Espanjan kielikurssit Santiago de Chile

Santiago de Chile on todella vaikuttava kielimatkakohde! Santiago sijaitsee pitkulaisen Chilen maan keskellä, ja sitä ympäröivät yli 6000 metrin korkuiset Andien lumihuippuiset vuoret. Vuonna 1541 perustettu kaupunki on nykyään eläväinen ja moderni eteläamerikkalainen suurkaupunki ja Chilen kulttuurinen ja poliittinen keskus. Espanjan kielen opiskeluun Santiago de Chile tarjoaa huikeat puitteet, ja kielikoulu Santiagossa tarjoaa kattavasti espanjan kielikursseja. 

Santiagon kaupunkikuvaa hallitsee kuusi kukkulaa, ja se on täynnä kolonialaisajan rakennuksia. Kaupungissa on lisäksi paljon modernia arkkitehtuuria ja kauniita puistoja, ja sen läpi virtaa Mapocho -joki. Providencian moderni alue, jossa kielikoulu sijaitsee, on rauhallinen ja vehreä. Lähellä sijaitseva Suecia tunnetaan yöelämästään useiden baarien ja klubiensa takia. Bellavista on taas suosittu lukuisien katukahviloidensa takia.

Kaupungin ohella myös chileläinen ruokakulttuuri on kehittynyt viimeisten vuosien aikana. Kansallisruokien, kuten grillierikoisuuden asadon tai empanadaksien ohella Chilessä syödään myös paljon kanaa. Tyylikkäässä Vitacurassa sijaitsee monia huippuravintoloita.

Santiagon keskeinen sijainti mahdollistaa retket Chilen kiehtoviin maisemiin: noin tunnin päässä pääkaupungista löytyy upeita viinitiloja, laskettelukeskuksia ja rantoja. Kansallispuistoja asuttavat mm. flamingot, pingviinit ja laamat. Chilen monipuolisuus vuorineen, rantoineen, sademetsineen ja aavikkoineen on ainutlaatuista!

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 8,68 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
57 Suomi 2 Santiago de Chile 8.68