Erasmus+

Kielimatka voi olla myös keino vahvistaa omaa ammatillista osaamista. Erasmus+ on Euroopan unionin koulutusohjelma, joka mahdollistaa myös opettajien ja oppilaitosten muun henkilökunnan lisäkoulutuksen kielikurssilla ulkomailla.

Lisäpotkua työhön kielikurssilla

Ohjelman avaintavoite on kasvattaa oppimiseen liittyvää liikkuvuutta Euroopan unionin sisällä. Erasmus+ -ohjelman tarkoituksena on lisäksi vahvistaa oppilaitoksissa työskentelevän henkilökunnan ammatillista osaamista, tukea monikulttuurisuutta luokkahuoneessa sekä kasvattaa henkilökunnan valmiuksia kohdata oppilaita eri taustoilla.

Erasmus+ -ohjelmaan hakeudutaan oman oppilaitoksen kautta. Erasmus+ -apuraha myönnetään oppilaitoksen organisoimalle hankkeelle, joka voi sisältää henkilökunnan jäsenten kielikoulutusta ulkomailla. Hankkeen tulee liittyä oppilaitoksen toiminnan kehittämiseen ja kestää 1-2 vuotta. Virallinen hakupäivä on yleensä helmikuussa.

Erasmus+ -apurahalla tuettu liikkuvuusjakso voi kestää maksimissaan kaksi kuukautta.

________________________________________________________________

Kielikursseja vieraiden kielten opettajille ja muulle henkilökunnalle

Vieraan kielen opettajille suunnattujen Teacher Training -kurssien tarkoituksena on saada uusia ideoita luokkahuoneeseen sekä vahvistaa opettajan omaa kieliosaamista ja kohdemaan kulttuurin tuntemusta. Teacher training -kursseja järjestetään tiettyinä aloituspäivinä.

Englannin kielen Teacher Training -erikoiskursseja järjestetään esimerkiksi Dublinissa. Myös muiden kielten, esimerkiksi espanjan ja saksan, opettajille on omia kursseja eri kohteissa. Kysy lisää sopivista kohteista asiakaspalvelustammme!

Oppilaitosten muu henkilökunta voi osallistua yleiskielen perus- ja intensiivikurssille missä tahansa kohteessa. Työnantajan tulee kuitenkin hyväksyä kurssi.

________________________________________________________________

Hakuprosessi käyntiin

Lisätietoja hakuprosessista, vaatimuksista ja deadlinesta Erasmus+ -ohjelman sivulla.

________________________________________________________________

Kysy kohteista ja kurssitarjonnasta asiakaspalvelustamme!

info@speakfun-kielimatkat.com

⇒ puh. +358 931582415

Yhteydenottolomake