Englannin kielikurssit Walesissa

Englannin opiskelua Walesin upeissa maisemissa!

Pitkän kelttiläisen historian omaava Wales on aivan omanlaisensa osa Isoa-Britanniaa. Maalla on oma kielensä kymri, joka on englannin ohella Walesin toinen virallinen kieli. Walesiin kielimatkalaisia houkuttelee etenkin jylhän kallioiset rannikot, pienet kalastajakylät sekä vanhat linnat. 

Kielikursseja modernissa kelttivaltiossa

Walesin Cardiffissa englannin kieltä voi opiskella ryhmässä itselle sopivalla intensiteetillä. Kielikoulussa voi lisäksi valita useisiin kielitutkintoihin valmentavia kursseja tai osallistua pelkästään iltapäiväkursseille.

Oppituntien jälkeen ja viikonloppuisin on mahdollista osallistua kielikoulun järjestämään monipuoliseen ohjelmaan ja tutustua toisiin kielikurssilaisiin.

Englannin kielikurssit Walesissa. Speak & Fun Kielimatkat.

Vetovoimaisia kulttuurikohteita

Maan tunnetuimpiin nähtävyyksiin lukeutuu Cardiffin linna, jonka normannivalloittajat rakensivat vanhan roomalaisen linnoituksen paikalle. Aikanaan tärkeänä hiilisatamana tunnettu Cardiffin satama taas on merkittävä kulttuurin ja yöelämän keskus. Muita merkittäviä kulttuurikohteita ovat vierailijoille avoin Walesin kansalliskirjasto ja St Fagans Castle -kartanon mailla sijaitseva ulkoilmamuseo.

Suuri osa Walesin maalauksellisista maisemista on julistettu luonnonsuojelualueiksi, eikä turhaan. Tunnetuimpia luonnonsuojelualueita edustaa mm. Snowdon National Park.

Ruoasta kiinnostuneille walesilainen keittiö tarjoilee erikoisuutenaan maan kansallisruokaa, merileväleipää nimeltä bara lawr. Paikallisista ruoista jokaisen matkailijan kannattaa maistella ainakin Walesin kakkuja!

 

Heräsikö kysymyksiä? Lue tärkeää tietoa kielimatkalle lähdöstä täältä!