Espanjan kielikurssit San José

Lähde espanjan kielimatkalle Costa Ricaan! 

Kielikurssikohde Santo Domingo de Heredia sijaitsee San Josén ja Heredian välillä, keskellä kauneinta Costa Ricaa. Kaupungissa on paljon kauniita puistoja, kirkkoja sekä rauhallisia asuinalueita. Lukuisat baarit, ravintolat ja pubit tarjoavat myös iltaisin paljon tekemistä. 60 000 asukkaan kaupungin ihmiset ovat tunnettuja sydämellisestä ja vieraanvaraisesta luonteestaan, mikä helpottaa kielen oppimista myös kielikurssin ulkopuolella.

Yliopistokaupunki Herediaan ja pääkaupunki San Joséen on täältä alle kymmenen minuutin matka. Santo Domingo on myös ihanteellinen kohde erilaisten päiväretkien tekoon eri puolille Costa Ricaa. Atlantin ja Tyynenmeren rannikko ovat vain muutaman tunnin ajomatkan päässä.

Costa Rica on yksi maailman monipuolisimmista maista. Kristoffer Kolumbus nimesi Costa Rican ”Rikkaaksi rannikoksi”. Etenkin luonnonystäville ja seikkailijoille löytyy tästä 51 000 neliökilometrin maasta huimasti nähtävää, sillä suurin osa maan pinta-alasta on kansallispuistojen peittämää. Kansallispuistoissa voit nähdä kilpikonnia, tapiireja, jaguaareja, apinoita, lintuja ja krokotiileja.

Lähes 1500 kilometrin mittainen Karibianmeren ja Tyynenmeren rannikko tarjoaa kristallinkirkkaine vesineen upean ympäristön surffaukseen ja sukellukseen. Voit tutustua tähän henkeäsalpaavan kauniiseen maahan myös koskenlaskun, maastopyöräilyn ja tulivuorivierailun parissa.

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,10 / 10

Arvioiden määrä: 1

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
36 Suomi 2 San José 9.10