Kielikurssit Chilessä

Kielimatkalla Chileen saat kokea maan edistyksellisyyden ja nykyaikaisuuden samalla, kun saat yhä edelleen elää maan siirtomaakauden aikaisen charmin lumoissa. Espanjan kielikurssilla tutustut omakätisesti kauniiseen Chileen, joka on taloudellisesti tasapainoinen maa, jonka terveydenhuolto sekä turvallisuus ovat korkeaa luokkaa. Luonnon kauneus ja paikallisten ystävällisyys tekevät kielimatkastasi Chileen unohtumattoman elämyksen!

Kulttuuria ja luontoa

Chilellä on 4300 kilometriä pitkä rantaviiva Tyyneenmereen, mutta maa on vain 200 kilometriä leveä. Luonto on Chilessä uskomattoman monipuolinen. Voit ihailla kielimatkasi aikana yli 7000 metriä korkeita lumihuippuisia Andien vuoria, trooppisia sademetsiä, kuumia aavikkoja, vehreitä alueita ja tietysti loputtomia rantoja. Chilen monet eri ilmastovyöhykkeet takaavat myös erittäin rikkaan eläinkunnan flamingoista pingviineihin. Chilen monipuolista luontoa voikin ihailla kaikkiaan 22 kansallispuistossa, joista suurin on Bernando O'Higginsin kansallispuisto.

Paikalliseen ruokakulttuuriin kuuluu paljon vihanneksia ja hedelmiä, ja myös kalat ja äyriäiset ovat hyvin suosittuja. Tyypillisiä ruokalajeja ovat mm. empanadas-piiraat, humitas-maissinyytit ja maissipuuro nimeltä pastel del choclo. Kansainvälisestikin arvostetut chileläiset viinit ovat suosittuja myös kotimaassaan, ja niiden lisäksi maalle tyypillinen juoma on vahva siideri nimeltä chicha.

Nähtävää ja koettavaa

Chilestä löytyy viininviljelyalueita, talviurheilukeskuksia sekä Tyynenmeren hiekkarantoja. Maalle kuuluu myös eteläisellä Tyynellämerellä sijaitseva, moai-patsaistaan tunnettu Pääsiäissaari.

Valparaíson kaupunki on päässyt UNESCOn maailmanperintöluetteloon kauniin arkkitehtuurinsa ja ainutlaatuisen luontonsa ansiosta. Kaupungista löytyy mm. San Sebastiana, kuuluisan chileläisen kirjailijan Pablo Nerudan talo. Jos taas haluat kurkistaa, miltä eteläisen Chilen luonto näytti ennen kolonialismin aikaa, suuntaa Temucon kaupunkiin ja Cerro Ñielol -kukkulalle, jonka huipulla voit ihailla näköalaa itäiseen Temucoon vaikka ravintolapöydästä käsin!

Pääkaupunki Santiagon nähtävyyksiä ovat mm. Plaza de Armas ja San Cristóbalin kukkula. 

Opi espanjaa Chilessä

Halutessasi voit yhdistää Chilen kielikurssillasi ryhmäopetukseen yksityisopetustunteja ja syventää espanjan osaamistasi entisestään! Voit myös suorittaa DELE-tukintoon valmentavan kurssin. Aktiviteettien avulla voit esimerkiksi syventää tietouttasi chileläisistä viineistä, lähteä laskettelemaan tai opetella salsan askeleet.

Kielimatkalla Chileen et varmasti tule tylsistymään!