Espanjan kielikurssit Argentiinassa

Espanjan kielikurssit Argentiinassa. Speak & Fun Kielimatkat.

Kielimatkalle Etelä-Amerikan kiehtovaan Argentiinaan!

Argentiina sopii hyvin erilaisille kielimatkailijoille. Espanjalaiset, italialaiset ja saksalaiset siirtolaiset ovat aikanaan vaikuttaneet suurelta osin Argentiinan kulttuuriin. Argentiina onkin Etelä-Amerikan eurooppalaisin maa. 

Buenos Airesin suurkaupungista löytyy monipuolista tekemistä ja kulttuuria, mutta valtavan maan luontokohteissa ja muissakin kaupungeissa riittää ihastelua. 

 

Espanjan kieltä kansainvälisessä ympäristössä

Yhteistyökielikoulumme sijaitsee Argentiinan pääkaupungissa Buenos Airesissa. Kielimatkalla voi opiskella espanjaa ryhmä- tai yksityiskurssilla, itselle sopivalla viikkotuntimäärällä. Kielen opiskelua voi myös halutessaan tehostaa valitsemalla sekä ryhmä- että yksityisopetusta.

Kielikurssin ohella on hyvin aikaa tutustua myös argentiinalaiseen elämäntapaan sekä maan nähtävyyksiin.

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia alle 90 päivän pituiselle matkalle Argentiinaan.

 

Muutakin kuin tangoa ja jalkapalloa

Argentiina tunnetaan maailmalla etenkin intohimoisesta jalkapallokulttuurista sekä tangosta. Argentiinassa onkin lukuisia tangoon erikoistuneita tanssikouluja, ja matkailijoiden iloksi tangoa tanssitaan myös kaupunkien ja kylien kaduilla. Maan suosituin urheilulaji on jalkapallo, mutta matkan aikana kannattaa tutustua myös maan omaleimaiseen kansallislajiin patoon.

Kaupunkikulttuurin ystävä nauttii Buenos Airesissa tanssin ja jalkapallon lisäksi maan ruoka- ja juomakulttuurista. Iltaa on leppoisaa viettää kaupungin lukuisissa ravintoloissa ja baareissa, tai tyypillisen argentiinalaisen asadon merkeissä. 

Argentiinan monimuotoiseen luontoon voi tutustua Iguazún kansallispuistossa, joka kuuluu UNESCO:n maailmanperintökohteisiin. Viinistä kiinnostuneen kannattaa matkata Mendozaan, joka on Argentiinan suurin ja tunnetuin viinintuotannon alue. 

 

Kielimatkalle Argentiinaan? Lue tärkeää tietoa kielimatkalle lähdöstä täältä!