Espanjan kielikurssit Tamarindo

Kurssikohde Tamarindo sijaitsee Guanacasten niemimaalla Tyynen valtameren rannalla.

Vajaan 10 000 asukkaan kylä on tunnettu vilkkaasta yöelämästään ja upeasta rannastaan, ja espanjan kielikurssisi jälkeen sinulle jää paljon aikaa nähdä ja harrastaa. Kristallinkirkas merivesi sekä ihanteelliset olosuhteet vesiurheiluun, kuten surffaukseen, sukellukseen ja snorklaukseen, houkuttelevat Tamarindoon vuosittain lukuisia vierailijoita lomailemaan. Lämpötilat 27°C ja 38°C välillä takaavat läpi vuoden lämpimän sään.

Guanacasten niemimaa sijaitsee Costa Rican ja San Josén pohjoisosassa. Lukuisat merenpoukamat kauniine rantoineen, esimerkiksi Santa Rosa ja Monte Verde, eivät ole kaukana. Suosittu kohde päiväretkelle on myös vielä toimiva tulivuori Arenal. Joka ilta voi tulivuoren juurella ihailla punaisena hohtavan laavan valumista vuoren rinnettä pitkin. Guanacasten alueen fiestat ovat tunnettuja koko Costa Ricassa.

Tamarindossa on myös ainutlaatuinen luonto kasveineen ja eläimineen. Voit esimerkiksi ihailla harvinaisia merinahkakilpikonnia luonnossa. Loka- ja maaliskuun välillä saatat jopa saada nauttia upeasta spektaakkelista, kun sadat kilpikonnat saapuvat Tamarindon rannalle munimaan.

Jos haluat oppia espanjaa ja samalla lomailla meren äärellä, on Tamarindo sinulle juuri oikea kielimatkakohde. Monet kielikurssilaiset yhdistävät Tamarindon kielimatkaan kielikurssin toisessa Costa Rican kurssikohteessa San Joséssa. Näin saat nauttia Costa Rican tarjoamasta kulttuurista, kauniista luonnosta, sademetsistä ja rannoista mahdollisimman monipuolisesti! 

Entisten kielikurssilaisten arviot

Keskiarvo: 9,58 / 10

Arvioiden määrä: 2

Arvio Ikä Kansallisuus Kurssin kesto (viikkoa) Koulu Kokonaisarvio
59 Suomi 1 Tamarindo 9.20
58 Suomi 2 Tamarindo 9.95