus Cathedral Coveen
 • New Chumsin ranta
 • Vierailu viinitilalla
 • Golf
 • Rantapelejä
 • Boggie Boarding
 • Grillausta
 • Leffailtoja
 • Trapline kävelykierros
 • Vesipuisto Waterworks
 • Maatilavierailu

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Lomakurssi
Oppitunnit 15 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:00
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 21 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:00 ja maanantaina - torstaina 13:15 - 14:45
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 8 Aktiviteetit
Oppitunnit 15 oppituntia Ryhmäopetus plus 8 oppituntia Aktiviteetit viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:00*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 15 Ryhmäopetus
Oppitunnit 8 oppituntia Ympäristöhankkeita plus 15 oppituntia Ryhmäopetus viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:00*
Kielitaitotasot A0, A1, A2, B1, B2, C1, C2
Valmennuskurssi kielitutkinto FCE - Intensiivikurssi
Oppitunnit 23 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 60 minuuttia
Opetus maanantaina - perjantaina 09:00 - 12:00 ja maanantaina - torstaina 13:15 - 15:15
Kielitaitotasot B1, B2, C1, C2

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,92 / 10

Arvioiden määrä: 3

Arvio Kokonaisarvio Kohde Koulu Majoitus
8.71 9.70 8.40 8.00
9.30 9.00 9.40 9.50
8.75 9.00 8.50 9.00