Erasmus+ Opettajille

Erasmus+ on Euroopan unionin koulutus-, nuoriso- ja urheiluohjelma, joka mahdollistaa mm. opettajien ja opetushenkilökunnan lisäkoulutuksen ulkomaisella kielikurssilla. Halusit sitten syventää ammattitaitoasi kieltenopettajana tai kaipasit parempaa kielitaitoa ulkomaista yhteistyötä varten, kielikursseistamme löydät hankkeeseesi sopivan vaihtoehdon!

Jatkokouluttaudu ulkomailla

Yksi Erasmus+ -ohjelman avaintoimista on liikkuvuus. Ohjelma edesauttaa opettajien, oppilaitosten muun opetushenkilökunnan ja nuorisotyöntekijöiden jatkokouluttautumista ulkomailla. Hanke ulkomaille lähdöstä alkaa oman oppilaitoksen sisällä. Kun oppilaitoksessa on tehty hanke ohjelmaa varten, hankkeeseen voidaan hakea rahoitusta Euroopan unionilta. Hankkeiden tulee liittyä oppilaitoksen toiminnan kehittämiseen ja ne voivat kestää 1-2 vuotta, mutta pidempijaksoiset yhteistyöhankkeetkin ovat mahdollisia. Liikkuvuusjaksot voivat kestää kahdesta päivästä aina kahteen kuukauteen asti. Yhdellä hakemuksella voidaan hakea rahoitusta useamman henkilön liikkuvuusjaksolle.

Laaja valikoimamme sekä kieliä että kohteita tarjoaa useita hyviä vaihtoehtoja hankkeenne liikkuvuusjaksolle. Tarjolla on peruskursseja, mutta myös kieltenopettajille tarkoitettuja erikoiskursseja, 'Teacher Training'. Autamme mielellämme valitsemaan niistä teille sopivimman!