Espanjan kielikurssit Buenos Aires

Buenos Aires on täydellinen kohde kielimatkalle! Kiehtova yhdistelmä modernia Eurooppaa ja latinalaisamerikkalaista viehätysvoimaa on tehnyt Buenos Airesista todellisen maailman metropolin. Kansainvälisen tunnelman ja uskomattoman eloisan yöelämän ansiosta on Buenos Aires saanut lempinimen "Etelän Pariisi". Buenos Airesissa riittää taatusti tekemistä espanjan kielikurssin lisäksi! 

Etelä-Amerikan toiseksi suurin kaupunki on samalla yksi mantereen vanhimmista kaupungeista. Espanjalaiset perustivat Buenos Airesin Rio de la Platan suistoon jo vuonna 1535. Kaupungista löytyy myös nykyisin monia kauniita ja hyvin säilyneitä rakennuksia espanjalaisen siirtomaakauden ajalta. Buenos Airesissa eivät ole vaikuttaneet ainoastaan espanjalaiset, vaan myös italialaiset, ranskalaiset ja saksalaiset ovat tuoneet kaupunkiin tullessaan vaikutteita omista kulttuureistaan.

Kauniit puistokujat, lukuisat aukiot, vehreät puistot ja upeat rakennukset hallitsevat kaupunkikuvaa. Nähtävyyksiä, joita sinun tulisi ehdottomasti ihailla Buenos Airesin kielimatkasi aikana, ovat mm. kaupungin palatsit ja kuuluisa satamakaupunginosa "La Boca" sen värikkäine taloineen. Lukuisat kahvilat ja baarit sekä vilkas yöelämä tarjoavat sinulle täällä "Tangon kehdossa" loputtomia mahdollisuuksia harjoittaa parantuneita espanjan kielen taitojasi!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,10 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
32 Suomi 2 Buenos Aires 8.10