Academia Buenos Aires

Kielikurssi Buenos Aires Argentiina opi espanjaa speakandfun
Kielikurssi Buenos Aires Argentiina opi espanjaa speakandfunKielikurssi Buenos Aires Argentiina opi espanjaa speakandfunKielikurssi Buenos Aires Argentiina opi espanjaa speakandfun

Argentiinan kulttuuri tutuksi espanjan kielikurssilla

Academia Buenos Aires on yksi Argentiinan parhaista kielikouluista. Espanjan kielen kurssin Buenos Airesissa voi aloittaa mikä tahansa maanantai, kunhan vähintään alkeet ovat hallussa. Academia Buenos Airesissa espanjan opiskelussa otetaan laajasti huomioon Argentiinan historia, kulttuuri sekä

Buenos Airesin kielikoulu sijaitsee restauroidussa historiallisessa rakennuksessa, aivan kaupungin keskustassa. Koulun 11 valoisaa, modernisti sisustettua ja ilmastoitua luokkahuonetta kahdessa kerroksessa tarjoavat mukavat puitteet opiskelulle. Ilmainen netti on vapaasti opiskelijoiden käytössä.

Tauoilla voit rentoutua muiden kielikoululaisten kanssa kattoterassilla ja nauttia auringosta ja kahvista. Koulusta löytyy kirjasto sekä pieni keittiö, josta saa kuumia ja kylmiä juomia. Kielikurssisi oppituntien jälkeen järjestetään useita kertoja viikossa erilaisia espanjan kieleen tai Argentiinalaiseen kulttuuriin liittyviä työpajoja sekä seminaareja.

Espanjan kielikurssit 

Academia Buenos Airesissa voit osallistua ryhmäkurssille tai yksityisopetukseen. Kursseja järjestetään kaikentasoisille espanjan opiskelijoille, joilla on kuitenkin vähintään lähtötaso A1.

 • 20 viikoittaisen tunnin peruskurssi sopii aloittelijoille sekä pitkille espanjan kursseille. 
 • Jos haluat intensiivistä opetusta, 30 viikkotunnin yhdistelmäkurssi on hyvä valinta. Saat ryhmäopetuksen jälkeen yksityistunteja iltapäivisin.
 • Yksityiskurssin voi varata haluamallaan tuntimäärällä. Suosituin määrä yksityisopetusta on 20 tuntia viikossa.
 • Academia järjestää myös DELE-tutkintokursseja, vapaaehtoistyötä sekä kielikursseja espanjan opettajille. Kysy meiltä lisää erityiskursseista!

Buenos Airesin kielikoulun oppimateriaalit ovat digitaalisessa muodossa, ja kurssilla voi käyttää omaa läppäriä tai tablettia. Vaihtoehtoisesti koululta voi lainata printtimateriaalit kurssin ajaksi. Kurssin loputtua oppimateriaalit voi halutessaan ostaa.

Kielitesti ennen kurssia sekä todistus kurssin suorittamisesta sisältyvät hintaan. Academia Buenos Airesin opettajilla on alan koulutus ja pitkä kokemus opettamisesta takanaan.

Opetusta saatetaan järjestää sekä aamu- että iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa ilmoitettua kurssiaikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kielikoulu on jäsen ALTO:ssa ja SEA:ssa, ja se on Instituto Cervantesin tunnustama.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme.

 

 • Aloita yleiskielen espanjan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 55 minuuttia
 • Oppimateriaalit sisällytetään kurssin hintaan
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Isäntäperhe

Useimmat opiskelijat asuvat espanjan kielikurssin ajan kielikoulun valitsemissa isäntäperheissä. Kaikki perheet asuvat noin 15-30 minuutin matkan päässä kielikoululta kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä. Academia Buenos Airesin henkilökunta vierailee perheissä säännöllisesti, ja suurin osa perheistä on ollut toiminnassa mukana jo pitkään.

Buenos Airesin isäntäperheet tarjoavat sinulle kalustetun yhden hengen huoneen joko aamiaisella tai puolihoidolla. Puolihoito sisältää aamiaisen lisäksi kuusi illallista viikossa.

Isäntäperheessä asuessasi tutustut paremmin argentiinalaiseen kulttuuriin ja arkeen. Perheessä majoittuessaan espanjaa oppii tehokkaasti!

Buenos Airesin kielikurssin ajaksi voi halutessaan majoittua samaan isäntäperheeseen ystävänsä kanssa. Ilmoitathan mahdollisista erityisruokavalioista tai allergioista ilmoittautuessasi espanjan kielikurssille, jotta isäntäperheesi voi varautua toiveisiisi.

Opiskelija-asunto

Suurin osa opiskelija-asunnoista sijaitsee kävelymatkan päässä kielikoululta. Asunnoissa majoittuu 3-6 opiskelijaa. Huoneen voi varata yhdelle tai kahdelle hengelle, lisämaksusta omalla kylpyhuoneella.

Asunnossa majoittuvat jakavat keittiön, kylpyhuoneen sekä olohuoneen. Asunnoissa on Wi-fi, ja hintaan sisältyy pyyhkeet, lakanat ja viikkosiivous.

Majoituksen ikäraja on 18 vuotta. Varaus majoitukseen on hyvä tehdä ajoissa, sillä asunnot ovat kysyttyjä!

Muita majoitusmahdollisuuksia

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssisi myös ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Voit tilata maksullisen kuljetuksen Buenos Airesin lentokentältä majoitukseesi. Majoituspaikat tavoittaa myös julkisilla liikennevälineillä. Alaikäiselle kielimatkalaiselle kuljetukset varataan aina.

Neuvomme mielellämme julkisen liikenteen hyödyntämisessä sekä sopivien lentojen löytämisessä! Lennot kohteeseen tulee varata itse.

Vapaa-ajan ohjelma

Kielikoulu Buenos Airesissa tarjoaa viikoittain useita vapaa-ajan aktiviteetteja, joihin osallistumalla voit syventää espanjan kielen taitojasi ja täydentää Argentiinan kielimatkaasi. Viikon ohjelma suunnitellaan osittain opiskelijoiden mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Academia järjestään espanjan kielikurssin jälkeen maksuttomia työpajoja, seminaareja ja kaupunkikierroksia opiskelijoilleen. Lisäksi järjestetään yhteisiä illanviettoja, museokäyntejä ja vaikka tangokursseja, joista peritään lisämaksu.

Viikonloppuisin voi lähteä yhteisille retkille Buenos Airesin ulkopuolelle, ja tutustua Argentiinan upeisiin luontokohteisiin. Pidemmillä retkillä voidaan käydä vaikka Uruguayn pääkaupungissa Montevideossa.

Vapaa-ajan ohjelman sisältö vaihtelee kausittain ja osanottajamäärän mukaan. Henkilökunta auttaa mielellään myös omatoimisten retkien järjestämisessä kielimatkan aikana!

Esimerkkejä vapaa-ajan ohjelmasta

 • Tangokurssi
 • Elokuvailtoja
 • Museovierailuja
 • Kaupunkikierros
 • Asado-ilta
 • San Telmon kierros
 • La Bocan kaupunginosa
 • Montevideo

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

 

Tarjolla olevat kurssit

Ryhmäopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Opetus 09:30 - 13:30 #oder# 14:00 - 18:00
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yhdistelmäkurssi Plus 10 Yksityisopetus
Oppitunnit 20 oppituntia Ryhmäopetus plus 10 oppituntia Yksityisopetus viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Peruskurssi
Oppitunnit 20 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2
Yksityisopetus - Lomakurssi
Oppitunnit 10 oppituntia viikossa, oppitunnin pituus 55 minuuttia
Kielitaitotasot A1, A2, B1, B2, C1, C2