Espanjan kielikurssit ulkomailla

Reilut 400 miljoonaa ihmistä yli 25 maassa ympäri maailmaa puhuvat espanjaa äidinkielenään. Espanja onkin englannin jälkeen maailman tärkein kieli. Lähes koko Amerikan manner, Brasiliaa sekä muutamia pieniä maita lukuunottamatta, puhuu espanjaa. Espanjan asema Etelä-Amerikassa on vahva ja se vahvistuu jatkuvasti Euroopassakin. Espanjaa puhutaan luonnollisesti myös Espanjassa. Kielen hallitsemisesta on hyötyä monessa eri maassa ja tilanteessa. Espanjaa puhutaan monissa suosituimmissa lomamatkakohteissa ja lisäksi sen merkitys työmarkkinoilla käy päivä päivältä tärkeämmäksi.

Yli 20 ainutlaatuista kurssikohdetta

Espanja on tunnettu jo vuosia eurooppalaisten keskuudessa houkuttelevana lomakohteena, mutta tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia espanjan kieltä jopa kahdeksassa kiehtovassa maassa eri puolilla maailmaa. Tutustuminen näiden maiden kulttuuriin ja asukkaiden tapoihin on mahdollista kunnolla kuitenkin vasta, kun puhut paikallisten kieltä. Espanja, kuten muutkin latinalaisen Amerikan maat, ovat kielimatkakohteena nostaneet suosiotaan jatkuvasti. Lähde sinäkin opiskelemaan espanjaa ja opi samalla tuntemaan aivan uusia puolia näistä kiehtovista kulttuureista ja ystävällisistä ihmisistä!

Aina yhtä suosittu kohde espanjan kielimatkoille on kielen alkuperämaa Espanja. Eurooppalaisille helposti ja suhteellisen edullisesti tavoitettavissa oleva maa houkuttelee vierailemaan kauniiden kaupunkiensa, unelmahiekkarantojensa ja mahtavien maisemiensa ansiosta. Jos tahdot kokea astetta eksoottisemman loman, on kielimatka Costa Ricaan tai Guatemalaan varmasti loistava valinta. Väli-Amerikan sydämessä sijaitsevat upeat maat tarjoavat ihailtavaksesi ainutlaatuisen eläin- ja kasviloiston sekä mahtavat edellytykset erilaisten vesiurheilulajien harrastukseen. Ecuadorissa voit oppia espanjaa maailman monipuolisimmassa maassa. Kielimatka näihin upeisiin maihin on taatusti unohtumaton kokemus!

Varmasti unohtumattoman kielimatkan tarjoaa myös kohdemaamme Meksiko. Espanjan opiskelun ohella tutustut mayojen kulttuuriin, Perun kielimatkasi aikana kulttuurikylpy keskittyy inkoihin. Jos haluat kokea kielimatkan Etelä-Amerikan edistyksellisimmässä maassa lähde kielimatkalle Chilen kauneuteen.

Täydelliset puitteet kielikurssille tarjoaa myös temperamenttinen Argentiina, jossa opit espanjaa tangon tahdeissa. Kolumbiassa voit tutustua Amazonin sademetsien kiehtovaan maailmaan. Runsaasti aurinkoa ja kulttuuria tarjoaa myös kurssikohteemme Dominikaanisessa tasavallassa. Ja jos haluat oppia espanjaa kuumalla Karibialla, lähde Kuubaan!