Espanjan kielikurssit Chilessä

Espanjan kielikurssit Chilessä. Speak & Fun Kielimatkat.

Kielimatkalle monipuoliseen Chileen!

Kiinnostaako espanjan opiskelu Chilessä? Luonnon kauneus ja paikallisten ystävällisyys tekevät kielimatkasta Chileen varmasti unohtumattoman elämyksen! Modernissa maassa myös esimerkiksi terveydenhuolto ja turvallisuus ovat korkeaa luokkaa.

 

Kielikurssilla espanjan kieli vahvistuu

Yhteistyökoulumme sijaitsee maan pääkaupungissa Santiago de Chilessä. Kielikoulussa on mahdollista opiskella espanjaa ryhmässä tai yhdistelmäkurssilla, jossa yhdistyy yksityis- ja ryhmäopetus. Valittavana on myös DELE-tukintoon valmentava kurssi.

Oppituntien jälkeen ja viikonloppuisin järjestetään ohjelmaa, jolloin voi esimerkiksi syventää tietoutta chileläisistä viineistä, lähteä laskettelemaan tai opetella salsan askeleet.

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Chileen, jos matkan pituus on enintään 90 päivää.

 

Pohjoisen aavikoilta etelän hedelmäisille maille

Chilellä on 4300 kilometriä pitkä rantaviiva Tyyneenmereen. Maan monipuolisesta luonnosta löytyy lumihuippuisia Andien vuoria, trooppisia sademetsiä ja äärimmäisen kuivia aavikoita. Chilen monet eri ilmastovyöhykkeet takaavat myös erittäin rikkaan eläinkunnan flamingoista pingviineihin. Chilen luontoa voikin ihailla kaikkiaan 22 kansallispuistossa.

Chilestä löytyy viininviljelyalueita, talviurheilukeskuksia sekä Tyynenmeren hiekkarantoja. Maalle kuuluu myös eteläisellä Tyynellämerellä sijaitseva, moai-patsaistaan tunnettu Pääsiäissaari.

Pääkaupunki Santiagon nähtävyyksiä ovat mm. Plaza de Armasin aukio ja San Cristóbalin kukkula. 

 

Haluatko tietää enemmän kielimatkalle lähdöstä? Lue lisää täältä!