Tandem Santiago de Chile

kielimatka chile espanjan kielen kurssi santiago de chile välivuosi
kielimatka chile espanjan kielen kurssi santiago de chilekielimatka chile espanjan kielen kurssi santiago de chilekielimatka chile espanjan kielen kurssi santiago de chilekielimatka chile espanjan kielen kurssi santiago de chilekielimatka chile espanjan kielen kurssi santiago de chilekielimatka chile espanjan kielen kurssi santiago de chile

Opiskele espanjaa Andien sydämessä Santiagossa

Tandem Santiagon kielikoulu sijaitsee Providencian kaupunginosassa. Alue on tunnettu opiskelija- ja käsityöläisalueena. Lähistölla on paljon puistoja, ravintoloita ja pieniä teattereita. Lähin metroasema on vain parin minuutin päässä koulusta.

Kaikki koulun 10 luokkahuonetta ovat valoisia ja moderneja. Oppituntien väliset tauot voit viettää muiden opiskelijoiden kanssa aurinkoisella terassilla rentoutuen tai vaikka pelaten pöytätennistä. Käytössäsi on koululla langaton netti sekä tietokoneluokka. Koululta löytyy myös kirjasto ja viihtyisä oleskelutila.

Espanjan kielikurssit

Espanjan kursseja löytyy sekä vasta-alkajille, että jo edistyneemmille kielen opiskelijoille. Yhdessä opetusryhmässä on korkeintaan kahdeksan opiskelijaa, ja oppitunnin pituus on aina 45 minuuttia.

Voit valita näistä kursseista:

 • Peruskurssi, ryhmäopetusta 20 oppituntia viikossa
 • Intensiivikurssi, 30 oppituntia viikossa
 • Yhdistelmäkurssi, jossa 30 oppituntia ryhmäopetusta viikossa sekä lisäksi viisi oppituntia yksityisopetusta
 • Voit valita myös kokonaan yksityisen kurssin itsellesi sopivalla tuntimäärällä.

Espanjan oppitunteja pidetään pääasiassa aamu- ja iltapäivisin. Kielikoulu voi tarvittaessa muuttaa aikataulua. Kielimatkan hinta pysyy samana myös opetuksen aikataulun muuttuessa.

Kysy lisää kursseista ja niiden sisällöstä asiakaspalvelustamme: info@speakfun-kielimatkat.com 

 

 • Aloita yleiskielen espanjan kurssi mikä tahansa maanantai
 • Opetusryhmä määräytyy kielitestin perusteella
 • Oppitunnin pituus 45 minuuttia
 • Kansallisina juhlapäivinä ei järjestetä opetusta ryhmäkursseilla

Majoitus

Kielimatkasi ajan voit majoittua joko isäntäperheessä, asuntolassa tai yksityisessä studiohuoneistossa. Saat majoituksen osoitteen ja muut yksityiskohtaiset tiedot majoituksesta noin kaksi viikkoa ennen matkan alkamista.

Jos haluat järjestää majoituksesi mieluummin itse, voit luonnollisesti varata kielikurssin ilman majoitusta. Annamme mielellämme vinkkejä majoituksen järjestämiseen omatoimisesti.

Isäntäperhe

Tutustu aidosti paikalliseen elämäntyyliin -ja tapoihin asumalla chileläisessä perheessä! Perheet ovat tarkoin valittuja, ja monet ovat olleet vuosia mukana toiminnassa. Voit valita haluatko majoituksen aamiaisella tai puolihoidolla sekä haluatko oman kylpyhuoneen. Perheet asuvat korkeintaan 45 minuutin päässä koulusta julkisilla kulkuvälineillä.

Opiskelija-asunto

Asunnossa jaat 3-4 makuuhuoneen asunnon chileläisten tai kansainvälisten opiskelijoiden kanssa. Käytössäsi on aina oma makuuhuone. Keittiö, olohuone ja kylpyhuone ja pesukone ovat jaettuja ja yhteisessä käytössä. Liinavaatteet, pyyhkeet ja viikkosiivous kuuluvat hintaan.

Asunnot sijaitsevat kävelyetäisyydellä koulusta. Yksin matkustavalle majoitus on yhden hengen huoneessa, kahdestaan matkustaville on myös kahden hengen huoneita.

Studiohuoneisto

Studiohuoneistoja on useita ja kaikki sijaitsevat lähellä palveluita. Koululle pääsee julkisilla 10-45 minuutissa, riippuen huoneiston sijainnista.

Jokaisessa studiohuoneistossa on makuuhuone, kylpyhuone ja keittonurkkaus, jossa voi valmistaa omia aterioita. Huoneistoissa on kaikki tarpeellinen, myös pyyhkeet ja liinavaatteet sisältyvät hintaan. Käytössäsi on tv, langaton nettiyhteys ja ilmastointi, ja huoneistosi siivotaan kerran viikossa.

Osaan huoneistoista voi majoittua kaksi henkeä, ja asukkaiden käytössä on myös terassi. Huoneistoja on eritasoisia, pyydä lisätietoa ja hinnat asiakaspalvelustamme!

Saapumis- ja lähtöpäivät

Hintaan sisältyvät yöpymiset majoituksessa ovat kurssin alkua edeltävästä sunnuntaista kurssin viimeistä päivää seuraavaan lauantaihin. Lisäöitä on varattavissa saatavuuden mukaan.

Kuljetus ja lennot

Majoituksen hintaan sisältyy ilmainen lentokenttäkuljetus tulomatkalle shuttle-bussilla Santiago de Chilen lentokentältä keskustaan. Halutessasi voit varata maksullisen lentokenttäkuljetuksen myös paluumatkalle, tai yksityisen kuljetuksen molempiin suuntiin.

Lennot eivät sisälly hintaan ja ne varataan omatoimisesti. Neuvomme myös mielellämme sopivien lentojen varaamisessa.

Vapaa-ajan ohjelma

Joka maanantai uusille opiskelijoille järjestetään Empanadas & vino -tapahtuma, jossa tutustut kerralla kaikkiin uusiin opiskelijoihin ja tutustut samalla paikalliseen kulttuuriin.

Arkisin pidetään myös esimerkiksi kaupunkikierroksia, salsakursseja ja opiskelijailtoja. Voit myös varata koulun kautta retkiä lähellä sijaitseviin kohteisiin.

Kerran viikossa opiskelijoille järjestetään retki johonkin kiinnostavaan kohteeseen, kuten Pablo Nerudan museoon, muihin Santiagon museoihin tai jollekin monista viinitiloista.

Lisämaksusta voit viikonloppuisin osallistua pidemmille retkille ja tutustua näin myös Santiagon ulkopuoliseen alueeseen.

Esimerkkejä viikonloppuretkistä:

 • Vierailu kansallispuistoon
 • Valparaison- kaupunkikierros
 • Viña del Marin- kaupunkikierros
 • Vaellusretkiä
 • Koskenlaskua
 • Retki Andeille

Yleistietoa kielimatkoista

Pyydä tarjous!

Tarjolla olevat kurssit

Pyydäthän lisätietoa kurssivaihtoehdoista suoraan toimistoltamme joko sähköpostitse (info@speakfun-kielimatkat.com) tai puhelimitse (+358 (0) 931582415). Kiitos!