Espanjan kielikurssit Costa Ricassa

Rentoa espanjan kielen opiskelua Costa Rican trooppisessa paratiisissa!

Luonnonystäville ja seikkailijaluonteille löytyy Costa Ricassa paljon nähtävää kielimatkalla. Suurin osa Costa Rican maaperästä on kansallispuistojen peittämää, ja niissä voi nähdä lukuisia erilaisia kasvi- ja eläinlajeja.

Näyttävän luonnon lisäksi Costa Rica on tunnettu myös korkeasta elintasosta, turvallisuudesta ja mukavista ihmisistä.

 

Kielikursseja kahdessa kohteessa

Costa Ricassa kielikursseja järjestetään maan pääkaupungissa San Joséssa ja rannikkokaupungissa Tamarindossa. Kielikoulut tarjoavat ryhmä- ja yksityisopetusta sekä tutkintoon valmentavia kursseja. Lisäksi on mahdollista osallistua yhdistelmäkurssille.

Costa Ricassa puhuttu espanja on selkeää ja hyvin lausuttua. Kielimatkan aikana järjestettävä ohjelma tutustuttaa kielimatkalaiset maan kulttuuriin ja mielenkiintoisiin nähtävyyksiin.

Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia Costa Ricaan, jos matka kestää enintään 90 päivää.

 

Rentoa elämää costaricalaisittain

Costa Rican postikorttimaisesta luonnosta pääsee nauttimaan maan 32 kansallispuistossa.

Matkalla Costa Ricaan oppii varmasti tuntemaan käsitteen "pura vida", jota käytetään niin tervehdyksenä, hyvästelynä kuin kuulumisten vaihdossakin. 

Lähes 1500 kilometriä pitkä Karibian- ja Tyynenmeren rannikko tarjoaa ihanteellliset mahdollisuudet yhdistää Costa Rican kielikurssi vesiurheiluharrastuksiin. Kristallinkirkkaassa vedessä voi tuulisurffata, sukeltaa ja lainelautailla. Kulttuurin saralla voi perehtyä esimerkiksi paikallisten asukkaiden eli mestitsien historiaan.

 

Kiinnostuitko? Lue lisää kielimatkalle lähdöstä täältä!